Review: Muscle Protect Van Body En Fit

Review: Muscle Protect Van Body En Fit

Muscle Protect van Body en Fit is misschien wel de beste totaaloplossing voor de sporters onder ons. Zelfs voor duursporters en contactsporten is deze formule ideaal voor sneller herstel en opbouw van spiermassa.

Zelf gebruik ik dit supplement al enige jaren en kan ik zeggen dat het heel goed werkt en dat je dit kunt gebruiken om explosief te trainen, spiermassa op te bouwen en sneller te herstellen van intensieve trainingen.

Dit supplement is het waard om te reviewen en dat ga ik bij deze ook doen. Dit doe ik om je een betrouwbare en objectieve beoordeling te geven zodat je met deze informatie muscle protect kunt kopen of dat een ander supplement geschikter is.

Voor we inhoudelijk gaan reviewen, nog een aantal vragen, dat we beantwoorden over deze speciale formule van aminozuren.

Lees snel verder!

Wat is muscle protect?

De amino krachttraining blend voor iedereen die een aminozuren supplement zoekt die werkt en goed gedoseerd is. Muscle protect bestaat uit een aantal aminozuren dat je nodig hebt voor je spierenenergie voorziening, opbouw en onderhoud.

Muscle protect kan je net iets meer geven dan wanneer je alleen je aminozuren uit je voeding probeert te halen. Je kunt met dit supplement precies timen of je voor, tijdens of na de training de juiste amino’s binnenkrijgt.

Wat zijn aminozuren en wat doen ze?

Aminozuren spelen een belangrijke rol bij verschillende processen in je lichaam. Een aminozuur is een organische verbinding die de bouwstenen zijn van eiwit. Je lichaam breekt eiwitten af tot aminozuren. Ongeveer een kwart wordt gebruikt als energie of verlaat je lichaam via urine. De rest wordt gebruikt voor de aanmaak van lichaamseigen eiwitten, die je lichaam gebruikt voor bijvoorbeeld spieropbouw.

Waar spelen deze aminozuren een rol bij? Ik zal je een kleine opsomming geven:
Het vervoer en de opslag van voedingsstoffen
Het aanmaken van nieuwe cellen
Je spijsvertering
Energieproductie en levering
Het overdragen van prikkels in je zenuwstelsel
De opbouw van spiermassa en het onderhoud hiervan
Aanmaak van sterk bindweefsel en de groei van gezonde botten
Wondgenezing en herstel hiervan

Waarom aminozuren poeder?

Supplementen zijn altijd persoonlijk vind ik. Je kunt het gebruiken als je meer gemak, timing of een goede aanvulling wilt hebben op je voedingspatroon. Eigenlijk zijn er tal van voorbeelden om te kiezen voor een supplement die past bij je doel(en). Dat is misschien wel de belangrijkste reden om supplementen te gaan gebruiken of niet. Bovendien kunnen supplementen je immuunsysteem positief beïnvloeden en daardoor word je juist fitter en sterker.

Het bedrijf Body en Fit:

De supplementen worden verkocht bij de marktleider in de voedingssupplementen branche. Ben je benieuwd naar de missie van Body en Fit? Klik dan hier.

Wat kan muscle protect voor jou betekenen?

Muscle protect bevat een perfecte blend en daardoor krijg je alle belangrijke aminozuren binnen die je nodig hebt om resultaten te behalen. Hoewel supplementen niet de reden zijn van het behalen van je doelen, kunnen ze wel veel bijdragen in dat proces er naar toe.

Wat krijg je als je muscle protect koopt?

Het zit in een plastic pot van 500 gram, wat goed is voor ongeveer 38 doseringen van +- 13 gram. De witte poeder lost makkelijk op in water en is verkrijgbaar in verschillende smaken zoals:
Fresh watermelon
Fruit punch
Orange explosion
Refreshing lemonade
Tropical sensation

Voordelen:

Professionele amino formule
Bevat leucine, glutamine, citrulline, beta- alanine, hica, hmb, electrolyten en vitamine B6
Ideaal om te drinken tijdens en vlak na je training
Ook tijdens dieet
Instant opname door je lichaam
38 doseringen per verpakking
Heerlijke smaken

Ingrediënten:

Suikers(0,38g), zout(0,67g), bcaa 4805 mg waarvan: L-leucine(2403mg), L-isoleucine(1201mg), L-valine(1201mg), L-glutamine(3037mg), L-citrulline(1093mg), Beta-alanine(249mg), HMB(100mg), HICA(100mg) en Vitamine B6(0,82mg).

