Review: Pure Alaska MSC Visolie Capsules van Arctic Blue

Review: Pure Alaska MSC Visolie Capsules van Arctic Blue.

In een eerdere review hebben de we Vegetarische omega-3 algenolie capsules van Arctic Blue uitvoerig behandeld. Dit gaan we weer doen maar dan gaan we de Visolie Capsules onder de loep nemen.

Dit product is uitermate geschikt als je bijvoorbeeld geen vis eet of wilt eten. De visolie capsules van Arctic Blue zijn echter wel heel bijzonder als het gaat om visolie. Het is een product waar ontzettend goed over is nagedacht.

Niet alleen is gedacht over welke vis wordt gebruikt voor de visolie maar ook de manier van bewerking, duurzaamheid en de zuiverheid.

Lees snel verder of dit product ook geschikt is voor jou!

Enkele vragen over visolie:

Waar is visolie goed voor?

Voor iedereen kan visolie nuttig zijn en dan vooral op het gebied van gezondheid. Hierin zit namelijk Omega 3 vetzuur. Dit is ontzettend belangrijk voor onze ogen, hersenen en het draagt bij aan een gezond hart en bloedvaten.

Heb je visolie nodig?

Men zegt dat het niet noodzakelijk is om visolie als supplement te gebruiken, maar het eten van vette vis is wel heel gezond. Laat het nou net wetenschappelijk onderzocht zijn, dat er heel veel omega 3 vetzuren in vette vis zit. Het komt namelijk uit vette vis. Ik vind dat je het nodig hebt in je leefstijl om zo gezond mogelijk te blijven.

Welke vitamines zitten er in visolie?

Naast de omega 3 vetzuren (EPA en DHA) zit er ook jodium, fosfor, vitamine A en vitamine D in.
Dit komt van nature voor in de vette vis zoals haring, makreel, zalm en koolvis.

Is visolie goed voor de spieren?

Ja, naast het feit dat het de werking verbeterd van de witte bloedcellen bij ontstekingen en de reacties hierop, heeft het ook een gunstige werking op (pijnlijke) spieren.

Hoeveel visolie per dag?

De gezondheidsraad raad 200mg EPA/DHA per dag aan. Om deze hoeveelheid binnen te krijgen zou je in ieder geval 1 keer per week vette vis moeten eten. In de Pure Msc Visolie Capsules van Arctic Blue zit maar liefst 250 mg DHA en 450 mg EPA per capsule!!

Waar komt de Visolie van Arctic Blue vandaan?

De visolie producten van Arctic Blue worden gemaakt van de Alaska Koolvis uit de Golf van Alaska en de Beringzee. Dit is in het gebied grenzend aan de Noordpool. Wanneer de koolvis wordt gevangen, gaat de filet naar de supermarkt, van de snijresten die afkomt van de filet wordt dit product gemaakt.

Er wordt dus géén extra vis gevangen voor deze werkwijze en visolie! Hiermee heeft Arctic Blue het MSC-keurmerk, het strengste keurmerk op dit gebied, meer dan verdiend!

In de VS wordt de olie gezuiverd en geconcentreerd. Daardoor blijft deze visolie en versheid (= lage Totox-waarde) gewaarborgd en behouden. Versheid is een prioriteit als het gaat om de conditie van de gevoelige omega-3 vetzuren.

Verse visolie zal dan ook nooit oprispen of een nasmaak geven en dat is ook de ervaring die ik heb met deze soort. Geen vieze visboeren of nasmaak, wat je bij een (goedkopere) variant van de drogist al heel snel hebt.

De visolie van Arctic Blue is dan ook meer dan geschikt voor zwangere en borstvoeding gevende vrouwen.

De verkoper

Arctic Blue is de verkoper van de Visolie en Algenolie producten.  Ludo van de Wiel is de oprichter van Arctic Blue & Ingenieur (MSc) Wageningen Universiteit.  Zelf heeft Ludo al de nodige ervaring op het gebied van visolie want hij was werkzaam in de traditionele industrie van de grote multinationals.

Review Pure Alaska MSC Visolie Capsules van Arctic Blue
Review Pure Alaska MSC Visolie Capsules van Arctic Blue

Arctic Blue is gevestigd in Utrecht en Ludo doet zelf ook de klantenservice.

Ludo van de Wiel werkte dus al een tijd in de traditionele industrie op het gebied van visolie en hij was daar ook visolie expert. Daardoor had hij meer kennis dan een doorsnee consument zoals jij en ik. Omdat hij de grote voordelen van visolie kende ging hij opzoek naar de perfecte eigenschappen van visolie die hij zijn gezin zou moeten kunnen aanbieden. Het moet schoon, vers, natuurlijk en duurzaam zijn.

Dat waar hij toen mee werkte was zeker schoon en natuurlijk, maar niet de meeste verse en de meest duurzame. Daar wilde hij zelf verandering in brengen.

