Review: Arctic Blue Pure Arctische MSC Visolie Vloeibaar

Review: Arctic Blue Pure Arctische MSC Visolie Vloeibaar

In deze review weer een fantastisch visolie supplement van Arctic Blue. Namelijk de Pure Arctische msc visolie met een geweldige zachte sinaasappelsmaak. Zoals je misschien al wel weet bevat visolie ontzettend veel goede omega 3 vetzuren die positieve invloed op je gezondheid kunnen hebben.

Omega 3 vetzuren zijn goed voor hart, ogen, hersenen en bloedvaten. Ze zorgen voor optimale conditie van deze, eigenlijk de belangrijkste organen in het menselijk lichaam. Bij mensen met een te hoog cholesterol kan visolie zelfs deze waardes omlaag brengen zonder zware medicatie te gebruiken. Hoe tof is dit!

Een geweldig, puur en duurzaam supplement van Arctic Blue. Voor we dit supplement volledig gaan reviewen, nog een aantal informatieve vragen over visolie.

Lees snel verder!

Wat is visolie?

Visolie is een geraffineerde olie afkomstig uit vis. De meeste gangbare en vaak de goedkopere soorten visolie is gehaald uit ansjovis. Deze kleine visjes worden vaak met tonnen gevangen uit de zee, waardoor weer schaarste ontstaat voor andere dieren zoals dolfijnen. De visolie van Arctic Blue wordt gewonnen uit filet-resten van reeds gevangen wilde kabeljauw. Er wordt dus geen extra vis gevangen voor deze visolie. Daarom heeft deze visolie het strenge MSC-keurmerk en is dit het meest pure, schoonste en beste visolie die er te koop is.

Waar is visolie goed voor?

Bijna iedereen kan gezondheidsvoordelen ervaren bij het gebruik van visolie. De belangrijkste omega 3 vetzuren EPA en DHA kunnen hier namelijk ontzettend goed in bijdragen. DHA (docosahexaeenzuur) is bijvoorbeeld goed voor je ogen, de hersenfunctie en zorgt voor een normaal vetgehalte in je bloed. EPA (eicosapentaeenzuur) zorgt voor een goede werking van je hart en ondersteunt een gezonde bloeddruk. Zowel EPA als DHA hebben een ontstekingsremmend effect.

Heb je visolie nodig?

Deze vraag heb je jezelf vast eens gesteld. Heb ik een visolie supplement nodig? Is het noodzakelijk? Omega 3 vetzuren behoren tot essentiële vitaminen wat betekent dat we ze niet zelf kunnen aanmaken en uit onze voeding moeten halen.

Voor zover bekend zijn er geen ernstige gevolgen bekend als je het niet zou binnen krijgen maar volgens mijn visie en vele andere, dragen omega’s echt bij aan een gezonder leven. De richtlijn van omega 3 vetzuren ligt op 200 mg per dag. Dat staat gelijk aan 1 haring, makreel of zalm per week. Maar als je weinig of geen vis eet, mis je belangrijke bouwstenen.

De verkoper Arctic Blue

Inmiddels hebben we al een aantal visolie supplementen van dit bedrijf getest, gebruikt en gereviewd. Heb je al eens gekeken naar deze Vegetarische Omega 3 Algenolie?

Benieuwd naar de missie van Arctic Blue? Klik dan HIER!

Wat beweert Arctic Blue?

Alle visolie, algenolie en viscollageen supplementen zijn op z’n puurst. Deze visolie komt uit het mooie Noorwegen en is afkomstig van wild gevangen kabeljauw uit de Arctische Wateren. Je krijgt door deze visolie een hoge dosering van omega-3 vetzuren binnen die goed zijn voor je ogen, hart en hersenen.

Arctic Blue staat voor een duurzaam, eerlijk en natuurvriendelijk product dat bewezen helpt. Er wordt gewerkt met pure natuurlijke grondstoffen en dit wordt overal zo transparant mogelijk gecommuniceerd. Je zal dit product met een goed gevoel kunnen kopen omdat de negatieve impact op de natuur er bijna niet is.

Wat krijg je als je deze pure arctisch msc visolie met vitamine d koopt?

Je krijgt oprecht een goed product met een verhaal dat positief bijdraagt in je gezonde leefstijl. Zelf ben ik er echt ontzettend blij mee en voel ik dat deze visolie mij ondersteunt in mijn gezondheid.

De visolie wordt geleverd in een bruin gekleurd glazen flesje van 250 ml vol omega 3 vetzuren, waar je maar liefst 50 dagen mee kunt doen. Ik gebruik het voor mezelf en mijn kinderen. Als je een supplement besteld, wordt dit zo snel mogelijk verzonden in een passend doosje met gerecycled opvulmateriaal. Ook krijg je er een handig maatlepeltje bij en zo krijg je elke dag exact de juiste dosering binnen.

Voordelen:

Hoge dosering EPA en DHA met Vitamine D
Makkelijk te doseren door handig bijgeleverd maatlepeltje
Geschikt voor jong en oud vanaf 1 jaar
Lekker voor in de yoghurt of direct van de lepel
Een heerlijke zachte sinaasappelsmaak
Lang houdbaar in de koelkast
Geen visboeren of nasmaak
Elke dag voldoende omega 3 vetzuren
Bij grotere behoefte is een dubbele dosis veilig
Duurzaam en natuurvriendelijk
Puur en vers
100 % Kwaliteit
Als je geen vis eet is deze visolie de oplossing!

