Review: Omega 3 Gummies Van Arctic Blue

Review: Omega 3 Gummies Van Arctic Blue

Gemiddelde leestijd: 7,5 minuten

Omega 3 vetten zijn heel gezond en passen in een gezonde levensstijl. Alleen hoe krijg je deze gezonde vetten binnen als je bijvoorbeeld geen of heel weinig vette vis eet zoals haring, makreel of zalm?

Je kunt kiezen om meer vette vis te eten of een goed aanvullend voedingssupplement te gaan gebruiken zoals Arctic Blue heeft. Op deze website staan al een aantal reviews geschreven over de voedingssupplementen van Arctic Blue.

De gummies is een nieuw product van Arctic Blue en zodra ik wist dat dit beschikbaar was, heb ik het besteld en uitgetest. Door mezelf, mijn kinderen en mijn vrouw.

In deze review dus alle ins en outs over deze Omega 3 Gummies van Arctic Blue!

Oja voor ik het vergeet, je krijgt nu 10% korting op alle omega 3 supplementen van Arctic!
(gebruik de kortingscode: Charge10)

Lees dus snel verder!

Wat zijn Omega 3 Gummies?

Het zijn eigenlijk snoepjes die je met heel veel plezier eet. Vooral de kinderen vinden deze gummies superlekker en hebben geen idee dat het eigenlijk visolie snoepjes zijn 😊
Het is een echt gummie snoepje met de smaak aardbei en citrus.

Wat maakt deze Omega 3 gummie anders?

De meeste gummies zijn gezoet met ontzettend veel suiker en dat is dan ook vaak het hoofdbestanddeel. Maar de omega 3 vetten zouden toch het hoofdbestanddeel moeten zijn toch?
Ze plakken niet aan je tanden en bevatten bijna geen calorieën. Bij deze Omega 3 gummies is dit dus het verschil.

Voor wie zijn deze Gummies geschikt?

Vooral voor de kinderen maar ook volwassenen kunnen gebruik maken van deze heerlijke snoepjes.

De verkoper Arctic Blue:

Klik HIER voor meer informatie over Arctic Blue.

Review Omega 3 Gummies Van Arctic Blue Klantreviews

Wat krijg je als je deze Omega 3 Gummies koopt?

Een maandverpakking met 30 gummies (en vitamine d3) in een aluminium drukverpakking met een kartonnetje eromheen. Je drukt ze er heel gemakkelijk uit en eet ze op. Kinderen hebben aan 1 per dag voldoende en volwassenen kunnen veilig tot 5 stuks gebruiken. De verpakking kan door de brievenbus en dat is weer duurzaam met betrekking tot het transport proces.

Voordelen:

Heerlijke omega 3 snoepjes
Makkelijk in te nemen
Fijne structuur
Geen vieze oprispingen of boeren (geen-opboer-garantie)
Perfect voor kinderen
Elke dag een perfecte dosering EPA en DHA
Geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar
Ook gemaakt van wilde kabeljauw, zalm of koolvis filet resten
Gemaakt van wilde vis
Handige portie verpakking
Geen suiker toegevoegd
Vrij van vissmaak
Verfrissende aardbei en citrus smaak
Past door de brievenbus
Goed voor de ogen, hart, spierfunctie, immuunsysteem en je botten
Voedsel voor de hersenen (goed voor hersenfunctie)
1 gummie bevat 250 mg Omega-3 DHA en 100 mg Omega-3 EPA en 5 mcg (100% RI) vitamine D3

Nadelen/bijwerkingen:

Iets duurder dan bijvoorbeeld de visolie kind
Aluminium strip
Sommige mensen ondervinden toch een vissmaak of misselijkheid
Kan glad zijn in de mond (kleine kinderen moeten direct gaan kauwen)

Ingrediënten:

MSC-gecertificeerde visolie, water, zoetstof (xylitol, erythritol), geleermiddel (visgelatine), zuurteregelaar (trinatriumcitraat, appelzuur), bevochtigingsmiddel (glycerol), verdikkingsmiddel (arabische gom), natuurlijk citrus en aardbei aroma, antioxidant (ascorbinezuur), zoetstof (steviolglycosiden), kleurstof (paprika extract), vitamin D3 (cholecalciferol), triglyceriden.

Review Omega 3 Gummies Van Arctic Blue ingredienten

Wat vinden anderen van de Omega 3 Gummies?

Ik vind deze Omega 3 snoepjes echt een traktatie. Zo vinden mijn kinderen dit ook elke dag weer. Ze verheugen zich op de volgende gummie die ze mogen opeten. Het is een kindvriendelijke manier om je kinderen ook te kunnen voorzien van een goede aanvulling in Epa en Dha omega 3 vetzuren.

Het is een nieuw supplement van arctic blue en daarom zijn er nog niet heel veel reviews te vinden op trustpilot. De reviews die er wel zijn, geven een goede indruk en de gummies scoren een 4,1 uit 5 sterren. Ik ben ervan overtuigd dat dit alleen nog maar positiever wordt.

