Review: Arkocaps Guarana Capsules Voor Meer Energie Geen Pre-Workout Nodig!

Review: Arkocaps Guarana Capsules Voor Meer Energie Geen Pre-Workout Nodig!

Meer energie voor de dingen die we doen, willen we allemaal, toch? We willen energiek aan het werk gaan en vervolgens na het werk nog even naar de sportschool om daar te knallen. We zijn ons er alleen vaak niet van bewust dat onze energie voorraad sneller opgaat dan we denken.

Nu kun je heel veel koffie gaan drinken om je uit een energiedip te trekken en dat werkt tijdelijk. Van koffie bijvoorbeeld, merk je vrij snel dat je weer wat helderder bent dan daarvoor en de piek is tegelijkertijd ook weer snel weg, zonde toch? Koffie (met name de grote hoeveelheid cafeïne) zorgt voor de aanmaak van het stresshormoon cortisol. En stress pikt je energie dan weer in die jij zo hard nodig hebt.

Ook in de meeste pre-workout poeders vind je verschillende aminozuren zoals creatine, glutamine, arginine en uiteraard hoge hoeveelheden cafeïne. Dit heb je naar mijn mening niet nodig om continu te gebruiken. Juist door het gebruik van supplementen te timen, behaal je de beste resultaten.

Ga je liever voor een Pre-Workout? Klik dan hier.

Hoe kan je ervoor zorgen dat je gedurende dag je energielevels beter kunt reguleren? Ik heb gemerkt dat ik dit niet voor elkaar krijg door elke 2 uur een kop koffie (met veel cafeïne) te drinken. Daarvoor was ik ook opzoek naar een supplement, een natuurlijk supplement, die mij daarin kon ondersteunen wanneer de behoeft daarvoor was. Cafeïne is in eerste instantie geen slechte stof, maar grote hoeveelheden hiervan kunnen wel nadelen hebben.

Ben jij benieuwd of Guarana iets voor jou kan betekenen?

Lees dan snel deze review!

Review: Arkocaps Guarana Capsules Voor Meer Energie!
Review: Arkocaps Guarana Capsules Voor Meer Energie!

Wat is Guarana?

Guarana is een nootachtig zaadje van een klimplant die alleen groeit in Brazilië. Je kunt ze dan vinden in de Amazonebekken in het geweldige Zuid-Amerikaanse land, ten zuiden van de evenaar, vol geneeskrachtige kruiden.

Dit zaadje wordt al eeuwen gebruikt door de inheemse bevolking (guarani-indianen) die hier leeft in Brazilië. Ze gebruiken dit als natuurlijk supplement die hen energie geeft.

Wat doet guarana met je?

Guarana wordt gebruikt om je mentale en fysieke prestaties te verbeteren. Voor een zware training word je voorzien van energie en na deze training helpt guarana je lichaam te zuiveren en evenals weer te voorzien van nieuwe energie. Ook geeft het je focus (mentale deel).

Dit komt omdat de stof langzaam door je lichaam wordt opgenomen en langdurig je lichaam voorziet van de energie die je nodig hebt. Niet zoals koffie je een piek geeft in energie, geeft guarana je verdeelt over de gehele dag energie.

Guarana en afvallen?

Een mooi extraatje van deze superfood is dat het je energiestofwisseling verbetert en daarbij ook je vetstofwisseling. Het vermindert je hongergevoel en dus werkt als vetverbrander. Het bevat namelijk alkaloïden (guaranine) en vetten die gevoelens van honger verminderen. Daarnaast zit er van nature guaranine (vergelijkbaar met cafeïne) in die ervoor zorgt dat je stofwisseling harder gaat werken.

Wat is het effect van guarana?

Guarana wordt langzaam door je lichaam opgenomen waardoor je langdurig wordt voorzien van energie. Dit, zoals ik al zei, in tegenstelling tot koffie, wat zorgt voor een snelle energieboost en een snelle energieafname. Ook is guarana minder verslavend dan koffie en heb je veel minder stress gevoel, spanning en slapeloosheid.

De verkoper Arkopharma:

Klik hier als je meer over de visie wilt weten van deze verkoper.