Verder vond hij het uiterst belangrijk dat de visolie niet gemaakt zou worden van vis dat op het menu van de dolfijn, zeevogel, zeeleeuw en walvis zou staan. Én dat er verder geen nadelige effecten zijn voor oceanen, milieu of lokale bevolking.

Hij kwam erachter dat de visolie die aan zijn wensen voldeed, eentje met principes, zeker bestond.

Ludo was zo enthousiast over dit feit en dat is hij nog iedere dag. Daarom heeft hij Arctic Blue er voor opgericht, om iedereen de meest pure Arctische MSC Visolie te kunnen laten proeven en ervaren.

Het bedrijf heeft hij Arctic Blue genoemd, omdat het een verwijzing naar de herkomst is, namelijk de Arctische wateren, daar komen alle visoliën vandaan.

Zie hier de missie en duurzaamheid van Arctic Blue

Wat beweert Arctic Blue over haar producten?

Arctic blue garandeert dat alle producten vrij van gifstoffen, vers en duurzaam zijn. Dat kunnen ze garanderen omdat ze zelf onderzoek doen en dit analyseren. Alle visolie producten worden gemaakt van 100% Arctische wilde vis.

In tegenstelling tot de meeste visolie, wordt de vis hier niet speciaal voor gevangen, maar wordt er gebruik gemaakt van de filet-snijresten, die overblijven nadat de filet voor de supermarkt, eraf is gehaald.

Arctic blue gebruikt geen plastic flessen en materialen om er zeker van te zijn dat er geen hormoon verstorende stoffen uit het plastic in het product kan verplaatsen. Via deze link: Zuivere visolie Arctic Blue kun je precies zien en lezen hoe zij dit doen.

Dit zijn de 2 principes van Arctic Blue:
1. Schone visolie

Onze visolie wordt gemaakt (van de filet-snijresten) van verse Arctische wilde kabeljauw die zwemt in de Barentszzee, dit ligt tussen Nova Zembla, Spitsbergen en Noord-Noorwegen.

Eén van de schoonste wateren ter wereld, ver weg van de plastic soep in de Grote Oceaan tussen Azië en Zuid-Amerika.

Al onze vis producten zijn afkomstig van duurzame visserij en dragen het Marine Stewardship Council-keurmerk (MSC).

2. Verse algenolie

Onze plantaardige Omega-3 producten zijn gemaakt van algen. Algen zijn mini-plantjes die ook op het land in afgesloten en gecontroleerde omstandigheden zelf Omega-3 vetzuren kunnen maken.

Met de olie uit de algen maken we nu al verschillende producten. Omdat algen de toekomst zijn, zullen er dat steeds meer worden.

Al onze plantaardige producten dragen het VEGAN-keurmerk. Hiermee garanderen we 100% dat er geen visolie is gebruikt.

De voordelen van Pure MSc Visolie Capsules!
De belangrijkste omega-3 voor hart, ogen en hersenen
Kleine capsules, gemakkelijk te slikken
Visgelatine capsule met 250 mg DHA én 400 mg EPA
Vrij van oprispingen of visgeur
MSC keurmerk
Verpakking 100% vrij van plastic

Arctic Blue doet er alles aan om de schoonste, puurste en duurzaamste omega-3 vetzuren te kunnen maken en leveren.

Wat krijg je als je de Visolie capsules koopt?

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn omega-3 vetzuren ontzettend belangrijk en dit krijg je ook zeker in de visolie capsules terug zodra je deze gaat gebruiken. Normaal gesproken gebruik ik de Vegetarische Omega-3 Algenolie Capsules en die bevallen ook zeer goed.

Voor deze review heb ik uiteraard de Alaska Visolie capsules uitgetest en gebruikt om een eerlijk en betrouwbare review te kunnen schrijven. Ik moet zeggen dat deze capsules mij ontzettend goed bevallen en dat ik eigenlijk geen nadelen kan bedenken, los van het feit dat ik niet heel veel vis eet vanwege de oprispingen en geur van vis zelf.

Bestel je de Alaska Visolie Capsules dan ben je het voordeligste uit als je gaat voor een abonnement. Je kunt verschillende opties kiezen die je hieronder ziet bij de prijzen en verpakkingseenheden.

Het voordeel van een abonnement is dat je nooit zonder je Alaska Visolie capsules zit en hier dus niet meer om hoeft te denken. Alleen maar gemak en het scheelt je weer geld! Een abonnement scheelt je namelijk al gauw tussen de 10-25%.

De Capsules worden geleverd in een plasticvrij zakje en worden gratis door je brievenbus elke maand of kwartaal bij je thuis afgeleverd.

De capsules (1 per dag) zijn gemakkelijk in te nemen na een maaltijd met een groot glas water en zijn hoog gedoseerd zodat je niet meerdere per dag hoeft in te nemen.

De capsules kun je het beste in het zakje bewaren op een droge, donkere plaats waarin ze worden geleverd.