Nadelen:

Bevat allergenen (vis)
Is geopend alleen in de koelkast te bewaren
Moet worden ingenomen tijdens of na het eten met andere vetten bijvoorbeeld yoghurt
Sommige mensen worden misselijk van de olie na het innemen

Ingrediënten:

Kabeljauwolie (vis), natuurlijk sinaasappel aroma, vitamine D (cholecalciferol), natuurlijk rozemarijn extract, antioxidant (tocoferolrijk extract en ascorbylpalmitaat).

Het vitamine E houdende natuurlijke antioxidant beschermt de gevoelige Omega-3 vetzuren.

Het sinaasappel aroma komt dus uit echte sinaasappels. Het rozemarijn extract uit echte rozemarijn blaadjes.

De olie is vrij van kunstmatige aroma’s en vrij van conserveringsmiddelen, kleur- of zoetstoffen.

Gebruik en dosering:

Aanbevolen gebruik per dag (maatlepel zit in het doosje):

  • Volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar: 1 dessert (koffie) lepel (5 ml) per dag.
  • Kinderen vanaf 1 tot 3 jaar: ½ dessert (koffie) lepel (2,5 ml) per dag.

Voor volwassenen is het veilig om dagelijks een dubbele dosering te nemen.

Wat vinden klanten van deze pure visolie?

Zelf ben ik naast reviewer van voedingssupplementen ook klant van Arctic Blue en is een beoordeling/review eerlijk en oprecht als je de supplementen zelf gebruikt of hebt gebruikt. Ik kan deze visolie echt aanbevelen als het gaat om visolie met krachtige eigenschappen zoals deze heeft.

Ik ken de voordelen van gezonde omega 3 vetzuren, alleen eet ik wekelijks te weinig of geen vis. Door dit supplement ben ik elke dag voorzien van de beste EPA en DHA in de zuiverste vorm.

Uit 69 reviews op trustpilot scoort deze olie een 4,8 uit 5 sterren (bijna 5) en zijn klanten ontzettend positief. Klanten gebruiken de visolie preventief tegen depressie, bij hoog cholesterol, voor beter zicht, betere hersenfunctie, meer concentratie of om de ontstekingsremmende eigenschappen.

Review: Arctic Blue Pure Arctische MSC Visolie Met Vitamine D Vloeibaar 250 ml
Review: Arctic Blue Pure Arctische MSC Visolie Met Vitamine D Vloeibaar 250 ml

De prijs van de Pure Arctisch MSC Visolie Van Arctic Blue

1 fles van 250 ml voor 50 dagen €27,90

1 fles van 150 ml voor 30 dagen €17,90

Ook goedkoper verkrijgbaar in abonnement. Klik HIER.

Eindoordeel/conclusie

Als je een omega 3 formule zoekt in de vorm van een hoog gedoseerde vloeibare visolie, dan biedt deze visolie de uitkomst om dagelijks voldoende omega 3 vetzuren binnen te krijgen. Zelf gebruik ik deze visolie dan ook omdat ik weinig of geen vis eet.

Deze vloeibare msc visolie bevat een hoge dosering epa + dha met vitamine D en heeft een heerlijke zachte sinaasappelsmaak. Het bevat de goede omega vetten die zeer belangrijk zijn voor iedereen, van jong tot oud.

Ik heb deze arctic blue visolie review speciaal voor jou geschreven zodat je een goede beslissing kunt maken en de beste olie van vis gemaakt, kunt kopen.

Arctic Blue garandeert dat deze visolie puur, vers en gemaakt is van wilde arctische kabeljauw. Uit de filet-snijresten wordt de olie gehaald om zo de natuur en de dieren die afhankelijk zijn van deze vissen te sparen.

Dit supplement draagt bij aan je gezondheid en in het speciaal je ogen, hart, hersenen en heeft het een ontstekingsremmende werking. Deze visolie is bewezen effectief en mag het niet ontbreken in een gezonde leefstijl. Daarnaast is vitamine D een belangrijke toevoeging omdat dit het immuunsysteem versterkt en ook goed is voor je botten.

Alle eigenschappen komen overeen met de ervaring van klanten en daarom kunnen we ook de conclusie trekken dat deze arctic blue pure arctische visolie msc 250 ml het geld dubbel en dwars waard is.

Alle ervaringen inclusief die van mijzelf zijn meer dan positief en kunnen we stellen dat deze visolie glansrijk de test heeft doorstaan als het gaat om werkzaamheid, eigenschappen, ervaringen en prijs.

Wij hopen dat deze review antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper?
Helpt het supplement en draagt het bij aan je gezondheid?
Komen eigenschappen overeen met de ervaringen?
Is dit supplement het geld waard?
Zijn anderen positief over dit supplement?

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 8
Kwaliteit: 9,5
Materiaal: 8,5
Betrouwbaarheid: 9
Support: 9 klantenservice via Arctic Bleu zelf is uitstekend
Ervaring: 9

2 gedachten over “Review: Arctic Blue Pure Arctische MSC Visolie Vloeibaar”

Plaats een reactie