Review: Lucovitaal Magnesium Groene Thee

Review: Lucovitaal Magnesium Groene Thee

Thee is een warme drank die iedereen wel drinkt of een keer heeft gedronken. Maar wist jij ook dat je bepaalde thee hebt met toegevoegde minderalen of vitamines? Groene thee alleen al heeft zeer krachtige eigenschappen zoals antibacteriële werking, ontgiftende werking en is schimmelwerend. We hebben het dus niet over de bubbelthee dat vol met suiker zit 😉

In deze review gaan we de magnesium groene thee van Lucovitaal onder de loep nemen en ga ik je vertellen waarom dit een ontzettend goede thee kan zijn. Dit om bijvoorbeeld meer ontspanning in je spieren te krijgen en jou ook weer kan voorzien van extra energie! Groene thee is dus echt gezond mits je het niet overdrijft natuurlijk!

Lees dus snel verder!

Waarom is groene thee goed voor je?

Groene thee heeft supersterke eigenschappen zoals ik hierboven al enkele noemde. Er zijn nog een aantal die groene thee bezit. Denk aan: kanker remmend en bescherming tegen UV-straling. Groene thee beschermt en helpt in het algemeen ook al tegen verschillende kwaaltjes en aandoeningen en vermindert bijvoorbeeld misselijkheid, pijn en stress.

Wat doet magnesium met je lichaam?

Magnesium is een belangrijk mineraal dat veel doet in ons lichaam. Het is bijvoorbeeld goed voor de vorming van je botten, tanden en zorgt ervoor dat je spieren blijven werken in een ontspannen staat. Daarnaast speelt het ook een rol in de overdracht van je zenuwprikkels in je lichaam. Magnesium zit ook in je voeding. Het zit in volkorenbrood, melk- en graanproducten, groenten, noten en vlees.

Kan je door magnesium beter slapen?

Magnesium heeft een ontspannende werking op je spieren en op je zenuwstelsel. Als je het op die manier bekijkt helpt het dus zeker om beter te kunnen inslapen en door te slapen. Het helpt mij in ieder geval ontzettend goed. Magnesium speelt ook een belangrijke rol in het aanmaken van melatonine, het slaaphormoon.

De verkoper: Lucovitaal

Lucovitaal maakt voedingssupplementen voor een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs. Op DeOnlineDrogist zijn dus geregeld ook aanbiedingen te vinden van dit merk. Lucovitaal heeft een ontzettend breed assortiment aan voedingssupplementen met allerlei verschillende ingrediënten en voor een variatie van verschillende toepassingen en situaties.

Lucovitaal is een merk dat wordt gemaakt door het bedrijf PK Benelux BV. De beste gezondheidsproducten voor de scherpste prijs.

Klik hier voor meer info over Lucovitaal

Wat beweert Lucovitaal over deze magnesium groene thee?

Deze groene thee van Lucovitaal bestaat uit een mix van citroenmelisse, gember, salie en magnesium lactaat (60mg per 3 kopjes). Magnesium is superbelangrijk voor de normale werking van je spieren en draagt bij tot het behouden van sterke botten en tanden. Gember zorgt voor een verwarmend effect in je lichaam en het geeft de thee een authentieke zachte smaak.

Ook geeft deze thee je meer en vernieuwde energie en vooral bij vermoeidheid kun je dit goed merken. Daarnaast is de magnesium in deze thee goed voor het functioneren van je zenuwstelsel. Salie en citroengras geven de thee een extra lekkere smaak waardoor je echt kunt genieten van de thee.

Persoonlijk vind ik deze thee ontzettend lekker en gebruik ik de thee vooral voor het slapen gaan. Hierdoor kan ik lekker ontspannen inslapen en slaap ik ook beter door. De prijs is in verhouding tot de kwaliteit en persoonlijk vind ik het niet erg om iets meer te betalen voor een speciale thee die ook echt werkt.

Wat krijg je als je de Lucovitaal magnesium groene thee koopt?

Deze magnesium groene thee kun je in verschillende gezondheid winkels kopen en bij DeOnlineDrogist. De thee is verpakt in een klein kartonnen doosje met 20 theezakjes, in helaas nog plastic gewikkeld zakjes (verbeterpunt anno 2022).

Per 3 koppen van deze thee geeft het je 60 mg magnesium lactaat wat staat tot 15% van je aanbevolen dagelijkse behoefte.

Voordelen:

Zorgt voor een normale werking van je zenuwstelsel
Ontspannen spieren
Beter inslapen en doorslapen
Meer energie
Minder vermoeidheid
Lekkere smaak
Veel goede ingrediënten
Krachtige eigenschappen
Beste groene thee met magnesium
Werkt tegen kramp in je lichaam
Uitstekend uitgebalanceerde combinatie magnesium en groene thee
Prima prijs en kwaliteitverhouding
Heerlijke en gezond
Rustgevend
Goed tegen verschillende aandoeningen en kwaaltjes

Nadelen:

Maximaal 3 kopjes per dag
Plastic zakje om de theezakjes (verbeterpunt)
Niet geschikt voor jonge kinderen
Het is duurder dan normale groene thee

Ingrediënten:

Groene thee (158,1%), gember (42%), magnesiumlactaat (30%) (= 15% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid), citroengras (27%), salie (27%), grapefruitsap concentraat (9%), natuurlijk grapefruitaroma (6%), kardemom (0,9%).