Enkele reviews van anderen gevonden op arctic blue:

‘Wat een uitkomst, ook voor een ouder iemand zoals ik 😉 Heerlijke smaak en makkelijk in te nemen.
Review door Ellen Vink op 12 sept 2022, 5 sterren’.

‘Goede smaak, rispt niet op. Natuurlijk wel een vet product dus uit de strip direct opeten, niet ergens achterlaten want dat laat direct een vetvlek achter. Ik raad dit product aan. 👍🏼
Review door Lisa van Spronsen op 12 sept 2022, 5 sterren’.

‘Ideaal voor kinderen! Dankzij de gummies hebben zij nu vitaminen binnen, die ze ook nog eens lekker vinden.
Review door Anta Thiam op 11 sept 2022, 5 sterren’.

Zoals je kunt lezen zijn dit enkele reviews die ik zeker support. Erg tevreden met dit nieuwe voedingssupplement van Arctic!

De prijs van de Arctic Blue GUMMIES:

1 maandverpakking € 24,50
Koop je er 2 dan 5% goedkoper
Per 3 doosjes 7% goedkoper
4 doosjes is 9% goedkoper

Eindoordeel over de Omega 3 Arctic Blue GUMMIES:

Dat deze gummies lekker zijn, mag je echt zelf gaan proberen. Ik kan je met zekerheid zeggen dat dit wel echt het proberen waard is. Jij en je kinderen gaan dit visolie supplement echt heel lekker vinden. Zonder vissige nasmaak, oprispingen of visboeren.

Het is goed voor je hart, ogen, spierfunctie, hersenfunctie, immuunsysteem en botten. Kinderen zijn in de groei en hebben de juiste aanvulling nodig om volledig te kunnen ontwikkelen. Wij als volwassenen kunnen natuurlijk ook de beste aanvulling gebruiken. Dan raad ik Algenolie of Visolie aan van Arctic blue. Hoger gedoseerd en voordeliger in gebruik.

Het bedrijf Arctic Blue:

De Nederlandse Arctic Blue Omega-3 producten (vloeibaar of capsule) zijn plantaardig (op basis van algenolie) of gemaakt van de filet-snijresten van wilde zalm, wilde koolvis of wilde kabeljauw. Eén kabeljauw levert, naast de filet voor de supermarkt, maar liefst 1 fles (150 ml) olie of 250 capsules op.

Waar voor veel visolie hele scheepsladingen sardientjes en ansjovis worden door de gehaktmolen gaan, wordt voor Arctic Blue visolie dus geen vis extra gevangen. Je hebt de garantie dat zij afblijven van het eten van de dolfijn, zeevogel, zeeleeuw en walvis.

Én de garantie dat er geen nadelige effecten zijn voor oceanen, milieu en lokale bevolking. Deze werkwijze heeft Arctic in Nederland als eerste het MSC-keurmerk opgeleverd, waarvan Natuur Organisaties zeggen dat dit de beste garantie is voor duurzame visserij. (bron: www.arctic-blue.com)

Zijn deze GUMMIES duurzaam?

Ja, zeker. De visolie in deze visolie snoepjes wordt verkregen uit de filet snijresten van de wilde Kabeljauw, wilde koolvis of wilde zalm. Er wordt dus geen extra vis gevangen.

Helpen deze gummies en dragen ze bij aan je gezondheid?

Ja, wetenschappelijk is ook aangetoond dat voldoende omega 3 vetzuren bijdragen aan het gezond houden van je hart, ogen, botten, spierfunctie, hersenfunctie en immuunsysteem.

Komen eigenschappen overeen met de ervaringen?

Heerlijke smaak, goede dagdosering epa en dha, geen vissmaak, geen oprispingen of visboeren, makkelijk in gebruik, perfect voor kinderen, beste aanvulling omega’s. Deze eigenschappen zijn in lijn met de ervaringen. Met die van mijzelf en andere gebruikers.

Zijn deze Omega 3 Gummies het geld waard?

Mijn kinderen vonden de visolie kind niet superlekker en proefden toch ergens een kleine vissmaak. Ze namen het wel, maar waren nooit heel enthousiast. Deze gummies eten ze alsof het heerlijke snoepjes zijn. Ook ik vind ze heerlijk. Ja, zeker het geld waard als je de gezondheidsvoordelen ernaast legt.

Zijn anderen positief over dit voedingssupplement?

Het supplement is nieuw bij arctic blue en heeft op dit moment van schrijven 8 reviews. Het supplement scoort een 4,1 uit 5 sterren en anderen zijn vooral positief over de smaak, vorm en dosering.

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 7
Kwaliteit: 9
Materiaal: 5
Betrouwbaarheid: 9
Support: 8
Ervaring: 9

Check hier ook andere Arctic Blue Reviews!

Plaats een reactie