Review: Creatine Creapure Van Body En Fit

Review: Creatine Creapure Van Body En Fit

Allereerst wil ik je vertellen en bedanken dat je kiest om de website van Bestevoedings supplementen te gebruiken omdat je dan betrouwbare reviews kunt lezen. Je maakt wat dat betreft een goede keuze om reviews van verschillende supplementen te onderzoeken. Elke review, stuk voor stuk, zijn geschreven op basis van een krachtige, eerlijke en betrouwbare ervaringen.

In deze review gaan we de creatine Creapure van body en fit onder de loep nemen. Is dit de beste creatine die je kunt kopen? Is het een goed product? En is creatine echt zo werkzaam om bijvoorbeeld meer spiermassa te krijgen?

In elke review zal je mijn eigen ervaring teruglezen die ik heb met de supplementen die ik review. Dat is dan ook niet anders voor deze creatine. In de afgelopen 22 jaar dat ik aan krachtsport doe, heb ik verschillende crea’s gebruikt en getest op onder andere werkzaamheid, waaronder deze.

Voor we verder gaan met dit supplement, beantwoord ik nog een aantal vragen die je misschien interessant vindt om te weten.

Lees dus snel verder!

Is creatine goed voor je?

Dat is misschien wel de eerste vraag die je jezelf stelt voordat je überhaupt een supplement gaat kopen. Toch?
Creatine is een lichaamseigen stof, die we halen uit ons voedsel. Vooral uit vlees. In het lichaam wordt creatine gevormd uit drie aminozuren namelijk; arginine, glycine en methionine.

Wat creatine doet is je spieren voorzien van energie en naast meer energie, zorgt creatine ervoor dat je spieren minder spierschade oploopt na een intensieve training. Je lichaam herstelt dus sneller en staat weer paraat voor de volgende training.

Creatine is concreet goed voor meer spierenergie tijdens korte, herhaalde explosieve training, sneller herstel en kan voor meer spiermassa zorgen.

Is het goed voor je? Ja, mits je het gebruikt voor specifieke doelen zoals hierboven omschreven.

Wat zijn de voordelen van creatine?

Meer (spier) energie, meer kracht, snellere toename in meer vetvrije spiermassa, sneller herstel, vollere spieren, hardere spieren, meer uithoudingsvermogen. De meest zuivere creatine, de monohydraat, kan voor deze voordelen zorgen.

Wat zijn de nadelen van creatine?

Je kunt snel in gewicht aankomen doordat je vocht vast kan houden, last van je maag en darmen krijgen, allergische reactie krijgen in de vorm van jeuk, specifieke chemische smaak kan je gaan waarnemen.

Hoe lang kun je creatine gebruiken?

Wetenschappelijk schijnt het zo te zijn dat je creatine voor langere tijd kan gebruiken zonder tussenstop. Zelf heb ik het altijd gebruikt in een kuur vorm en dat wil zeggen dat je het bijvoorbeeld 8 weken gebruikt en dan weer 4 weken stopt.

Op deze manier geef je je lichaam niet te kans om gewenning op te bouwen en uiteindelijk niet zelf meer de creatine opneemt uit voedsel. Dat wil je voorkomen.

De verkoper: Body En Fit

Body en fit is zoals je weet een marktleider in voedingssupplementen, gericht op sport en lifestyle. Al jaren sinds de oprichting in 1995. Waar het in 1995 begon door middel van 2 fysieke winkels in Friesland, gerund door twee Friese jongens, wordt Body en Fit nu bestuurd door de overkoepelende organisatie Glanbia Performance Nutrition. Overgenomen in 2017.

Body en Fit is een enorm groot en gezond bedrijf met 190 medewerkers. Ze vertegenwoordigen een sterk eigen merk en meer dan 300 andere topmerken.

Body en Fit verkoopt ruim 15.000 verschillende producten, sportvoeding, dieetproducten en voedingssupplementen.

Ook voor deze creatine geldt, dat zij de beste kwaliteit aanbieden voor een prijs die daarmee in lijn staat. Als je creatine wilt kopen of andere voedingssupplementen, dan ben je bij Body op een goed adres.

De beste creatine monohydraat vind je uiteraard bij Body en Fit.

Benieuwd naar de missie? Klik dan HIER.

Wat beweert body en fit over deze creatine creapure?

In deze creatine zit per portie 3 gram pure creatine uit een bron van de beste creatine monohydraat. Deze creapure verhoogt je prestaties aanzienlijk bij hoge intensiteit en stimuleert spiergroei bij explosieve krachttrainingen.

Uit de 500 grams verpakking kun je maar liefst 125 doseringen halen en weet je zeker dat je zekerheid hebt die deze creatine biedt. Met creatine – creapure kies je namelijk voor resultaat.

