Review: Arctic Blue Algenolie Capsules Met Vitamine D

Review: Arctic Blue Algenolie Capsules Met Vitamine D

Zelf gebruik ik al een aantal jaren algenolie en visolie supplementen van Arctic Blue. Persoonlijk vind ik de afwisseling hierin erg prettig en zijn de supplementen heel fijn in gebruik, in smaak en zijn ze niet heel duur.

Wist jij dat 1 vegan capsule algenolie net zoveel Omega-3 bevat als de reguliere capsule? Maar liefst 250 mg omega-3 vetzuren! Het is wetenschappelijk bewezen dat dagelijks deze hoeveelheid DHA goed is voor je ogen (om scherp te blijven zien), voor je hart en het is goed voor je hersenfunctie.

Wil je de voordelen genieten dan heb je dagelijks minimaal 250 mg DHA nodig uit de algenolie capsules. Dit is ook een wettelijk goedgekeurde gezondheidsclaim. Onze hersenen bevatten vet en maar liefst 20% hiervan bestaat uit omega-3 DHA. Het is de belangrijkste bouwsteen voor onze hersenen zoals calcium voor onze botten.

De toegevoegde plantaardige vitamine d3 in deze algenolie is ontzettend belangrijk voor sterke botten en tanden, een goede weerstand en speelt vitamine d3 een grote rol om je spieren sterk te houden.

Veel mensen krijgen te weinig zonlicht doordat ze minder buiten komen door bijvoorbeeld het werken op kantoor, kids die veel gamen, mensen die nightshifts werken of bedekkende kleding dragen.

Er zijn zoveel verschillende redenen waardoor je niet of zeer weinig vitamine d binnenkrijgt. Dit is de reden waarom Arctic Blue een hoogwaardige vitamine d (20 mcg) per capsule heeft toegevoegd.

In deze review lees je precies waarom ik deze algenolie adviseer.

Lees snel verder!

Wat is een goede algenolie?

Wanneer je een algenolie koopt in de vorm van capsules of een vloeibare variant, dan is het belangrijk dat je kijkt naar de hoeveelheid omega-3 vetzuren, voor zowel DHA en EPA. Dit dient minimaal 200mg per dosering of capsule te zijn om de voordelen te benutten. Kijk ook naar de ingrediëntenlijst zodat je geen rommel koopt! Het gaat om de omega-3 vetzuren uiteraard, niet om de toevoegingen.

Wat is beter visolie of algenolie?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat er geen gezondheidsverschil meer bestaat tussen algenolie of visolie. Beide supplementen bevatten de gezonde Omega-3 vetzuren die goed zijn voor ons hart, hersenen en gezichtsvermogen.

Mijn voorkeur gaat uit naar algenolie als ik mag kiezen.

Waarom is het nemen van een omega-3 supplement heel nuttig?

Omega-3 vetten zijn essentiële voedingsstoffen. Dat betekent dus dat je ze zoals bij de meeste vitaminen, je ze via de voeding moet binnenkrijgen. Veel mensen houden niet van echte vette vis zoals haring, makreel, sardientjes en ansjovis. Daarom is een omega-3 supplement niet alleen handig, maar ook heel gezond.

Wat is algenolie?

Algen zijn eencellige miniplantjes die voorkomen in verschillende wateren zoals rivieren en oceanen. In de natuur bestaan ongelooflijk veel soorten algen. Er bestaat alleen maar 1 soort alg die in staat is om de juiste Omega-3 vetzuren in grote hoeveelheden aan te maken.

Vanuit deze alg wint Arctic Blue de algenolie. Deze alg heeft de naam Schizochytrium. Net zoals yoghurt-bacteriën en bier-gisten hun werk doen in afgesloten ruimtes, worden deze algen onder gecontroleerde omstandigheden gekweekt tot een dikke massa. Hieruit wordt dan de algenolie gehaald.

De verkopers van de Algenolie capsules met vitamine d:

Arctic Blue is de verkoper van deze speciale supplementenlijn van plantaardige algenolie.
Klik hier!

Wat beweert Arctic Blue over de Algenolie capsules met vitamine D?

Deze algenolie van Arctic staat bekend als een 100% pure algenolie. Dit omdat de olie niet wordt verdund of gemengd met andere olie zoals olijf of visolie. Dit kan je zien omdat dit supplement het Vegan keurmerk draagt en dat vind je terug op elke pure algenolie verpakking. Dit keurmerk controleert namelijk of alle ingrediënten plantaardig zijn.

Algenolie is gezond en veel mensen kunnen heel veel baat hebben bij de voordelen die algenolie geeft. De omega-3 vetzuren EPA en DHA kunnen bijdragen aan de algemene gezondheid. Bij een dagelijkse inname van minimaal 250 mg epa en dha is deze algenolie goed voor het hart, hersenen en ogen.

Algenolie is ook goed voor je bloeddruk. Bij dagelijks 3 gram EPA en DHA uit de algenolie, is de werking wetenschappelijk bewezen dat algenolie helpt om je bloeddruk normaal te laten functioneren. EPA en DHA dragen ook bij aan een normaal vetgehalte in je bloed.

Goed om te weten is dat wanneer je weet dat je een verhoogd triglyceridengehalte hebt, kan dat een oorzaak zijn voor aderverkalking. Er bestaat ook een bovengrens van ‘’te veel algenolie’’, die ligt bij maximaal 5 gram van EPA en DHA.

