Review: Bonusan Vitamine D3 5mcg Druppels

Review: Bonusan Vitamine D3 5mcg Druppels

Verschillende seizoenen en verschillende vitamines die meer invloed op je gezondheid kunnen hebben dan andere. Een daarvan is vitamine D en deze is het hele jaar door ontzettend belangrijk om gezond te blijven.

Vaak vergeten we dat we een structureel tekort hebben aan D. Vitamine D dit doorgaans te vinden in bijvoorbeeld vette vis zoals haring en makreel, alleen eten we daar te weinig van en vinden de meeste mensen vis niet heel smakelijk.

Een goed voedingssupplement kan jou daarin voorzien, het hele jaar door. Zoals de vitamine D en K2 van Vitakruid vele gezondheidsvoordelen geniet, is de Bonusan zeker geen mindere. Deze Vitamine D3 heb ik zelf en mijn gezin uitvoerig gebruikt en gebruiken we dit supplement nog steeds elke dag.

Daarom in deze review de Vitamine D3 druppels van Bonusan.

Lees dus snel verder!

Waar is vitamine D3 goed voor?

Vitamine D3 of ook wel Cholecalciferol) draagt bij aan een normaal calcium en fosfor gehalte in je bloed en verhoogt de opname van calcium in je botten. Dit is heel belangrijk om bijvoorbeeld op latere leeftijd botontkalking te voorkomen of te verminderen. Ook is D3 belangrijk om je gebit sterk en gezond te houden.

Heb ik extra vitamine D3 nodig?

Als ik het mag zeggen, zonder je te adviseren, JA! Ik ben van mening dat elke inwoner van Nederland en voornamelijk kinderen, ouderen en mensen met een donkere huidskleur, extra vitamine D3 moet innemen.

We komen te weinig buiten, dragen veel kleding, een zonnebril waardoor we te weinig zonlicht in ons lichaam kunnen omzetten tot vitamine D3. D3 is trouwens beter opneembaar dan Vitamine D2. Dit komt doordat D3 deze eigenschap bezit in tegenstelling tot D2.

Welke vitamine d is het beste?

Die keuze is aan jezelf of je kiest voor druppels, tabletjes, softgel capsules of een andere vorm van.  Ik kies persoonlijk altijd voor de druppels met vitamine D3 omdat je dit in je mond druppelt. Vervolgens geef je je mondslijmvlies op deze manier ook de kans om dit op te nemen en te transporteren via je bloed. Kies dus in ieder geval altijd voor een D3 vorm.

De verkoper Bonusan:

Wil je meer informatie over het bedrijf Bonusan? Klik dan hier.

Wat beweert Bonusan over deze vitamine D3 druppels:

Gezondheid staat voorop bij Bonusan en het is hun drijfveer en een gedeelde interesse met jou. Samen kunnen we namelijk een gezonde impact hebben op de wereld om ons heen. Veel mensen weten (nog) niet dat er met voeding, beweging en voedingssupplementen veel kan worden bereikt. De droom van Bonusan is om meer mensen de regie (terug) te geven over hun eigen gezondheid.

Dit doe je dus ook met de Vitamine D3 druppels die zij wereldwijd verkopen om je gezondheid positief te ondersteunen.

Bonusan beweert dat de druppels een ruime maar goede dagelijkse aanvulling van 5 mcg vitamine D3 per druppel bevatten om elke dag genoeg binnen te krijgen. Door de olijfolie is deze goed opneembaar en bevatten de druppels geen onnodige toevoegingen en omega-6 vetzuren (de mindere omega).

Deze Vitamine D3 is krachtiger en effectiever dan vitamine D2 wat zorgt voor een normale spierwerking, sterke botten, gebit en ondersteunt 100% je immuunsysteem.

De druppels zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Elke druppel is gluten, lactosevrij en heeft een neutrale olijfolie smaak.

Wat krijg je als je de Bonusan Vitamine D3 druppels koopt?

De druppels worden geleverd in een handig en klein flesje van 30 ml. Het bruine glas zorgt ervoor dat licht de kwaliteit niet omlaag brengt en het flesje druppelt en doseert goed. Uit 30 ml haal je maar liefst 700 druppels!

Voordelen vitamine D3:

Zorgt voor betere en harde bochtdichtheid
Hoge dosering van 5 mcg per druppel!
Je krijgt er gezonde en sterkere tanden door
Vitamine D zorgt voor betere opname van andere vitamines en mineralen
Verlaagt het risico op diabetes
Verbetert je hartgezondheid
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Verkleint de kans op bepaalde soorten kanker
Vermindert de symptomen van depressie
Kan levensduur verlengen
Vergroot je spierkracht, spierwerking en spieropbouw
Helpt mogelijk bij voorkomen en behandelen van MS
Versterkt je immuunsysteem aanzienlijk
Bij ziekte zoals verkoudheid of griep herstel je sneller
Chronische pijnen verminderen
Bij het ouder worden heb je minder kans op bepaalde kwalen zoals Parkinson
Wetenschappelijke onderzoeken ondersteunen deze voordelen

Nadelen kunnen zijn:

Bijwerkingen door het gebruik van vitamine D3 zijn mogelijk, maar de kans bij normaal gebruik is bijzonder klein
De druppels bevatten olijfolie wat niet iedereen lekker vindt

Ingrediënten:

Olijfolie vergine (Olea europaea), cholecalciferol.

