Review: Powergel Hydro C2MAX Van PowerBar

Review: Powergel Hydro C2MAX Van PowerBar

Gemiddelde leestijd: 7,5 minuten.

Je kent het vast wel, geen zin en totaal geen energie om te sporten. Of dat je tijdens je training ineens een energiedip hebt. Je hebt dan iets nodig wat jou direct weer van energie voorziet. Dat jou net even dat beetje extra geeft om je training af te maken, dat stuk te lopen, te fietsen of welke vorm van activiteit of sport je dan ook doet.

Destijds had ik een Mudrun waarbij ik een afstand van 6km moest afleggen afgewisseld met verschillende obstakels zoals touwklimmen, door sloten heen waden, klimmuren, veel optrekken in de obstakels wat veel kracht kost en vooral ook uithoudingsvermogen van mij vroeg.

De Mudrun was om 13.00uur en ik voelde me niet heel energiek om de run te gaan lopen en had voor mijn gevoel iets extra nodig. En toen dacht ik; handig om de Powergel Hydro C2Max Van PowerBar te gebruiken en ervaren of dit me helpt. Dit heeft me zeker geholpen en daarom ook deze review.

Lees dus snel verder!

Wat is energiegel?

Energiegels zijn een mix van koolhydraten, soms gecombineerd met cafeïne in een gelvorm. Ze leveren je energie voor lichamelijke activiteit en ze zorgen er ook voor dat je sneller herstelt. Vaak worden ze gebruikt bij duursport zoals hardlopen, fietsen (wielrennen) en triatlons. Energiegels worden ook wel uithoudingsgels, sportgels, voedingsgels en koolhydraatgels genoemd.

Wat doet sportgel?

Het is niet voor je haar zoals je begrijpt haha. Sportgel is een mix van koolhydraten die zorgen voor een energieboost. Het is net als een sportreep die jou snel van energie voorziet. Je kunt door deze energie je training langer volhouden en afmaken. Ideaal dus!

Welke energiegel gebruiken?

Persoonlijk heb ik gekeken naar de reviews van anderen voordat ik deze Powergel Hydro C2MAX van Powerbar ging proberen. Dit heeft mij overtuigd om deze te gaan gebruiken en ik vond het verassend goed! Voor hele lange, intensieve trainingen heb je uiteindelijk een goede aanvullende energiebron nodig. Ik heb de smaak Cola uitgeprobeerd.

Hoe lang voordat een energiegel werkt?

De Hydro C2MAX Powergel is een isotone gel en dat houdt in dat er geen extra water bij gedronken hoeft te worden. Dit is wel nodig bij de traditionele gels. Een energiegel werkt, naar eigen ervaring, binnen enkele minuten omdat het vrijwel direct wordt opgenomen door de geconcentreerde samenstelling. Je kunt er 30-60 profijt van hebben in de vorm van meer energie!

De verkoper: POWERBAR

Eerder heb ik al geschreven over het merk en het bedrijf POWERBAR. In deze review kun je hier meer over lezen. Wil je meer weten over POWERBAR? Klik dan even op deze link.

Review Powergel Hydro C2MAX Van PowerBar reviews

Wat krijg je als je deze Powergel Hydro C2MAX Gel koopt?

Simpel gezegd krijg je een zakje gevuld met een energieke gel waar je energie van krijgt. Het zakje is gemaakt van plastic en een aluminium coating. Niet heel gezond al zeg ik het zelf, alleen worden vloeistoffen zoals deze goed bewaard. Dat even terzijde.

Je kunt ze per stuk kopen of per 24 stuks in een voordeelverpakking. Wil je ze eerst een keer proberen? Dan raad ik je uiteraard aan om ze per verpakking te kopen en niet ineens een hele doos. Ook omdat er verschillende smaken zijn, kan je dan eens proberen welke je het beste bevalt.

Voordelen:

Verschillende smaken
De beste C2MAX koolhydraten energiemix
Zorgt voor optimale vochtbalans
Geen extra water nodig
Super makkelijk in gebruik
Geeft je direct een BOOST ENERGIE
Voor duursport, krachtsport of combinatie
Nul kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen
Verkrijgbaar in 3 verschillende smaken
Verbeterde opening voor sneller gebruik
Zorgt voor minder afval
Duurzaam
Verpakking is goed recyclebaar
Gekoeld het lekkerst
Geweldige opkikker
Makkelijk door te slikken
Bevat natrium (zout) en Cafeïne

Nadelen/bijwerkingen:

Bevat veel cafeïne (101 mg per zakje)
Kan hartkloppingen veroorzaken
Maximaal 1 zakje per dag
Het is even wennen qua vorm van vloeistof
Niet geschikt voor kinderen, zwangere of borstvoeding gevende vrouwen
Losse verpakkingen zijn vrij prijzig

Review Powergel Hydro C2MAX Van PowerBar afbeelding 1

Wat vinden anderen van deze Powergel Hydro C2MAX Van Powerbar?

