Over mij

Over mij

Hi, leuk dat je de website bezoekt!
Ik ben Jeff van Bestevoedingssupplementen.nl en ik schrijf reviews en blogs over voedingssupplementen die je gezondheid en immuunsysteem positief ondersteunen en verbeteren. De meeste voedingssupplementen test ik zelf op gebruik, ervaring, kwaliteit en effect. Op deze manier kan ik een eerlijke ervaring schrijven om jou te helpen bij het kiezen van een voedingssupplement.

Hierbij staat bij mij een aantal zaken centraal:
Hoe puur is het supplement
Is het vanuit een holistisch oogpunt, dus zo dicht mogelijk bij de natuur
Het liefst biologisch en een hoge biologische opneembaarheid
Supplementen van een gerenommeerd merk
Zonder pesticiden, gistoffen en GMO vrij
Geen hormoonverstorende stoffen

Het begin

Sinds 2000 ben ik bezig met krachttraining en de leefstijl die hierbij hoort. Door de jaren heen heb ik uit eigen ervaring gemerkt dat goede, kwalitatieve voedingssupplementen een wezenlijk verschil kunnen maken in resultaten en positief bijdragen aan je gezondheid. Vooral de meest pure en natuurlijke voedingssupplementen zonder toegevoegde ‘rommel’.

Helaas zit er ontzettend veel verschil in de kwaliteit van supplementen, de werkbaarheid en de ingrediënten. Dit zijn natuurlijk maar een aantal punten die je kunt onderzoeken. Mijn doel is om jou op een zo goed mogelijke manier te informeren zodat je een goede keuze kunt maken voor een supplement die bij je past en ondersteunt in je gezondheid.

Maak goede keuzes

Doe altijd onderzoek als je bijvoorbeeld een nieuw supplement wilt gaan gebruiken en neem niet iets klakkeloos aan van een derde zoals een vriend of familielid. Kijk ten alle tijde of het past in jouw leefstijl. Ook is het altijd belangrijk om te kijken of je al medicatie of andere suppletie gebruikt die misschien niet samen gebruikt kunnen worden. Heb je twijfels? Neem dan altijd contact op met een voeding specialist of arts.

Ben je op zoek naar een specifieke review of blog van een supplement, laat gerust een reactie achter of mail me op: Jeff@bestevoedingssupplementen.nl
Ook als je meer info Over mij en mijn achtergrond wilt hebben, schroom niet om contact te leggen.

Ik zie je vraag en/of reactie graag verschijnen. En als je hulp nodig hebt, mail me gewoon even 🙂

Gezonde groet,
Jeff Sloots
Bestevoedingssupplementen.nl
Krachtige, eerlijke en betrouwbare reviews
en blogs

Over mij
Jeff Bestevoedingssupplementen.nl