Review: Arkocaps Valeriaan Capsules De Natuurlijke Rustgever

Review: Arkocaps Valeriaan Capsules De Natuurlijke Rustgever

In mijn eigen leven heb ik veel onrust ervaren in de vorm van stress, slecht in slaap komen, weinig concentratie, spanning, angst en eigenlijk alles behalve de rust in de situaties waarin dat prettig was. Je gaat opzoek naar oplossingen voor de problemen die je ervaart.

Zo zijn er supplementen die jou hierin echt kunnen ondersteunen, let wel ondersteunen. Je klachten in welke mate dan ook zullen nooit helemaal verdwijnen, maar kunnen zeker helpen om beter te kunnen functioneren. Dit in bepaalde situaties of gewoon in het dagelijkse leven.

Mede vanwege de sociale activiteiten die niet meer konden door mijn angst problematiek, slecht slapen en het wegvallen van structuur was ik opzoek naar een supplement. Een supplement die me in ieder geval in die situaties wat konden ondersteunen zodat ik weer kon gaan bouwen aan een positiever leven.

Valeriaan staat bekend als een rustgever en is in verschillende soorten verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld tabletten, capsules, druppels, thee en gecombineerd met andere natuurlijke rustgevende ingrediënten.

In deze review staan de Valeriaan Capsules van Arkocaps in de spotlight. De capsules die mij enorm hebben geholpen en dat kan net zo werken voor jou!

Lees snel verder!

Welke werking heeft valeriaan?

Valeriaan heeft een licht rustgevende werking en je kunt het gebruiken bij lichte vormen van nervositeit, angst, stress, spanning en slapeloosheid. Het nadeel is echter dat de samenstelling van de supplementen die te koop zijn, vaak verschillen. Hoe valeriaan precies werkt is niet bekend, zoals vele supplementen met ingrediënten uit de natuur.

Helpt valeriaan bij iedereen?

Valeriaan heeft een licht ondersteunend effect als je angstig, nerveus of gespannen bent. Helaas werkt het dus niet bij iedereen. Je zult het dan een aantal weken moeten proberen om te kijken of het effect heeft. Helpt het niet, dan kan je overwegen een ander supplement te gebruiken met een combinatie ingrediënt zoals citroenmelisse of passieflora. Helpt geen enkel supplement? Neem dan contact op met je huisarts.

Is valeriaan gevaarlijk?

De meeste mensen kunnen dit kruidengeneesmiddel goed hebben en ervaren dan ook geen bijwerkingen. Maagdarmklachten kunnen voorkomen, zoals misselijkheid, buikpijn en slaperigheid/sufheid. Verder zijn er geen bijwerkingen bekend van valeriaan. Kruiden zoals valeriaan of met valeriaan zijn niet zo goed onderzocht als andere supplementen. Het is van belang jezelf altijd goed te monitoren of je bijwerkingen ervaart of niet.

De verkoper van Arkocaps valeriaan:

De verkoper van deze supplementen is Arkopharma. Ben je benieuwd naar meer informatie van deze verkoper? Lees dan ook deze review.

Wat beweert Arkopharma over de Arkocaps Valeriaan capsules?

De Arkocaps Valeriaan capsules bevatten per stuk 350 mg van de biologische wortel van de Valeriana Officinalis. De wortel van deze bijzondere plant is het belangrijkste deel dat na een strenge selectie in de vegetarische capsules wordt verwerkt.

De bestanddelen van de valeriaanwortel staan zoals je misschien al weet bekend om zijn rustgevende werking en je kunt het dus gebruiken als je nerveus bent, stress ervaart, slecht kunt slapen of zelfs bij examenvrees/faalangst.

De omhulsel van de capsule is volledig plantaardig en van oorsprong. De capsules bevatten uitsluitend alle actieve natuurlijke bestanddelen van de biologische valeriaanwortel. Zonder enige toevoeging van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn deze glutenvrij.

Wil je lekker in en/of doorslapen? Dan neem je 2 capsules vóór het avondeten in en 2 capsules net voor het slapengaan. Dit doe je met een groot glas water.

Ben je zenuwachtig of angstig? Dan neem je in de ochtend, middag en avond 1 capsule tijdens je maaltijd met een groot glas water in. Neem nooit meer in dan de dagelijkse dosering!

Wat krijg je als je de Arkocaps Valeriaan Capsules koopt?

Het is soms een zoektocht om het juiste supplement te vinden die bijdraagt bij je probleem, je ondersteunt of je probleem zelfs weg neemt! Dit had ik ook en zo heb ik een aantal valeriaan supplementen uitgeprobeerd.

Op een gegeven moment kwam ik bij Arkocaps uit, een biologisch valeriaan supplement met een, naar mijn mening goede dosering, een gladde capsule die goed wegspoelt in je keel en een supplement die daadwerkelijk zijn werk doet.

De capsules zijn inclusief inhoud duurzaam, omdat het biologisch is en op deze wijze duurzaam is verwerkt. En draagt het zeker bij aan je gezondheid als de werkzame stoffen het werk doen.

De capsules zitten in een plastic potje met een flipdeksel (niet zo duurzaam trouwens). Het potje zit in een kartonnen verpakking wat later goed kan worden gerecycled.