Lecithinen, zuurteregelaars, antiklontermiddel, fructose, kaliumzouten, aroma, zout, zoetstoffen, calcium, kleurstof.

Aanbevolen gebruik:

Meng 1 maatschepje Muscle Protect (13gram) met minimaal 200ml water. Wil je iets minder zoet? Meng het dan met 500 ml water.

Dit supplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar!

Wat vinden klanten van dit product?

Klantreviews verschillen natuurlijk altijd wel wat. Dat komt omdat supplementen in essentie persoonlijk zijn. Denk maar aan de verschillende smaken. Klanten beoordelen dit supplement als totaalformule van amino’s, zorgt voor sneller herstel, als workout drankje en supplement dat spiermassa opbouwt en behoudt.

Muscle protect scoort ruim 4,5 uit de 5 sterren en heeft een groot gebruikersbestand opgebouwd. Dit komt ook omdat de smaken goed zijn en het supplement goed bevalt. Het werkt en dat wordt ook zo ervaren.

Mijn ervaring:

Uit eigen ervaring kan ik ook zeggen dat dit supplement doet waar het voor staat. Ik ervaar tijdens de training voldoende energie doordat ik ook direct aanvulling krijg van verschillende voedingsstoffen. Het voorziet mijn lichaam van elektrolyten en van de bouwstenen die zorgen voor spiermassaopbouw. Verder lost het goed op in water en zijn de smaken lekker. Als je niet te zoet wilt, dan hoef je alleen maar wat extra water te gebruiken.

De prijs van Muscle Protect:

Voor een pot van 500 gram betaal je €22,50 en heb je voor 38 dagen een totaalformule die je voorziet van de beste en juiste voedingsstoffen.

Welke aminozuren kopen? MUSCLE PROTECT NATUURLIJK!

Eindoordeel/conclusie:

Samenvattend bevat deze aminozuren formule alle belangrijke amino’s die je nodig hebt tijdens maar ook na je training. Met andere woorden is dit een professionele formule die iedereen kan gebruiken met het doel om resultaten te boeken.

In tegenstelling tot de BCAA 4:1:1 bevat deze formule ook elektrolyten en die zorgen voor een goede spierwerking en vochtbalans. HICA is een krachtige niet hormonale spiermassa stimulator die werkt door de eiwitsynthese te verhogen (anabolisme) en spierafbraak te verkleinen.

HMB is een afkorting van hydroxy beta methylbutyraat en wordt gemaakt van leucine. HMB zorgt niet voor meer spiermassa of meer spierkracht, maar zorgt voor betere opname van andere aminozuren zoals creatine.

Zo bevat deze formule ook glutamine, citrulline en beta-alanine en werken deze aminozuren op een bijzondere manier allemaal samen. Glutamine draagt bijvoorbeeld bij aan een gezond immuunsysteem en ondersteunt het de darmflora.

Citrulline verminderd onder andere spiervermoeidheid en zorgt ervoor dat je spieren voldoende energie ontvangen om langere, intensieve trainingen aan te kunnen.

Net als citrulline heeft beta-alanine een rol in het verhogen van je prestaties in de trainingen. Het zorgt namelijk voor minder verzuring tijdens het sporten. Minder melkzuur in je spieren is namelijk niet handig als je lang en intensief wilt sporten.

Kortom, muscle protect is de formule die je in verschillende sporten (krachtsport, duursport, voetbal, vechtsport) en training sessies kunt gebruiken. Of je nu bezig bent met gewichtsverlies, spiermassa opbouw, of spierconditie, dan is dit het supplement die je wellicht nog verder brengt!

Cijfers:

Prijs: 7,5
Materiaal: 4 (plastic pot)
Kwaliteit: 8,5
Betrouwbaarheid: 8
Support: 8
Ervaring/beleving: 9


Plaats een reactie