Review: PowerBar 30% Protein Plus Zonder Aspartaam

Review: PowerBar 30% Protein Plus Zonder Aspartaam

Iedereen heeft wel eens een proteïne reep gegeten. Of je nu wel of niet aan krachttraining doet, ze zijn vaak erg lekker en ze geven je een vol gevoel. Wat zijn nu bijvoorbeeld de beste sportrepen die je kunt kopen? In deze review geef ik je weer uit eigen ervaring een goed beeld van waarom eiwitrepen een goede aanvulling kunnen zijn op je voeding.

We kunnen sport eiwit repen wat mij betreft toevoegen aan voedingssupplementen omdat ze bijdragen om doelen te behalen op het gebied van sport of leefstijl.

Of het een heerlijk verantwoord tussendoortje is, laat ik graag aan jezelf over. Wel wil ik je door deze review inzichtelijk maken waarom ik voor de PowerBar Protein reep heb gekozen en niet voor zomaar een reep van bijvoorbeeld Body en Fit.

Lees dus snel verder!

POWERBAR Grootverpakking
POWERBAR Grootverpakking

Waarom eten we sport eiwitrepen?

Dat is deels gemakzucht. Als jij bijvoorbeeld met 1 pil een slank of gespierd lichaam zou kunnen krijgen (kopen) dan zal je er in ieder geval wel over nadenken of je het zou doen of niet. Wij mensen willen zo snel mogelijk resultaat met zo min mogelijk middelen. Eiwitrepen kunnen je snel voorzien in veel eiwit uit een relatief kleine voedingsbron. Het is makkelijk, heeft geen bereiding nodig en je kunt het overal mee naartoe nemen.

Wat doen proteïne repen met je lichaam?

Deze repen, ook wel eiwitreep of recovery bar genoemd, is een simpele en snelle manier om je energie niveau en eiwitgehalte in je spieren weer aan te vullen. Hiermee ondersteun je vrijwel direct het herstel van je spieren. Het zijn doelgerichte en over het algemeen (met mate) gezonde tussendoortjes die je helpen om meer eiwitten in je systeem te krijgen.

Wat zijn de beste Protein bars?

Door de bomen het bos niet meer zien? Dat doe je dus ook in de wereld van eiwit repen. Er zijn zoveel repen waardoor je keuzestress ervaart.

Klik hier voor een mini cursus keuze stress.

De beste eiwitrepen zijn naar mijn mening (tot nu toe) deze POWER BARS. De repen bevatten geen onnodige toegevoegde ingrediënten zoals aspartaam of vulstoffen. Bevat gewoon ordinair suiker en is hoog in eiwit (minimaal 15 gram per bar).

De verkopers van de Power Bar Protein:

Klik HIER voor meer informatie over het bedrijf van PowerBar.

Wat beweert PowerBar over deze eiwitrepen?

Deze powerbar ondersteunt je spierherstel door een flinke hoge dosis aan hoogwaardige eiwitten die spieren voeden. De powerbar bevat maar liefst 17 gram eiwit per reep! Dit is dus een aanvulling op je dagelijkse eiwitinname en door de hoogwaardige samenstelling geeft deze reep ook een energie boost.

De PowerBar 30% Protein plus eiwitreep is een ideale reep om je spieren na een intensieve training of wedstrijd van extreem kwalitatieve hoogwaardige eiwitten te voorzien. Deze caseïne en wei-eiwitten zijn niet alleen belangrijk voor het herstel van je spieren maar helpen ook je spiermassa groei te optimaliseren en te behouden.

De PowerBar Protein helpt je om optimaal te herstellen, te groeien en bij te dragen aan je sport prestaties.

Het bevat maar liefst 17 gram eiwit per reep
Bevat hoogwaardig caseïne en wei-eiwitten
Vrij van aspartaam
Geschikt voor vegetariërs

De PowerBar Protein repen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar doelstellingen wil behalen. Ze zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende smaken zoals: chocolade, en vanille kokos

Ik vind de smaak chocolade toch echt mijn favoriet omdat ik echt van chocolade houd. Heerlijk smeuïg, krokant en een top smaak die voldoet aan mijn persoonlijke verwachting en ervaring.

Alle PowerBar producten zijn getest en vrij van anabole steroïden en stimulerende middelen. Dit is opgenomen in de Cologne lijst die je online kunt terugvinden. Dit is een garantie op wereldwijd niveau.

Wat krijg je als je de PowerBar Protein koopt?

Ik bestel persoonlijk altijd een grootverpakking omdat dit qua prijs veel voordeliger is dan een losse reep. De repen zitten zoals de meeste wel in plastic verpakt. Ik hoop dat dit in de toekomst nog wel anders gaat worden.