Wat beweert Arkopharma over deze Guarana capsules?

Arkocaps Guarana is een biologisch supplement dat per capsules 130 mg van het zaad van de Paullinia cupana plant bevat. Het is rijk aan cafeïne (natuurlijk guaranine), die het vrijkomen van adrenaline bevordert.

Hierdoor neemt je vetverbranding toe en zorgt het direct maar ook langdurig, voor energie. Mede om deze reden is guarana goed in te zetten om je van nieuwe energie te voorzien bij vermoeidheid en je concentratie te verbeteren.

Het omhulsel van de capsules is van plantaardig materiaal gemaakt. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijk bestanddelen van het guarana zaad. Zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn ze glutenvrij.

Wat krijg je als je de Arkocaps Guarana capsules koopt?

Als je de Arkocaps Guarana capsules besteld dan krijg je deze op een supersnelle manier thuisbezorgd. De capsules zitten in een, helaas niet zo duurzaam, bruingekleurd flacon en in een kartonnen omverpakking.

In de flacon zitten 45 capsules gevuld met 130 mg werkzame stof. Er zijn geen andere hulpstoffen en/toevoegingen in dit supplement wat dit puur natuurlijk maakt. Ook is de Guarana 100% biologisch.

Voordelen:

Meer en langdurige energie voorziening
Natuurlijke vetverbrander
Te gebruiken voor fysieke inspanning zoals krachtsport
Je krijgt een betere focus/concentratie
Het helpt bij het verliezen van gewicht/afvallen
100% biologisch
Vrij van onnodige toevoegingen
Plataardige capsules
Gemakkelijk in te nemen
Geen gewenning
Niet verslavend
De natuurlijke pre-workout
Rijk aan de natuurlijke cafeïne guaranine
Stimuleert de verbranding van vetcellen
Hoog gedoseerde formule
Voor zover bekend geen bijwerkingen

Bijwerkingen:

In de avond kan je minder goed inslapen
Het advies om in de ochtend in te nemen
Er bestaat een minimale kans tot gewenning

Je kunt wat meer gaan zweten tijdens het gebruik

Ingrediënten:

Integraal poeder en extract van het bio guaranazaad* (paullinia cupana kunth.) -vulstoffen: bio acaciagom – bio appelvezels (malus domestica borkh.) – bio maïszetmeel. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.
* equivalent aan 1340 mg guaranazaad per 2 capsules. (Bron: arkopharma.nl)

Gebruik:

Neem 2 capsules in de ochtend in tijdens je maaltijd. Overschrijd nooit de aanbevolen dosering en neem bij twijfel altijd contact op met een arts. Gebruik maximaal 4 capsules per dag (zie bijsluiter voor actuele aanbevolen dosering).

Wat vinden anderen van deze Guarana capsules?

Zelf ben ik erg positief over dit energie supplement en gebruik ik dit puur als ik voel dat ik even wat meer energie kan gebruiken. Ik zet dit supplement dus erg gericht in, timing is heel belangrijk. Een supplement moet in mijn ogen altijd dienen ter ondersteuning van een proces. Of het nu om sporten gaat, studeren of een andere activiteit, hier dien je altijd naar te kijken.

Review: Arkocaps Guarana Capsules Voor Meer Energie!
Review: Arkocaps Guarana Capsules Voor Meer Energie!

Hieronder een aantal ervaringen van anderen over deze guarana capsules:

‘’Geweldig product. Sinds ik dit neem ben ik eindelijk begonnen aan die vervelende klusjes die ik al langer uitstel. Ik kom de werkdag vlot door en heb nog energie voor het huishouden ’s avonds. Niet ’s avonds innemen, want dan slaap je niet goed. Ik heb ook de indruk dat ik minder aankom als ik eens snoep’’. 5 uit 5 sterren door: Leonie

‘’ Geweldig product, geeft energie en stimuleert de vetverbranding zonder bijwerkingen. Sinds ik dit product neem heb ik meer energie en kom ik de werkdag vlot door zonder een heleboel koffie te drinken. Ik heb ook het idee dat mijn gewicht veel stabieler blijft’’. 5 uit 5 sterren door: René

‘’ Guarana hoort in mijn lijstje om te hebben en is goed voor energie & dipjes. Wil ik niet missen!’’
5 uit 5 sterren door: Fabian

Review: Arkocaps Guarana Capsules Voor Meer Energie!
Review: Arkocaps Guarana Capsules Voor Meer Energie!