Allergenen informatie: Gluten-, lactose- en sojavrij.

Review bonusan vitamine d3 5mcg druppels
Review bonusan vitamine d3 5mcg druppels

Wat vinden anderen van deze Vitamine D3 druppels:

Je kunt verschillende positieve reviews vinden over deze druppels. Anderen zijn hierover erg positief te spreken. Het zijn druppels zonder rommel (onnodige toevoegingen), de smaak is fijn en het is ontzettend goed ter ondersteuning van je immuunsysteem en weerstand tegen ziekte. Ook is je herstel sneller van ziekte door het gebruik van deze druppels.

Mijn ervaring is ook zeker positief omdat Bonusan onder andere ook heeft onderzocht dat olijfolie minder oxidatie veroorzaakt dan men dacht. Heel veel andere merken stoppen een extra antioxidant in de supplementen om oxidatie te voorkomen. Dit doet Bonusan dus niet. Door deze druppels te gebruiken hoef ik me geen zorgen meer te maken dat ik weinig vitamine d3 binnenkrijg.

Review Bonusan Vitamine D3 5mcg Druppels
Review Bonusan Vitamine D3 5mcg Druppels

De prijs van Bonusan vitamine d3 druppels 5 mcg:

Eindoordeel over de vitamine d3 5mcg druppels van Bonusan:

Bonusan is een marktleider op het gebied van voedingssupplementen en dat kan je ook teruglezen in de missie van het bedrijf. Supplementen zonder andere toevoegingen die verder geen werking of invulling geven aan een supplement vind ik persoonlijk erg belangrijk.

Het supplement past zeker in het groene en duurzame segment door het gebruik van glas en duurzame grondstoffen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Door de vitamine d3 te bestellen bij de online drogist, word er ook rekening gehouden met duurzaam transport en duurzaam vervoer van de supplementen naar jouw huis.

Deze Vitamine D3 druppels dragen enorm veel bij aan je gezondheid en ondersteunen je immuunsysteem. Niet alleen herstel je sneller als je bijvoorbeeld een verkoudheid hebt maar ook door deze druppels preventief in te nemen, ben je minder vaak ziek.

Enkele eigenschappen van deze druppels zijn de puurheid en geen toevoeging van hulpstoffen. Dit vind je terug in het lezen van de ervaringen van anderen maar ook die van mezelf. De druppels smaken naar olijfolie (basis) maar ik vind de smaak van olijfolie juist heel prettig en lekker. De hoge dosering van 5 mcg per druppel maakt het dat je dagelijks de juiste hoeveelheid vitamine d3 per dag binnenkrijgt. 3-5 druppels voor volwassenen per dag is voldoende. Check het etiket even als je de dosering voor baby’s en kinderen wilt nazien.

Dit supplement is zeker het geld waard. Waarom? De kwaliteit is super en in combinatie met de prijs is dit meer dan prima. Vanaf €13,95 heb je een flesje van 30 ml wat goed is voor 700 druppels. Gebruik je maximaal 5 druppels per dag, dan is dit goed voor 140 dagen of meer dan 3 maanden!!

Wil je een goed voedingssupplement van Bonusan? En in het bijzonder een supplement in de vorm van vitamine d3? Dan is dit een zeer geschikt supplement die mij en de kinderen ook ontzettend goed bevalt. Wil je liever een combinatie supplement?
Kies dan voor de Vitamine D3 met K van Vitakruid.

Ik hoop dat deze review je antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:
Wie is de verkoper Bonusan?
Zijn deze druppels duurzaam?
Helpen deze druppels en draagt het bij aan je gezondheid?
Komen eigenschappen overeen met de ervaringen?
Zijn deze druppels het geld waard?
Zijn anderen positief over deze druppels (Bonusan)?

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 9
Kwaliteit: 9
Materiaal: 9
Betrouwbaarheid: 9
Support: 9
Ervaring: 9

2 gedachten over “Review: Bonusan Vitamine D3 5mcg Druppels”

  1. Deze druppels zijn van goede kwaliteit en geven mij elke dag weer de juiste dosering. Het ondersteunt mijn immuunsysteem en ik ben minder snel en vaak ziek.

    Top supplement!

    Beantwoorden

Plaats een reactie