De PowerBar Protein repen zitten verpakt in plastic wikkel, in een kartonnen display doos die je thuis krijgt opgestuurd zodra je dit besteld. Je kunt ze op deze manier handig bewaren in de kast en er telkens eentje uit nemen om mee te nemen voor onderweg of na de training. Zelf gebruik ik de repen ook op rustdagen om tijdens uitjes mijn lichaam te voorzien van (gemakkelijk in te nemen) hoogwaardige eiwitten.

Voordelen:
17 gram hoogwaardige caseïne en wei- eiwitten per reep
Gemakkelijk mee te nemen
Ideaal voor na het trainen
Bevordert herstel van intensieve trainingen
Ook te gebruiken op rustdagen
Heerlijk van smaak
Verschillende heerlijke smaken verkrijgbaar
Goede kwaliteit en prijsverhouding
Vrij van Aspartaam
Geschikt voor vegetariërs
Ideale aanvulling op je eiwit inname
Gezond en verantwoord tussendoortje
Maar 187 kcal per reep
Geeft een goede energie boost
Geschikt voor iedereen
Overal verkrijgbaar, zelfs in de supermarkt!

Nadelen:
Bevat soja en melk
Kan sporen van noten bevatten zoals hazelnoten, pinda’s,
Sporen van gluten kunnen aanwezig zijn
Maximaal 1 reep per dag

Ingrediënten:

Calciumcaseïnaat (melk) (21%), donkere chocoladecouverture (18%) [cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine)], invertsuikerstroop, fructosestroop, oligofructosestroop, wei-eiwit (melk) (8 %), vetarm cacaopoeder (5%), soja-eiwit, smaakstoffen, emulgator (sojalecithine).

Wat vinden klanten van de PowerBar Protein 30% plus?

Je kunt verschillende beoordelingen terugvinden van anderen over de PowerBar en deze zijn veelal positief. De reep doet aan verwachting en geeft de energie en eiwit die je lichaam nodig heeft na intense sport training. Vooral bij krachttraining vind ik dit een geschikt voedingssupplement.

Review powerbar 30 procent plus beoordeling
Review powerBar Protein 30 procent plus beoordeling

Het supplement is niet duurzaam maar het draagt zeker bij aan je gezondheid als het gaat om je lichaam voorzien van hoogwaardige eiwitten. Omdat het een product is die je gemakkelijk meeneemt, is het zeker een aanrader om deze in je dieet of leefstijl op te nemen.

De prijs van de PowerBar Protein repen:

Eindoordeel over de PowerBar 30% Plus:

De PowerBar is een heerlijk verantwoord tussendoortje die de beste eiwitten bevat. Caseïne en wei is de basis voor deze eiwit reep die erg lekker smaakt. Naast de hoogwaardige eiwitten geeft deze reep je een enorme boost van energie die je nodig hebt voor herstel van je zware training.

De eiwitten zijn goed voor het herstel van je training, zorgen voor spieropbouw en behoud van spiermassa. Je wilt natuurlijk je behaalde resultaten niet verwaarlozen door te weinig eiwit inname en dat kan je dus voorkomen door aan te vullen met deze PowerBar eiwit repen.

Dit zijn naar mijn mening, tot nu toe, de beste sport (eiwit) repen die er verkrijgbaar zijn. Ze hebben een goede prijs en kwaliteit verhouding en zijn bijna overal te koop, zowel online als in de supermarkt.

De PowerBar helpt je om gezond te houden en je doelen in sport te behalen maar ook zeker te behouden. Denk aan spiermassa opbouw, herstel en onderhoud van je spieren. Ontzettend belangrijk in krachtsport, vechtsport en powerlifting.

Anderen zijn ook erg positief over de PowerBar en geven ook aan dat de ervaring overeen komt met de eigenschappen van de eiwit repen. Dit is ook mijn eigen ervaring. De repen vind ik erg smakelijk, niet te hard en voldoen aan mijn verwachting. Ideaal om na mijn training te gebruiken voor optimaal herstel en opbouw van spiermassa. Soms lukt het me niet om een maaltijd mee te nemen en dan is een PowerBar ideaal en gemakkelijk om mee te nemen tijdens uitjes bijvoorbeeld.

Omdat deze reep geen aspartaam bevat is het een supplement die thuishoort in mijn leefstijl. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat er geen gekke stoffen of toevoegingen in een supplement zitten. Wel vind ik het jammer dat de wikkels tegenwoordig nog van plastic zijn. Wellicht gaat dit veranderen in de toekomst.

Al met al een goede aanvulling op mijn voeding. Top product!

Ik hoop dat deze review je antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper van de PowerBar?
Is het supplement duurzaam?
Helpt de PowerBar en draagt het bij aan je gezondheid?
Komen eigenschappen van de PowerBar overeen met de ervaringen van anderen?
Is de PowerBar zijn geld waard?
Zijn anderen positief?

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 8
Kwaliteit:8
Materiaal: 5
Betrouwbaarheid: 9
Support: 8
Ervaring: 9

Check hier andere reviews.

2 gedachten over “Review: PowerBar 30% Protein Plus Zonder Aspartaam”

Plaats een reactie