Voordelen:

Goede dosering valeriaanwortel
Werkte snel bij mij, binnen een week
Capsules zijn makkelijk in te nemen en glijden goed weg
Je nachtrust wordt beter
Biologisch en redelijk duurzaam
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Betrouwbaar supplement
Je kunt stoppen zonder te hoeven afbouwen
Te koop in meerdere webshops en winkels
Capsules en valeriaan is 100% natuurlijk
Gebruiken bij angst, nervositeit, spanning, slaapproblemen, examenstress, rijles e.d.
Het bevat 1 ingrediënt: Biologische Valeriaanwortel
Minder stress, angst, spanning, nervositeit, betere slaap en meer concentratie
Je kunt dit supplement langdurig gebruiken

Nadelen:

Het ene valeriaan supplement is niet de andere
Helpt niet bij iedereen
Je kunt beter geen auto’s of machines besturen tijdens gebruik
Kan versuffend werken
Capsules zijn groter dan tabletten
Te gebruiken bij lichte vormen van angst, stress, en spanning
Plastic potje is niet echt duurzaam

Ingrediënten:

Valeriaan wortelpoeder (Valeriana officinalis L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropyl- methylcellulose.

Gebruik:

Wil je lekker in en/of doorslapen? Dan neem je 2 capsules vóór het avondeten in en 2 capsules net voor het slapengaan. Dit doe je met een groot glas water.

Ben je zenuwachtig of angstig? Dan neem je in de ochtend, middag en avond 1 capsule tijdens je maaltijd met een groot glas water in. Neem nooit meer in dan de dagelijkse dosering!

Bij zwangerschap wordt gebruik afgeraden. Neem dan te allen tijde contact op met je arts!

Wat vinden klanten van de Arkocaps Valeriaan Capsules?

Het kan voor iedereen anders zijn, maar voor mij persoonlijk werkt het goed en het is een natuurlijk product. Een aanrader! Aldus Ton G. op superfoodstore.

Valeriaan, Arkopharma, 2 valeriaan s’avonds, gecombineerd met 500 mg Arginine (doorbreekt bloedbrein barrière) en je slaapt als een roos… Aldus Annie-mie Rysman op 24Pharma.

Mijn eigen ervaring met deze valeriaan is dan ook dat er geen enkele andere toevoeging in ingrediënten is dan de valeriaanwortel zelf. Ik wil dan ook niet betalen voor extra ingrediënten die en misschien niet goed zijn voor je gezondheid en niet bijdragen in de werking.

Anderen zijn zeker positief over dit valeriaan supplement en daar denk ik net zo over. Het helpt echt en het bevordert het slapen, werkt ontspannend en je wordt er lekker rustig van. Naar mijn mening en ervaring zijn dit de beste valeriaan capsules die je kunt kopen, biologisch en zonder andere gekke ingrediënten.

De prijs van de Arkocaps Valeriaan Capsules:

De capsules zijn verkrijgbaar in de volgende hoeveelheden:

45 stuks check hier de prijs

150 stuks check hier de prijs

Of vergelijk je prijs hier op BOL.COM met andere Valeriaan supplementen en aanbieders.

Eindconclusie van de Arkocaps Valeriaan Capsules:

Wil je valeriaan kopen? Dan zou ik de capsules van Arkocaps als eerste overwegen om te kopen en te proberen. De capsules bevatten 350 mg van de biologische valeriaanwortel en ondersteunen je onder andere in stressvolle situaties, angst, nervositeit, examenstress, rijslessen/examens en kunnen je slaap positief beïnvloeden.

Ervaar je angst, angstgevoelens en gespannenheid? Dan wil je daar het liefste zo snel mogelijk vanaf. Helaas bestaat er geen pil die je inneemt en alles is als sneeuw voor de zon verdwenen. Wel kunnen we kijken of er supplementen zijn die ons kunnen ondersteunen in moeilijke tijden waarin we even wat steun kunnen gebruiken en daarnaast er zelf bij zijn.

De voordelen van Valeriaan zijn uiteraard op te sommen en die kan jij ook zeker benutten. Voordelen zijn: meer rust, minder stress, minder gespannen, beter slapen, minder faalangst, betere concentratie en beter kunnen omgaan met externe prikkels.

Arkopharma is een betrouwbare producent en verkoper als het gaat om kwalitatieve supplementen die op de meest duurzame manier zijn gemaakt.

Valeriaan is langer te gebruiken en dat maakt dit supplement heel waardevol. Wil je stoppen? Dan kan dat zonder problemen en onttrekkingsverschijnselen.

Welke valeriaan moet ik nu kopen? De Arkocaps Valeriaan Capsules natuurlijk!

Ik hoop dat deze review antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper?
Is het supplement duurzaam?
Helpt het supplement en draagt het bij aan je gezondheid?
Komen eigenschappen overeen met de ervaringen?
Zijn deze Arkocaps Valeriaan Capsules het geld waard?
Zijn anderen positief over deze valeriaan capsules?

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 8
Kwaliteit: 8
Materiaal: 8 (capsule)
Betrouwbaarheid: 9
Support: 9
Ervaring: 8,5

Plaats een reactie