Review: Interprox Tanden Ragers Voor Gezonde Tanden En Tandvlees

Review: Interprox Tanden Ragers Voor Gezonde Tanden En Tandvlees

Gemiddelde leestijd: 8,5 minuten

Alleen met tandenpoetsen ben je er tegenwoordig niet meer. Er zijn diverse extra mogelijkheden om zelf je gebit en mond gezond te houden. Tandenragers zijn extreem handig om tussen je tanden bijvoorbeeld etensresten en tandplak te verwijderen.

Ik heb zelf vrij veel ruimte tussen mijn tanden waardoor ik na het eten altijd even moet ragen om resten te verwijderen. Inmiddels ben ik hieraan gewend en merk ik dat ik praktisch geen gaatjes meer heb, omdat ik mijn gebit veel schoner kan houden.

Het mooie hiervan is dat je geen onnodige kosten hoeft te maken bij de tandarts of mondhygiënist en dat je zelf heel goed voor je gebit en mond kunt zorgen. Als je dan bij de tandarts voor controle komt, dan krijg je een complimentje voor je schone gebit. Het is zelfs wetenschappelijk aangetoond dat interdentaal reinigen (met een rager) zorgt voor het beste resultaat.

Bij deze een review over de Interprox Tanden Ragers.

Lees snel verder!

Wat is een tanden rager?

Een tanden rager is niets minder dan een plastic stokje dat aan het uiteinde een ijzerdraadje heeft met kleine haartjes. Je hebt verschillende maten te koop voor ieder individu.

Hoe gebruik je een rager?

Kies de juiste maat die geschikt is voor jou. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een beetje weestand tussen je kiezen en tanden kunnen komen. Het is belangrijk dat je de juiste maat hebt. Een te kleine rager maakt niet goed schoon en een te grote kan je tandwortel beschadigen.

Beweeg de rager (het borsteltje) een aantal keren tussen je tanden en kiezen zonder te draaien. Op deze manier wordt plak en bacteriën verwijderd. Spoel altijd je mond even nadat je de tandenrager hebt gebruikt.

De interprox tanden ragers zijn gemaakt voor elk gebit, zodat je echt overal je tanden en kiezen kunt schoonmaken. Ideaal dus.

Hoe lang doe je met een (tanden) rager?

Je kunt de borsteltjes gebruiken totdat de haartjes plat zijn. Dan is het borsteltje aan vervanging toe.

Wat is beter flossen of ragen?

Dat is meteen duidelijk: Ragen. Met flossen haal je lang niet al het vuil weg tussen je tanden en kiezen. Zelf gebruik ik wel eens flosdraad als ik tussendoor mijn tanden en kiezen wil schoonmaken. Ragen doe ik voor iedere poets beurt.

Wat zijn de beste ragers?

Dat zijn uiteraard de tanden ragers van Interprox. Ze gaan ontzettend lang mee en maken perfect schoon, wat belangrijk is voor een gezonde mond en tanden.

De verkoper: Dentaid

Klik hier voor meer informatie over het merk Interprox ontwikkeld door het bedrijf Dentaid.

Review Interprox Tanden Ragers Voor Gezonde Tanden En Tandvlees reviews

Gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen voorkomen worden als je je tanden niet zorgvuldig poetst. De ruimtes tussen je tanden en kiezen kun je soms lastig bereiken. De Interprox Ragers zijn hier de perfecte oplossing voor.

Interprox heeft een breed assortiment van 9 borsteltjes en is door zijn gehoekte handvat het meest geschikt om je tanden en kiezen schoon te maken en te houden. Eenvoudig te gebruiken en overal mee te nemen.

Wat krijg je als je deze Interprox Tanden Ragers koopt?

Dit zijn naar mijn mening de beste tanden ragers die er te koop zijn. De tanden ragers van interprox zijn ook nog eens vaak in de aanbieding. De plastic tanden ragers zitten in een blisterverpakking van 6 stuks per pakje.

Koop je een tandenragers interprox aanbieding dan ben je vaak wel voordeliger uit.

Voordelen:

Snelle en eenvoudige reiniging door een gehoekt borstelkopje of rechte vorm
Gemakkelijk mee te nemen
Hygiënisch beschermkapje per borsteltje
Goed vast te houden
Zwarte borstelhaartjes zorgen dat tandplak goed en snel te zien is
Gaat lang mee (duurzaam)
Voordelig in een aanbieding
9 verschillende maten beschikbaar
Zorgt voor een gezond gebit en mond
Minder tandbederf en gaatjes
Gaat een slechte adem tegen omdat voedselresten worden verwijderd
Scheelt in de tandarts/mondhygiënist kosten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Blijven lang in vorm
De beste tanden ragers

Nadelen:

Van plastic gemaakt
Zijn relatief duurder dan andere merken
Het is erg belangrijk de juiste dikte rager te hebben
Metalen draadje niet te vaak buigen anders breekt deze

Review Interprox Tanden Ragers Voor Gezonde Tanden En Tandvlees maten borsteltjes

Wat vinden anderen van de Interprox Tanden Ragers?

