Review: Protein Bites Van Body En Fit

Review: Protein Bites Van Body En Fit

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Gewoon als tussendoortje of als proteïne booster gedurende de dag. Het kan allemaal met de Protein Bites van Body En Fit! Een verantwoord tussendoortje die je op elk moment van de dag lekker kunt eten.

Het zijn super lekkere eiwitrijke bites die jouw trainingsdoelen ondersteunen. Ze krikken je eiwitinname op en je kunt ze gewoon aan je voedingspatroon toevoegen zonder je schuldig te voelen.

Goed voor onderweg, om te delen met je vrienden en natuurlijk voor na het sporten is dit een ideale snack die jou voorziet van de beste eiwitten. Dit om je te ondersteunen sneller te herstellen en spiermassa op te bouwen.

Deze review gaat over een verantwoorde snack vol whey protein van een geïsoleerde bron.

Ben jij benieuwd naar deze Protein Bites Van Body En Fit?

Lees dan snel verder!

Wat zijn Protein Bites?

Protein Bites zijn kleine blokjes, bijna chocolade bonbonnetjes, gevuld met een zachte vulling. Daarin zit veel whey eiwit, wat suiker, vet en afhankelijk van de smaak, een speciale heerlijke vulling. Als je de smaak Salted Caramel hebt, dan zit er wat zout in en Karamel vulling. Heerlijk!

Ze zijn dus geschikt voor alle momenten voor de dag, wat je trainingsdoel ook mag zijn.

Waarom zou je protein bites kopen?

Het kan een superslimme aanvulling op je voedingspatroon zijn. Als je van jezelf weet dat je vaak zoete trek hebt en snel naar lekkere dingen grijpt, dan kunnen de Bites een uitkomst bieden. Het zijn namelijk verantwoorde eiwit snacks met de beste voedingswaarden. Je hoeft je dus niet schuldig te voelen als je deze snacks eet. Hoe tof is dat?!

Zijn de protein bites Body And Fit gezond?

Alles waar je te veel van eet of drinkt kan op den duur ongezond worden. De protein bites zijn zeker niet ongezond. De sleutel van een gezond voedingspatroon is juist de afwisseling die je maakt hierin. Gebruik de Protein bites body and fit dan ook om lekker af te wisselen van snacks. Er zitten gezonde voedingsstoffen in zoals whey eiwitisolaat en de bites zijn laag in suiker, vet en koolhydraten.

Lees hier ook reviews over andere snacks (bar)

De verkoper Body And Fit:

Meer over Body And Fit weten? Klik dan HIER!

Review: Protein Bites Van Body En Fit reviews

Wat beweert Body En Fit over de Protein Bites?

Eiwitten zijn de basis van spiermassa opbouw en herstel van je spieren. Ook zijn ze nodig voor verschillende processen in je lichaam zoals het versterken van je immuunsysteem. Daarnaast kost het je lichaam meer tijd om eiwitten te verwerken. Hierdoor raak je sneller vol van een proteïnerijke maaltijd.

Protein bites hebben verschillende voordelen:
Hoog in eiwitten, laag in suiker en ze zijn heel erg lekker om als snack tussendoor te eten. Ook als je onderweg bent, zijn ze ideaal om de bites ter aanvulling te gebruiken om elke dag voldoende eiwitten binnen te krijgen.

Je kunt deze heerlijke bites gewoon de hele dag door gebruiken. Persoonlijk wissel ik eiwitsnacks altijd af en tel ik alles ook in een calculator (my fitness pall) zodat ik meet wat ik eet en hoeveel ik van de macro’s binnenkrijg (eiwit, koolhydraten, vet).

De smaak Salty caramel en dark chocolate rasperry is beschikbaar en er is zelfs een Vegan variant voor de vegetariërs onder ons. Voor ieder is er een goede snack!

Review Protein Bites Van Body En Fit Salty Caramel

Wat krijg je als je de Protein Bites Van Body En Fit koopt?

De Protein Bites zijn te koop in zakjes die je kunt dicht zippen door middel van een zip sluiting. Helaas zijn de zakjes gemaakt van plastic met daarbinnen in een aluminium coating. Persoonlijk vind ik dat Body and Fit hierin kan innoveren door recyclebaar plastic te gaan gebruiken. Bijvoorbeeld op basis van mais of zoiets dergelijks. We zullen zien.

In het zakje zit 100 gram en dat is goed voor 10 porties van 10 gram. In 1 bite zit 3,5 gram hoogwaardig whey eiwitisolaat, 0,3 gram suiker en 0,7 gram vet.

Zelf vind ik de zakjes iets aan de magere kant wat betreft de hoeveelheid. Ik had liever gezien dat er iets meer inzat, bijvoorbeeld 200 of 300 gram. Ook dit kan in de toekomst verbeterd worden uiteraard.

Voordelen:

Hoog in eiwit per portie
Makkelijk mee te nemen
Zorgt voor extra eiwitten
Laag in suiker
Laag in vet
Past in elke levensstijl
Makkelijke hersluitbare verpakking
Heerlijke zoute karamel of donkere chocolade rasperry smaak
Ook in Vegan uitvoering beschikbaar
Helpt je trainingsdoelen sneller te halen
Omhuld met heerlijke chocolade
Voor de mensen die weinig tijd hebben
Je hoeft je niet schuldig te voelen na deze bite te hebben gegeten
Goed voor bij de koffie of thee
Weinig calorieën!