Gemiddeld scoren deze gels een dikke 4 van de 5 sterren en daar kan ik me persoonlijk ook bij aansluiten. Ze geven je in de training op het moment dat je de man van de hamer tegenkomt, die energieboost die je nodig hebt.

Er zijn ruim 65 reviews te vinden van anderen die ontzettend positief zijn over deze gels. Op Body en Fit kan je ook een aantal reviews lezen.

Wat vinden anderen? Hier een aantal reviews:

‘Door Freddie
ik gebruik deze powerbar energiegel bij lange fiets ritten en het is echt een top!
5 sterren’

‘Door Frans
Dit wil ik graag zeggen; zorgt voor energie, gemakkelijk te vervoeren en te slikken. De smaak zou nogal bizar en niet smakelijk zijn, niet die van coca cola die ik gewend ben. Ik raad het aan, vanwege zijn energie.
5 sterren’

‘Door Sander
Ben even aan het testen wat de beste Energiegel is voor mij. Deze staat voor nu op nummer 1.
5 sterren’

‘Door Ramon
Inderdaad geen sportdrank bij nodig om te consumeren. Wel wat aan de dure kant maar doet wat het moet doen. Smaak is goed. Geeft mij een extra boost.
5 sterren’

(Reviews komen van onder andere Body en Fit)

De prijs van de Powergel Hydro C2MAX:

Eindoordeel over deze POWERGEL Van POWERBAR:

Het is een korte maar krachtige review geworden en dat is misschien niet nadelig. Op deze manier kom je er snel achter of het de moeite waard is om deze Energiegel te proberen of niet. Ik heb ervaren dat een energiegel heel handig kan zijn in extreme trainingen. Zo heb ik deze energiegel gebruikt op het moment dat ik een Mudrun aan het lopen was. Ik vond het verassend goed werken en besloot om dit voedingssupplement te reviewen.

Het bedrijf PowerBar:

Powerbar maakt geweldige supplementen met smaak. Hun doel is om elke sporter te kunnen voorzien in hun energiebehoefte die grenzen willen laten vervagen. Dit kan zijn in wedstrijdvorm, training of in het dagelijkse leven zelf.

De voedingssupplementen van Powerbar zijn gemaakt in eigen productiefaciliteiten of door geselecteerde Europese partners. Dit zorgt voor de perfecte balans van gezondheid, lokale en functionele voeding, wat weer helpend is om de maatschappij volledig te laten deelnemen.

Ze zijn altijd bezig om hun voedingssupplementen te verbeteren en te verduurzamen.

Is de Power Gel duurzaam?

Dat is wel waar Powerbar voor staat en enigszins ook de ervaring die je hiermee kunt hebben. Deels blijft dit natuurlijk je eigen verantwoordelijkheid. Het is duurzaam omdat je er niet veel van hoeft te gebruiken, de verpakking goed recyclebaar is en je kunt langer presteren in de sport die je uitoefent. Op verschillende vlakken kan dit voedingssupplement zeker duurzaam zijn.

Helpt deze Powergel en draagt het bij aan je gezondheid?

Deze powergel helpt zeker om langer te kunnen doorsporten, je wedstijd af te maken of het uiterste uit je training te halen. In sommige situaties kan je niet echt drinken en is het voordeel van deze energiegel, dat je geen extra vocht hoeft te gebruiken. Het is een aanvulling op je voedingspatroon en kan bijdragen aan je gezondheid.

Komen eigenschappen overeen met de ervaringen?

Geen extra vocht (water) nodig, gemakkelijk in te nemen, snel te open, duurzaam, weinig afval, goede smaken, extra presteren, meer kracht en uithoudingsvermogen, verfrissend. Het zijn eigenschappen die ik zelf heb mogen ervaren en die ook terugkomen in de reviews van anderen. Het antwoord is: Ja!

Is deze POWER ENERGIE GEL het GELD waard?

Wat zijn je doelen in de sport je die doet en wat wil je bereiken? Het is altijd de vraag die je jezelf moet stellen. Het is een aanvulling die zeker goed kan zijn. Ik vind ze persoonlijk te duur om elke dag te gebruiken, maar incidenteel bij bijvoorbeeld wedstrijden is dit natuurlijk een super supplement om in je sporttas te hebben of op de fiets (wielersport).

Zijn anderen positief over de Powergel Hydro C2MAX?

Op verschillende websites kan je veel reviews lezen over deze powergel. Het is opvallend dat veel mensen ontzettend positief zijn over deze energiegel en dat ik dat zelf ook ben. Ja, het is een voedingssupplement die positief beoordeeld is door heel veel anderen waaronder ikzelf.

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 6,5
Kwaliteit: 9
Materiaal: 6 (plastic aluminium)
Betrouwbaarheid: 8
Support: 8
Ervaring: 9

Check hier andere reviews die je energie kunnen geven!


Plaats een reactie