Ingrediënten:

Visolie van wilde vis uit Alaska, capsuleomhulsel (visgelatine, glycerol, water), antioxidant (tocoferolrijk extract).

Bevat dit product allergenen?

Ja, het bevat VIS. Ben je wel allergisch voor VIS? Kies dan voor Vegetarische Omega-3 Algenolie.

Wat vinden klanten van de dit product?

Klanten van Arctic Blue zijn over het algemeen zeer goed te spreken over het bedrijf zelf. Arctic Blue scoort een 4.8 van de 5 sterren op 532 reviews op trustpilot. Dit zijn beoordelingen van klanten over Arctic Blue en haar producten.

Review Pure Alaska MSC Visolie Capsules van Arctic Blue trustpilot
Review Pure Alaska MSC Visolie Capsules van Arctic Blue

Wat vind ik zelf als gebruiker van de Visolie capsules?
Zoals ik eerder al benoemde in deze review vind ik de gezondheidsvoordelen van het gebruik van de capsules erg belangrijk. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in te nemen en boer je geen vis geur op, terwijl het visolie capsules zijn.

Ook is de levering snel en de klantenservice gaat ook echt voor een oplossing, als er al problemen zijn ontstaan, die bijna niet voorkomen. Ik kies persoonlijk altijd voor de producten van Arctic Blue.

De prijzen van de Pure Msc Alaska Visolie capsules

1 zakje per maand €24,90 NU €23,90 (elke maand opzegbaar)
3 zakjes per 3 maanden €74,70 NU€ 68,70 (elk kwartaal opzegbaar)
12 zakjes per jaar €298,80 NU €250,80 (elk jaar opzegbaar)

Liever 1 los zakje bestellen? Klik dan HIER!

Hier kan je DIRECT BESPAREN OP ALASKA VISOLIE CAPSULES!

Eindoordeel over de Pure Msc Alaska Visolie capsules van Arctic Blue

Arctic Blue verkoopt eerlijke, schone, betrouwbare, duurzame en verse producten. Zij doen zelf gedegen onderzoek naar de herkomst van producten en houdt rekening met mens, dier en milieu.

De Visolie wordt onderworpen aan strenge kwaliteitseisen en dat zie je ook terug in het product. Het wordt geleverd in een plastic vrije verpakking zodat er geen hormoon verstorende middelen vrij kunnen komen in de visolie capsules.

Omdat Arctic Blue Visolie capsules gemaakt zijn van de filetresten van de al gevangen koolvis, is er minder druk op het ecosysteem. Daarbij zorgen ze ervoor dat de visolie zo min mogelijk verontreiniging bevat door het zuiveringsproces.

Omega-3 vetten behoren tot onze essentiële voedingsstoffen. Dat betekent dat, net als bij de meeste vitaminen, je ze via de voeding moet binnenkrijgen. Omdat veel mensen niet van de echte vette vis houden (haring, makreel, zalm, koolvis), is een Omega-3 supplement zoals deze handig.

Deze capsules bevatten verse ingrediënten waardoor je geen vieze visboeren laat of last hebt van oprispingen en dat is heel fijn.

De Omega-3 vetzuren

Zijn voedingsstoffen die het best zijn onderzocht. Duizenden studies zijn er gedaan naar de belangrijke voordelen van deze goede vetten voor onze gezondheid. Daarom heeft de Europese overheid ook officiële gezondheidsclaims opgesteld, die de voordelen maar ook het effect laten zien van de Omega-3 vetten op het lichaam.

In de afgelopen 5 jaar hebben zij (Arctic Blue) meer dan 10.000 klanten geholpen met hun visolie (of algenolie)-keuze.

Al met al zijn de Alaska Visolie capsules een goede keuze als je voldoende DHA en EPA binnen wil krijgen omdat je bijvoorbeeld vegan bent, geen of weinig vis eet en de vele voordelen voor je gezondheid wil benutten die deze capsules bieden.

Het is een gezonde aanvulling voor een evenwichtige en gezonde levensstijl.

Wij hopen dat deze review antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de eigenaar van Arctic Blue?
Wat is de Missie en Visie van Arctic Blue?
Verkoopt Arctic Blue écht gezonde en duurzame producten?
Wat zijn de voordelen van het gebruik van de Alaska Visolie capsules?
Komen de eigenschappen van het product overeen met de ervaringen?
Zijn de Alaska Visolie Capsules het geld waard?
Zijn er meerdere klanten positief over dit product?
Is er een goede klantenservice?

Heb je zelf vragen of ervaring met het gebruik van de Alaska Visolie Capsules? Laat dan zeker even een reactie achter. Op deze manier kunnen we dit product nog beter beoordelen. Daarnaast waarderen we het dat je een reactie achterlaat.

Cijfers op de schaal van 10

Prijs: 7
Materiaal: 9
Kwaliteit: 9
Betrouwbaarheid: 9
Support: 9
Duurzaamheid: 9

Plaats een reactie