Deze creapure staat voor kwaliteit en werkzaamheid en is 100% gepatenteerd en dat merk je zodra je dit supplement gaat gebruiken. De resultaten die je met deze creatine gaat behalen zijn dan ook sterker dan menig andere vergelijkbare creatine poeders.

Wat krijg je als je deze creatine creapure koopt?

Dit supplement wordt geleverd in een plastic pot in een hoeveelheid van 500 gram of 1000 gram. Helaas zonder doseerschepje. Deze creatine is zuiver van vorm, heeft een erg fijne structuur, lost goed op en heeft nagenoeg geen chemische bijsmaak wat je bij de meeste creatine poeders wel hebt.

Je kunt het bijvoorbeeld ook goed mengen in een whey shake omdat het zo goed oplost. Zelf meng ik het altijd met een klein beetje afgekoeld, gekookt nog warm water.

Deze creapure is 100 % zuiver en is gemaakt van de beste monohydraat vorm wat resulteert in betere prestaties en resultaten. Dit is ook mijn ervaring wat betreft het gebruik. Door deze creatine te gebruiken groei ik sneller in kracht, spiermassa en uithoudingsvermogen. Dit merk ik al op binnen de eerste 2 weken. Erg fijn als je tegen een groeiplafond aanloopt.

Voordelen:

De meest zuivere creatine monohydraat met een geweldige werking
Gegarandeerde kwaliteit voor de beste prijs
Elke batch die wordt geproduceerd ondergaat testen op zuiverheid en kwaliteit
Meer kracht bij explosieve krachttrainingen
Stimuleert spiergroei en vetvrije spiermassa
Meer uithoudingsvermogen
Vollere en hardere spieren
Merkbaar binnen enkele weken
Goed oplosbaar en mengbaar
Geen chemische bijsmaak
Erg fijne structuur

Nadelen:

Geen doseerschepje
Je kunt meer vocht vasthouden door creatine
Plastic verpakking, niet duurzaam
Bij sommige mensen werkt creatine niet
Overdosering kan maag en darmklachten veroorzaken
Je kunt allergische reacties ervaren

Ingrediënten en gebruik:

Creatine monohydraat.

Allergeneninformatie: kan sporen bevatten van gluten, ei, pinda’s, soja, melk en noten.

Waarschuwingen: dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.

Bewaaradvies: na openen goed sluiten. Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voor batchcode/ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking.

Aanvullende informatie: een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Bron: bodyenfit.nl

Wat vinden klanten van de creatine creapure?

Klanten scoren gemiddeld 4 sterren uit de 5. Uit 87 klantreviews op bodyenfit.nl kan ik zeggen dat anderen deze crea als zeer goed ervaren. Net zoals ik, vind ik dat dit supplement zijn geld waard is en je ondersteunt om sneller en betere resultaten te boeken.

Mijn eigen ervaring met deze creatine is erg positief omdat ik veel heb kunnen vergelijken met andere creatine supplementen. Het is voor mij veilig in gebruik en ervaar ik geen negatieve bijwerkingen die ik wel had met andere creatine soorten.

Ik lees verder niets over duurzaamheid in de reviews. Zelf vind ik het wel erg belangrijk als er wordt nagedacht over het gebruik van plastic in combinatie met voedingssupplementen, duurzaamheid en milieu. Helaas kan ik hier niets over terug vinden. Klik hier om meer klantreviews te lezen.

review creatine creapure body en fit klantreviews
review creatine creapure body en fit klantreviews

De prijs van deze creatine creapure:

Eindconclusie:

Als je opzoek bent naar een betrouwbare creatine formule, dan is verder zoeken niet nodig. Kies dan voor de Creatine Creapure! De voordelen van creatine zijn veelbelovend en uit eigen ervaring kan ik dit ook enthousiast beamen.

Wil je meer (spier) energie, uithoudingsvermogen, meer spierkracht en meer toename in spiermassa? Dan is dit het moment om deze creatine uit te proberen en deze te kopen. Dit supplement helpt zeker om je doelstellingen te bereiken en draagt daarbij aan in je gezondheid.

Als je net begint met trainen zal je snel groeien in spieromvang, hardheid en volheid, mits alles in balans is (training, voeding en rust). Na verloop van tijd kan je een soort plafond bereiken en kan het zinvol zijn om creatine te gebruiken om weer een stapje verder te komen in spiermassa, spierkracht of uithoudingsvermogen.

Deze review is dan ook met de grootste zorg en zorgvuldigheid geschreven om je een objectief beeld te geven van dit voedingssupplement en of het werkt.

Ik hoop dat deze review je antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper?
Is het supplement duurzaam?
Helpt het supplement en draagt het bij aan je gezondheid?
Komen eigenschappen overeen met ervaringen?
Is deze creatine het geld waard?
Zijn anderen positief over deze creatine?

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 7,5
Kwaliteit: 8,5
Materiaal: 5
Betrouwbaarheid: 8
Support: 8
Ervaring: 9

Plaats een reactie