Ook is algenolie goed voor je gezichtsvermogen en je hersenfunctie bij een dagelijkse dosering van 250mg DHA. Een goede algenolie zoals deze van Arctic Blue heeft geen nadelen, alleen maar voordelen. Het is een bijzonder natuurproduct!

Deze algenolie capsules zijn 100% plantaardig en is een vegan Omega-3 supplement, die vrij van oprispingen is en geen vissige nasmaak heeft. De toegevoegde vitamine D3 is goed voor je spieren, je botten en maakt je immuunsysteem sterker.

Het is verpakt is een volledig plastic vrij eco verpakking en hierdoor bestaat er geen kans van overdracht van hormoon verstorende stoffen op de capsules.

Wat krijg je als je deze algenolie capsules koopt?

Je krijgt in ieder geval een top product die echt en puur is met de gezondheidsvoordelen die de Omega-3 vetzuren bezitten. De capsules worden geleverd in een 100% plastic vrij zakje die volledig recyclebaar is. De 100% plantaardige capsules met hoogwaardige vitamine D3 bevatten per capsule 250mg DHA en 20 mcg vitamine D3.

Voordelen:

100% plantaardig (Vegan)
Goed voor je hart, hersenen en ogen
Zorgt voor een normale bloeddruk
Normaliseert het vetgehalte in je bloed
Hoog Omega-3 vetzuur gehalte
Met extra vitamine D
Verpakt in een 100% plasticvrije eco verpakking
Vegan keurmerk
Puur natuurlijk supplement
Geen opboer garantie
Je hebt geen vissige nasmaak
250mg DHA per capsule
Duurzaam en eerlijk
90 dagen verpakking
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen:

Je mag niet meer dan 5mg DHA en EPA per dag innemen

Verder kan ik geen nadelen benoemen en zijn er alleen maar voordelen

Ingrediënten:

Schizochytrium sp. Algenolie, glycerol, gemodificeerd zetmeel, carrageen, hoog oliezuur zonnebloemolie, plantaardige vitamine D3 (cholecalciferol), natuurlijk rozemarijn extract, antioxidant (natuurlijke tocoferolen, ascorbylpalmitaat), zuurteregelaar (dinatriumfosfaat).

De capsule is vrij van kunstmatige aroma’s en vrij van conserveringsmiddelen, kleur- of zoetstoffen.

Wat vinden klanten van de Algenolie capsules met vitamine D?

Omega-3 en vitamine d samen in 1 capsule vind je bij Arctic Blue vol met Omega-3 vetzuren Epa en Dha. Als je algenolie gaat kopen dan is dit de beste keuze wat mij betreft. Op Arctic Blue staan er 18 beoordelingen geregistreerd en scoort deze algenolie 4,9 uit 5 sterren (te vinden op trustpilot).

Review Arctic Blue Algenolie met vitamine D
Review Arctic Blue Algenolie met vitamine D

Klanten zijn te spreken over de algenolie capsules en dat is vanaf het maken van een keuze tot aan de levering aan huis.

Kijk hier voor de beoordelingen op trustpilot:

De prijs van Algenolie Capsules met vitamine D:

Eindoordeel Algenolie capsules met vitamine D:

Algenolie is ideaal voor mensen die geen of weinig vis eten zoals haring, makreel of sardientjes. Deze algenolie capsule neem je gemakkelijk in met wat water en bevat 250mg DHA wat ontzettend gezond is.

Omega-3 vetzuren zijn heel gezond en vooral voor je hart, hersenen en ogen. Daarnaast is het wetenschappelijk onderzocht en zijn de gezondheidsclaims hiervoor goedgekeurd.

Arctic Blue is een betrouwbare verkoper en producent als het gaat om algenolie, visolie en andere supplementen gemaakt van vis zoals viscollageen of zalmolie.

In deze review is duidelijk geworden dat deze algenolie puur, vers en duurzaam geproduceerd is. De capsules bevatten hoogwaardige omega-3 vetzuren, gemaakt door de enige algensoort die hiertoe in staat is.

Zelf vind ik dit algenolie supplement erg prettig omdat je geen vieze visboeren hebt en dat er geen nare vissmaak is die je vaak hebt van de goedkopere varianten. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de beste, maar vooral verse algenolie is de kans hierop nihil of geen.

Deze algenolie biedt alleen maar voordelen als het gaat om het goed functioneren van je hart, hersenen en ogen. Ook normaliseert Omega-3 je bloeddruk en het vetgehalte in je bloed. Verder bevordert het je algemene gezondheid.

Alle eigenschappen komen naar voren maar ook overeen met de ervaringen van anderen die deze algenolie gebruikt. De score voor dit supplement scoort 4,9 uit 5 sterren en zijn klanten erg positief over dit supplement.

Om deze review af te sluiten kan ik ook zeggen dat de prijs in verhouding staat tot de kwaliteit dat wordt aangeboden door Arctic. De zakjes algenolie zijn zowel los te koop en in een abonnementsvorm, wat uiteindelijk nog voordeliger is.

Ik hoop dat deze review antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper?
Is deze algenolie duurzaam?
Helpt deze algenolie en draagt het bij aan je gezondheid?
Komen eigenschappen overeen met de ervaringen?
Is deze algenolie met vitamine d3 het geld waard?
Zijn anderen positief over deze algenolie?

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 8
Kwaliteit: 9
Materiaal: 9
Betrouwbaarheid: 8
Support: 8
Ervaring: 9

Plaats een reactie