Nadelen/bijwerkingen:

Bij overmatig gebruik kan het laxerend werken
Geen duurzame verpakking (plastic)
Kleine hoeveelheid per verpakking
Zoetstof toegevoegd (malitolen, sucralose)
Sommige ervaren een chemische na/bijsmaak

Ingrediënten:

eiwitblend (melkeiwitisolaat, gehydrolyseerd wei-eiwitisolaat (melk), soja-eiwitisolaat, emulgator, lecithinen, melkchocoladesmaak omhulling(18%), cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator (sojalecithine), glycerol, karamel, maltodextrine, oligofructose, water, vulstof, kokosolie, magere melkpoeder, gemodificeerd wasachtig maïszetmeel, kleurstof (karamel), geleermiddel (pectinen), zuurteregelaar (calciumlactaat), zout, natuurlijke aroma’s, xanthaangom, oplosbare tapiocavezel, zoetstoffen (maltitolen, sucralose), water.

Review Protein Bites Van Body En Fit Salty voedingswaarden

Wat vinden klanten van de Protein Bites Body And Fit?

Klanten van body and fit scoren deze protein bites een 4 uit 5 sterren (49 reviews). Dat is van de meeste mensen toch een positieve review en beoordeling wat betreft sterren. Zelf ben ik ook erg positief en enthousiast over deze snacks. Vooral omdat ze ontzettend lekker zijn en ook een goede bron van hoogwaardige Whey eiwitten zijn.

De bites hebben een lekkere bite met een zoet/zoute smaak in combinatie met karamel. Ze plakken niet aan je gehemelte en eten lekker weg, te lekker eigenlijk 😊
Als je van een zoete smaak houdt, dan zijn deze protein bites zeker de moeite waard! Helemaal omdat ze een goede aanvulling kunnen zijn in je voedingspatroon.

Enkele ervaringen van anderen vermeld op Body and Fit:

‘Goed voor mijn manier van eten
Review door Anoniem op jul. 1, 2022
Superlekker!!!’

‘Aanrader
Review door op jun. 27, 2022
Gemakkelijke en lekkere snack voor al je haast hebt’

‘Protein Bites
Review door Eric op jun. 14, 2022
Protein bites zijn een geweldige snack voor tussendoor, zit zitten vol eiwitten en laag in suiker. Hierdoor hoef ik mij niet schuldig te voelen om er zo nu en dan één tussendoor te nemen’

De prijs van de protein bites van body en fit:

Eindoordeel over de Protein Bites Van Body En Fit:

De Protein bites kunnen super goed aanvullen op je bestaande voedingsschema. Ze voorzien je direct van hoogwaardige eiwitten en zijn laag in calorieën. Ideaal dus om mee te nemen voor na het sporten of als je onderweg bent. Ook voor bij de koffie en thee zijn het heerlijk bonbonnetjes.

Body en Fit

De grootste voedingssupplementen boer van Europa denk ik inmiddels. Ik ben al jaren fan van dit bedrijf omdat ze kwalitatieve voedingssupplementen aanbieden voor elk doel met een scherpe prijs.

Is dit supplement duurzaam?

Dragen de protein bites bij in een duurzame levensstijl? Ik denk van wel, al dien je wel regelmatig af te wisselen in je voeding en supplementen die hierbij gebruikt worden. Te veel van 1 ding is in mijn optiek nooit de beste manier. Op lange termijn kan dit voedingssupplement je helpen om je doelen te behalen. Vooral in extra eiwitten is dit een goede keuze. Body en Fit mag zeker op korte termijn innoveren wat betreft het plastic en de verpakkingen.

Helpen deze Bites en dragen ze bij aan je gezondheid?

Zoals ik hierboven al vertelde is afwisseling de sleutel tot succes wat betreft voeding. Los van dit feit gebruik ik de bites als ik zoete trek heb, onderweg ben of extra eiwitten nodig heb. Eiwitten zijn enorm belangrijk voor spiermassa opbouw, herstel en het versterken van je immuunsysteem. Het draagt dus bij aan je gezondheid.

Komen eigenschappen overeen met de ervaringen van deze whey eiwit snacks?

De smaak is volgens vele fantastisch met het voordeel van de eiwitten die de Bites bevatten. Ze doen hun werk in het aanvullen van je voedingspatroon met whey eiwitisolaat, wat suikers en een beetje vet.

Zijn de protein bites het geld waard?

Met alles wat je koopt, voor welk doel dan ook, kun je bedenken wat levert dit me op als ik het koop. Ik vind dit voedingssupplement het geld waard omdat ze veel voordelen hebben voor mij. Ik houd van chocolade, van verantwoord en ik heb vaak zoete trek. Dan eet ik liever iets wat ook bijdraagt in mijn eiwitbehoefte. Hoe denk jij erover?

Zijn anderen positief over dit voedingssupplement?

Ja! Als ik de beoordelingen lees op bodyenfit dan zijn anderen echt positief te spreken over deze proteïne bites. Ik kan heel goed aansluiten op de ervaringen. De smaak is goed, de prijs is goed, hoogwaardig eiwit en het is supermakkelijk om mee te nemen.

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 8
Kwaliteit: 9
Materiaal: 4
Betrouwbaarheid: 8
Support: 8
Ervaring: 9

Plaats een reactie