Informatie over Arctic Blue en haar producten

Informatie over Arctic Blue en haar producten.

In dit korte artikel vind je informatie over Arctic blue. Dit is een toonaangevend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in duurzame producten zoals bijvoorbeeld de vegetarische Omega 3 algenolie capsules die rijk zijn aan Omega 3 vetzuren EPA en DHA.

Maar ook verkoopt zij visolie waarbij geen nieuwe visvangst plaats vindt. Hoe? Daar hebben ze een unieke manier voor ontwikkeld. Lees hier de review over visolie.

Body en Mind Succes promoot deze producten met veel plezier maar ook omdat we achter deze producten staan en omdat we ze persoonlijk kennen en gebruiken. Ons streven is dan ook om altijd te schrijven over de producten en diensten die we zelf gebruiken of hebben gebruikt.

Ben je al nieuwsgierig over deze producten?

Lees snel verder over Arctic Blue!

Arctic Blue

Arctic Blue is de verkoper van onder andere de Vegetarische Omega-3 algenolie capsules.  
Ludo van de Wiel is de oprichter van Arctic Blue & Ingenieur (MSc) Wageningen Universiteit.  
Zelf heeft Ludo al de nodige ervaring op het gebied van visolie want hij was werkzaam in de traditionele industrie van de grote multinationals.

Informatie over Arctic Blue en haar producten
Informatie over Arctic Blue en haar producten.

Arctic Blue is gevestigd in Utrecht en Ludo doet zelf ook de klantenservice.

Ludo van de Wiel werkte dus al een tijd in de traditionele industrie op het gebied van visolie en hij was daar ook visolie expert. Daardoor had hij meer kennis dan een doorsnee consument zoals jij en ik. Omdat hij de grote voordelen van visolie kende ging hij opzoek naar de perfecte eigenschappen van visolie die hij zijn gezin zou moeten kunnen aanbieden. Visolie moet schoon, vers, natuurlijk en duurzaam zijn.

De visolie waar hij toen mee werkte was zeker schoon en natuurlijk, maar niet de meeste verse en de meest duurzame. Daar wilde hij zelf verandering in brengen.

Verder vond hij het uiterst belangrijk dat de visolie niet gemaakt zou worden van vis dat op het menu van de dolfijn, zeevogel, zeeleeuw en walvis zou staan. Én dat er verder geen nadelige effecten zijn voor oceanen, milieu of lokale bevolking.

Hij kwam erachter dat de visolie die aan zijn wensen voldeed, eentje met principes, zeker bestond.

Ludo was zo enthousiast over dit feit en dat is hij nog iedere dag. Daarom heeft hij Arctic Blue er voor opgericht, om iedereen de meest pure Arctische MSC Visolie te kunnen laten proeven en ervaren.

Het bedrijf heeft hij Arctic Blue genoemd, omdat het een verwijzing naar de herkomst is, namelijk de Arctische wateren, daar komen alle visoliën vandaan.

Zie hier de missie en duurzaamheid van Arctic Blue.

Wat beweert Arctic Blue over haar producten?

Ze garanderen dat alle producten vrij van gifstoffen en vers en duurzaam zijn. Dat kunnen ze garanderen omdat ze zelf onderzoek doen en dit analyseren. Alle visolie producten worden gemaakt van 100% arctische wilde vis.

In tegenstelling tot de meeste visolie, wordt de vis hier niet speciaal voor gevangen, maar wordt er gebruik gemaakt van de filet-snijresten, die overblijven nadat de filet voor de supermarkt, eraf is gehaald.

Ze gebruiken geen plastic flessen en materialen om er zeker van te zijn dat er geen hormoon verstorende stoffen uit het plastic in de visolie kan verplaatsen.
Via deze link: Zuivere visolie Arctic Blue kun je precies lezen hoe zij dit doen.

Hoe Arctic Blue zich kan onderscheiden van de rest:
1. Schone visolie

Onze visolie wordt gemaakt (van de filet-snijresten) van verse Arctische wilde kabeljauw die zwemt in de Barentszzee, dit ligt tussen Nova Zembla, Spitsbergen en Noord-Noorwegen.

Eén van de schoonste wateren ter wereld, ver weg van de plastic soep in de Grote Oceaan tussen Azië en Zuid-Amerika.

Al onze vis producten zijn afkomstig van duurzame visserij en dragen het Marine Stewardship Council-keurmerk (MSC).

2. Verse algenolie

Onze plantaardige Omega-3 producten zijn gemaakt van algen. Algen zijn mini-plantjes die ook op het land in afgesloten en gecontroleerde omstandigheden zelf Omega-3 vetzuren kunnen maken.

Met de olie uit de algen maken we nu al verschillende producten. Omdat algen de toekomst zijn, zullen er dat steeds meer worden.

Al onze plantaardige producten dragen het VEGAN-keurmerk. Hiermee garanderen we 100% dat er geen visolie is gebruikt.

Belangrijke pijlers:

De belangrijkste omega-3 voor hart, ogen en hersenen
Kleine capsules, gemakkelijk te slikken
Vrij van boeren of visgeur
Vegan keurmerk
Verpakking 100% vrij van plastic

Arctic Blue doet er alles aan om de schoonste, puurste en duurzaamste omega-3 vetzuren te kunnen maken en leveren. 

Onderstaande reviews hebben wij geschreven:

VEGETARISCHE OMEGA-3 ALGENOLIE CAPSULES DHA EN EPA
PURE ALASKA MSC VISOLIE CAPSULES

PUUR ARCTISCH COLLAGEEN
PURE OMEGA 3 VLOEIBARE VISOLIE VOOR JONG EN OUD
PURE ARCTISCH MSC VISOLIE MET VITAMINE D VLOEIBAAR 250 ML

Plaats een reactie