Er zijn vele maten beschikbaar waardoor er voor iedereen wel een geschikte Interprox tanden rager te koop is. Op Bol.com scoren deze tanden ragers een 4,6 uit 5 sterren. Beoordeeld door ruim 78 gebruikers.

Op google zijn er ruim 2332 reviews geschreven door andere gebruikers van de Interprox tanden ragers. Ook scoren de beste tandenragers hier een 4,6 uit 5 sterren.

Zie hieronder enkele ervaringen van anderen:

‘Door Wieteke
Prettige ragers
Heel fijne, hanteerbare ragers.
Blijven ook lang in vorm.
Op advies van de tandarts aangeschaft.
Enige nadeel is dat de laatste tijd vrij snel na eerste gebruik het borsteltje afbreekt.
4 sterren’

‘Door Diane
Deze ragers zijn ideaal om tussen de kiezen goed te kunnen poetsen, zeker als de tanden al iets verder uit elkaar staan! Gemakkelijk in gebruik!
5 sterren’

‘Door Frank
Zeer handig om de laatste etensresten te verwijderen die bij normaal poetsen van de tanden niet verdwenen zijn. Dagelijks gebruik na het tandenpoetsen, tweemaal per dag. Geen nadelen.
Voordeel: minder lang met de tandenborstel de tanden te reinigen. Niet alleen aan mijn geliefde maar aan iedereen aanbevolen.
5 sterren

(Reviews komen onder andere van Bol.com)

De prijzen van Interprox Tanden Ragers:

Eindoordeel over de beste tandenragers: Interprox Tanden Ragers:

Schone tanden, een schoon gebit, een gezonde mond en een frisse adem. Dat wil jij toch ook? Je zult versteld staan wat jij met tanden ragen tussen je tanden weghaalt. Tandplak, bacteriën, voedselresten. Ik kan niet meer zonder deze tanden ragers en ze zorgen ervoor dat ik een gezond gebit heb en bespaar op de tandarts en mondhygiënist.

Het bedrijf Dentaid:

De beste tandenragers van Interprox koop je natuurlijk bij de OnlineDrogist of Bol.com. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon in de drogist kopen, maar online vind je altijd een interprox aanbieding. Interprox is een merk ontwikkeld door het bedrijf Dentaid. Het bedrijf ontwikkelde in 1989 al het eerste interdentale borsteltje om tussen alle ruimtes in het gebit te kunnen reinigen. Dentaid is een toonaangevend bedrijf, wereldwijd actief in meer dan 50 landen.

Zijn deze tandenragers van Interprox duurzaam?

Ja, in mijn beleving gaan ze echt lang mee. Zelf gebruik ik 1 borsteltje vaak een week of 2. Het gebruik is dan 2x per dag of zelfs vaker! Om er lang profijt te kunnen hebben is het belangrijk de borstelhaartjes na elke keer ragen goed af te spoelen.

Helpen deze tandenragers van Interprox en dragen ze bij aan je gezondheid?

Ze helpen zeker en ondersteunen je mondhygiëne op pijl te houden en een schoon gebit. Ze verwijderen vuil, voedselresten, tandplak en bacteriën. Op deze manier houd je je mond en gebit gezond. Daarnaast scheelt het je meerdere bezoekjes aan de mondhygiënist of tandarts.

Komen eigenschappen overeen met de ervaringen?

Kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak, reiniging, werkzaamheid, prijs. Dit zijn eigenschappen die overeenkomen met de gebruikers van de beste tandenragers. Persoonlijk zijn deze borsteltjes me geadviseerd door de tandarts (5 jaar geleden) en sindsdien geen dag meer zonder gewild.

Zijn deze tandenragers van interprox het geld waard?

Ja, volgens mij zelf en vele anderen zijn deze tandenragers een uitkomst met betrekking tot een gezond, schoon gebit. Ze zijn relatief wat duurder dan andere merken maar zijn ze ook zeker duurzaam.

Zijn anderen positief over de tandenragers van interprox?

Ruim 2400 reviews zijn er te vinden over de beste tandenragers van Interprox. Gemiddeld een 4,6 uit 5 sterren beoordeling met behulpzame reviews, die een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van deze tandenragers.

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 7
Kwaliteit: 9
Materiaal: 6 (plastic)
Betrouwbaarheid: 9
Support: 8
Ervaring: 9

Check hier ook andere interessante reviews op het gebied van mond/tandverzorging!

Plaats een reactie