Review: Juicy Vegan protein van Body en Fit

Review: Juicy Vegan protein van Body en Fit

Juicy Vegan protein is een vegan eiwitshake op plantaardige basis, namelijk gemaakt van erwten eiwit. Plantaardige bronnen bevatten veel eiwit en kunnen zeker helpen bij spieropbouw en afvallen omdat de biologische opneembaarheid hoog is.

Ben je benieuwd of deze plantaardige eiwitbron iets voor jou kan betekenen?
Lees dan snel verder de review van deze speciale eiwitbron.

Nummer 3: Juicy Vegane Protein

Vegan eiwitten met een verassende draai! Juicy Vegan Protein is bijzonder en zeker niet zoals de normale eiwitshakes die op basis van wei eiwit zijn gemaakt. Het is een licht verfrissende drank dat is gemaakt op basis van erwten eiwit. Ellke portie geeft je 10 gram hoogwaardige eiwitten.

Deze formule is speciaal ontwikkeld voor mensen die geen Whey proteïne willen gebruiken omdat ze bijvoorbeeld vegetariër zijn. Het helpt jou om snel spiermassa op te bouwen en te onderhouden en daarnaast herstel je snel van een intensieve training.

Samenstelling:

Juicy Vegan Protein is suiker en vetarm en daarnaast bevat het toegevoegde vitamine C en vitamine B6. Het bevat 10 gram erwten eiwit per portie en je kunt het inzetten voor en na de training voor optimaal resultaat. Het enige wat je hoeft te gebruiken is 350ml water en 1 schepje Juicy Vegan Protein.

Smaken:

Op dit moment zijn er twee frisse smaken: Peach Iced Tea en Tropical.

Voordelen:

  • 10 g erwten eiwit per portie
  • Laag in suikers en vetten
  • Met toegevoegde vitamine C en B6: Goed voor de weerstand en reguleert de werking van bepaalde hormonen wat nodig is voor de groei, bloedaanmaak, goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel
  • Eiwit draagt bij aan de groei en instandhouding van spieren en herstel van training/sport
  • Twee heerlijke en bruisende smaken: Peach Iced Tea en Tropical

Prijs:

Per verpakking van 320 gram (20 shakes) betaal je €23,90 en dat is €1,19 per shake.

Conclusie:

Wil je een goede plantaardige eiwitbron? Dan heb je een goede basis met deze proteïne shake. Per portie is de shake redelijk aan de dure kant, maar dit valt in het niet als je dit afweegt tegen de nadelen van dierlijke eiwitbronnen zoals bijvoorbeeld lactose intolerantie of als je vegetariër bent. Dan is dit een product dat je zeker kunt proberen als je geen dierlijke eiwitten wilt gebruiken.


Plaats een reactie