Contact

Contact
Je kunt natuurlijk een vraag/suggestie of klacht hebben over een voedingssupplement die op de website staat, waar een review over is geschreven. Je mag mij hier natuurlijk altijd over berichten via de mail. Contact leggen is zo gedaan.

Samenwerken?
Op dit moment werk ik samen met het geweldige merk Arctic Blue. Dit bedrijf staat voor fantastische Omega-3 supplementen, gemaakt van de beste, verse en meest duurzame vis en algenolie. Ik streef in een, transparante, samenwerking altijd naar een win-win situatie zonder addertjes onder het gras. Zo dien je elkaar te versterken in een samenwerking en elkaars business helpen groeien. Neem gerust contact op met een idee, voorstel of andere vorm van samenwerking.

Disclaimer: Bestevoedingssupplementen.nl is niet verantwoordelijk voor de supplementen die op de website gepubliceerd staan. Heb je klachten of inhoudelijke vragen (die niet beantwoord zijn) zal je altijd contact moeten opnemen met de verkopende partij. Voor de tips geldt dat iedereen dit moet uitproberen of het werkt of niet. Voedingssupplementen zijn qua werkzaamheid maatwerk.

Ook ben ik geen arts of specialist. Wel ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van voeding en het gebruik van suppletie. Mijn advies is altijd vrijblijvend en geheel op eigen initiatief en risico. Voor gebruik van een supplement dien je altijd, bij twijfel, contact op te nemen met je eigen arts of specialist.

Heb je andere vragen en/of tips die relevant zijn voor mij dan mag je uiteraard altijd mailen naar: Jeff@bestevoedingssupplementen.nl

Gezonde groet,
Jeff

Ga HIER direct naar de blogartikelen

Snelle links naar:
Omega-3 supplementen van Arctic Blue
Supplementen van Vitakruid
Supplementen van Body en Fit