De prijs van de Arkocaps Guarana Capsules:

Eindoordeel over de Guarana Capsules van Arkopharma:

Wil je meer energie om je werk te kunnen doen, om intensief te trainen of om welke reden dan ook meer energie in je lichaam te willen voelen? Dan is Guarana de beste natuurlijke keuze wat mij betreft.

Ik gebruik het zelf om het maximale uit mijn krachttrainingen te halen en de daarbij komende voordelen dat het mijn trek in ‘lekkere’ dingen stilt en mijn gewicht hierdoor stabiel blijft.

De eerdere reviews van de verkoper Arkopharma met haar voedingssupplementen zoals valeriaan of sint-janskruid zijn net als deze geschreven uit eigen ervaring. Ik hoop dan ook dat je door deze review een weloverwogen keuze kunt maken om te kiezen voor een natuurlijk supplement dan te kiezen voor een chemisch alternatief zoals pre-workout. Uiteindelijk is het je eigen keuze.

Arkopharma is een voedingssupplementen producent en leverancier van 100% natuurlijke producten die ook nog eens biologisch zijn, super natuurlijk dus.

Duurzaam en biologisch

Deze capsules zijn het meest duurzaam omdat er in de biologische sector rekening wordt gehouden met mens, dier, natuur, en milieu. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk dat ik weet dat er rekening gehouden wordt met het vinden van een werkende stof tot en met het capsuleren hiervan.

Afhankelijk van je wensen en doelen kan dit Guarana supplement enorm veel bijdragen aan je gezondheid. Bij mij helpt het mijn energielevel te boosten op de momenten waarop ik dit nodig heb, mijn gewicht te stabiliseren en mijn focus te verbeteren. Bij het afvallen is dit voedingssupplement ook erg geschikt.

Op het internet kun je verschillende reviews van andere gebruikers lezen die bijna allemaal zeer positief te spreken zijn over dit voedingssupplement. Vooral de energie boost verdeeld over de hele dag, gewichtsbeheersing of gewicht verliezen, concentratie en te gebruiken van sport tot aan het meedoen aan sociale activiteiten.

De capsules zijn relatief goedkoop (rond de €12,-euro) als je kijkt naar de dosering, samenstelling en materialen die zijn gebruikt. Uiteraard is bij meer gebruik de kuur korter en daarom koop ik altijd 2 potjes/flacons zodat ik altijd genoeg op voorraad heb en uitkom qua aantal dagen.

Andere gebruikers met mezelf inbegrepen zijn zeer enthousiast over dit supplement, vooral positief. Vooral omdat dit een 100% natuurlijk supplement is zonder gekke toevoegingen, biologisch is, hoge werkzaamheid heeft en doet waar het voor dient.

Ik hoop dat deze review je antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper Arkopharma?
Is dit supplement duurzaam?
Helpt dit supplement en draagt het bij aan je gezondheid?
Komen eigenschappen overeen met de ervaringen?
Is deze vorm van Guarana het geld waard?
Zijn anderen positief over deze guarana capsules?

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 8
Kwaliteit: 9
Materiaal: 6
Betrouwbaarheid: 8
Support: 9
Ervaring: 8

2 gedachten over “Review: Arkocaps Guarana Capsules Voor Meer Energie Geen Pre-Workout Nodig!”

 1. Deze Guarana helpt mij ontzettend goed bij krachttraining! Ik krijg er meer energie door en meer kracht. Wel voel ik dat ik wat meer ga zweten. Kan dit?

  Beantwoorden
  • Hoi Daniel,

   Het kan idd zijn dat je wat meer gaat zweten. Ik ervaar dat ook zo nu je dat zegt. Ik zet dit erbij in de review. Bedankt voor je aanvulling!

   Groet,
   Jeff

   Beantwoorden

Plaats een reactie