Review: Lucovitaal Magnesium Groene Thee

Wat vinden anderen van deze magnesium groene thee van Lucovitaal?

Als je deze thee op google intypt dan verschijnen er op dit moment 247 reviews van anderen die de thee een score geven van 4,5 sterren uit 5. Dat vind ik enorm positief en ik ben het hier volledig mee eens.

Anderen waarderen deze thee als helpend en dat deze thee echt werkt. Bijvoorbeeld tegen spierkrampen of juist het ontspannen gevoel die deze thee lichamelijk geeft. Er zijn zelfs mensen die minder medicatie nemen door de thee, super toch!

De thee kan je voor een zeer scherpe aantrekkelijke prijs kopen op de DeOnlineDrogist. Hieronder nog een aantal ervaringen van anderen over de Magnesium Groene thee.

‘Fijn product! De kramp wordt bij mij een stuk minder. Helpt echt, ik hoef nu minder pijnstillers te slikken!!’ Aldus Hilbert

‘Ik vind het een fijne thee, die lekker smaakt (niet naar medicijn of extreem kruidig).
Ik merk na het sporten ook dat dit mijn lichaam wat kalmeert. Maar wat écht verandert moet worden, helemaal voor een gezondheidsmerk als Lucovitaal is het PLASTIC zakje om elk theezakje… Ik vind dat persoonlijk een grote afknapper. Welk theemerk heeft dat nog? Stap over op papier aub!’
Aldus Irene

‘Werkt rustgevend. Ik heb het gekocht en geprobeerd en het helpt mij’.
Aldus Evelien

De prijs van de Lucovitaal Magnesium Groene Thee:

De prijs van deze thee ligt gemiddeld rond de €5 euro per doosje a 20 stuks. Zoals ik eerder al noemde zijn er ontzettend vaak aanbiedingen op DeOnlineDrogist. Check deze website dan ook zeer regelmatig via de link.

Eindoordeel over de Magnesium Groene Thee van Lucovitaal:

Wil je 2 vliegen in 1 klap? Lekker thee drinken met je dagelijkse aanvulling van magnesium? Goed voor je spierwerking en zenuwstelsel. Optimaal ontspannen doorslapen door deze thee te drinken voor het slapen gaan. Dan kan met deze speciale blend van groene thee met magnesium, salie, citroengras, gember en magnesium.

Bij Lucovitaal vind je betaalbare voedingssupplementen met de beste ingrediënten die staan voor een goede aanvulling op je levensstijl. Lucovitaal is het merk dat sinds 1989 garant staat voor de beste voedingssupplementen tegen de scherpste prijs. Daarbij hanteren ze de volgende kernwaarden: Innovatief, flexibel, vooruitstrevend en betrokken.

Deze thee wordt door een bedrijf ontwikkelt en geproduceerd, die onderneemt op een duurzame en verantwoorde manier. Uiteraard worden de voedingssupplementen hier ook in meegenomen. Voor deze thee geldt uiteraard dat het goed voor je gezondheid is maar aan de verpakking kunnen nog wel verbeteringen worden toegepast. Denk aan de plastic verpakkingen waar de theezakjes inzitten. Die kunnen zeker weten wel worden vervangen door papieren zakjes.

Deze groene thee met magnesium helpt je om meer te ontspannen en tegelijkertijd ook energie te geven waardoor je minder vermoeid bent. Het magnesium in de thee is bijvoorbeeld ook goed om lekker te kunnen slapen, omdat magnesium de aanmaak van melatonine activeert. Kortom, deze thee draagt zeker in positieve zin bij aan je gezondheid.

De eigenschappen van deze thee: werkt ontspannend, zorgt voor een normale spierwerking, sterke botten en tanden en zorgt voor meer energie. Deze eigenschappen zijn eigen stuk voor stuk terug te vinden in de ervaringen van andere gebruikers. Zelf vind ik ook dat het me ontspannen laat inslapen en doorslapen. Daarnaast herstel ik sneller van intensieve trainingen en heb ik meer energie!

Je betaalt wel een beetje meer voor deze thee, maar omdat deze thee echt werkt vind ik dit het geld zeker waard. Wat leuk is, is dat deze thee ontzettend vaak in de aanbieding is, zowel online als in de winkels.

Andere gebruikers scoren deze thee een 4,5 uit 5 sterren. Er zijn 247 reviews op google te vinden waaruit blijkt dat andere mensen ook zeer tevreden zijn over de thee en werkzaamheid. Dat is erg belangrijk en heel fijn om te weten voordat je deze thee gaat kopen.

Ik hoop dat deze review je antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper Lucovitaal?
Is dit voedingssupplement duurzaam?
Helpt deze thee en draagt het bij aan je gezondheid?
Komen eigenschappen overeen met de ervaringen?
Is deze thee het geld waard?
Zijn anderen positief over de magnesium groene thee van Lucovitaal?

Review: Lucovitaal Magnesium Groene Thee

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 7
Kwaliteit: 9
Materiaal: 5
Betrouwbaarheid: 9,5
Support: 7
Duurzaamheid: 8
Ervaring: 9

Plaats een reactie