KORTINGSCODE

Kortingscode

Ben je opzoek naar omega-3 olie voedingssupplementen zoals visolie, algenolie en viscollageen, gemaakt van duurzaam gevangen vis of algen? Zoek dan niet verder!

Arctic blue heeft al deze omega-3 supplementen en dit zijn de beste supplementen ter wereld.

Ben je nieuwsgierig wat Arctic Blue te koop heeft? Klik dan HIER!

Ben je overtuigd en wil je vervolgens op een voordelige manier kennismaken met de geweldige producten van Arctic Blue, gebruik dan de kortingscode: Charge10 en ontvang direct 10% korting op je aankoop. Iedere keer weer kan jij deze code gebruiken voor korting.

Arctic Blue is bewust en maakt supplementen met respect voor mens, natuur en milieu. Alle supplementen zijn op een diervriendelijke en duurzame manier gevangen. Zo wordt bijvoorbeeld visolie gemaakt van filet-snijresten van de verse arctische wilde kabeljauw. Er wordt geen extra vis gevangen om deze omega-3 olie te kunnen produceren.

Alle plantaardige omega-3 producten zijn gemaakt van algen, dragen het VEGAN keurmerk en zijn 100% visolie vrij. Ook deze kleine mini plantjes worden op een duurzame en natuurvriendelijke manier gekweekt.

Voor alle omega-3 producten van Arctic Blue geldt de geen-opboer-garantie en dat wil zeggen dat je geen vieze visboeren laat.

”Mijn ervaring met Arctic Blue is ontzettend goed! De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en ik heb absoluut geen vieze visboeren die je wel bij de goedkopere merken hebt.
Ook is de klantenservice van Arctic Blue super goed. Ben je niet tevreden, dan zoeken ze samen met jou als klant naar een passende oplossing. En dat houdt niet op bij een vervangend product, ze proberen echt te kijken naar de best passende oplossing.
Zo werd ik misselijk van visolie en algenolie capsules en heb ik 3 andere producten geprobeerd (gratis) tot ik bij de vloeibare visolie terecht kwam en dat was een succes! Geen misselijk gevoel meer en ik slaap weer beter:)

Echt super bedankt voor het geduld en de service!
Aldus Annelies Weidema, Groningen”.

Benieuwd? Neem gerust een kijkje op de website van ARCTIC BLUE

Review: Arctic Blue Algenolie Capsules Met Vitamine D