Review: Pure Vloeibare Omega 3 Visolie van Arctic Blue Voor Jong & Oud

Review: Pure Vloeibare Omega 3 Visolie van Arctic Blue Voor Jong En Oud

In deze review de Hersenbouwstenen voor jong en oud. De meest pure vorm van visolie in vloeibare vorm vind je hier! De visolie gemaakt van super verse kabeljauwvis uit de Arctische wateren van Noorwegen. Verser dan dit vind je het niet.

De visolie is gezuiverd met de modernste en meest duurzame techniek waardoor deze visolie haar natuurlijke eigenschappen blijft houden en vol bouwstenen zit.

Uit eigen ervaring mag ik dan ook stellen en zeggen dat dit de beste vloeibare visolie voor kind is, en dat je als volwassene ook prima uit de voeten kan met deze, zeer smakelijke, omega 3 rijke visolie.

Lees snel verder!

Welke visolie is de beste?

Dat is dit product natuurlijk. Uit eigen ervaring getest en beoordeeld. Daarnaast bevat deze olie, gemaakt van kabeljauw vis, toegevoegd vitamine d, dat zorgt voor vorming en sterking van gezonde botten, tanden, spieren en immuunsysteem.

Kies voor een visolie supplement dat zuiver is en werkt.

Wat is het nut van omega 3 vetzuren?

Het zijn de bouwstenen voor hersenen, goede ogen en een gezond hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250mg DHA en bij 250 mg EPA. Ook hebben omega 3 vetzuren positieve invloed bij het verminderen van depressies en angsten. Kinderen zijn volop in de groei en kunnen deze bouwstenen dus goed gebruiken voor een goede ontwikkeling.

Review pure vloeibare visolie van arctic Blue
Review pure vloeibare visolie van Arctic Blue

Visolie kopen?

Je kunt tegenwoordig overal wel olie kopen gemaakt van vis. De meeste olie wordt overigens gemaakt van kleine ansjovisjes. Deze kleine visjes worden op zeer grote schaal gevangen wat de visstand weer erg raakt.

Arctic Blue echter vangt geen extra vis voor haar producten, maar gebruikt de filetresten om hier de olie uit te produceren. Een erg duurzaam proces mag je wel zeggen en daarom dragen zij ook het strenge MSC keurmerk. De meest schone olie gemaakt uit de Noorse Kabeljauw is de beste en schoonste soort die bestaat!

Het bedrijf Arctic Blue

Hier heb ik een aparte pagina voor geschreven. Ben je benieuwd wat Arctic blue doet en waar het bedrijf voor staat? Klik dan hier.
Lees anders gerust verder.

Wat kan deze vloeibare visolie voor jou betekenen?

Wat je eerder al kon lezen is dit een olie die geschikt is voor kinderen en volwassenen. Het supplement is daarom erg veelzijdig en geschikt voor iedereen die opzoek is naar een visolie in vloeibare vorm.

Het zijn de bouwstenen voor de hersenen, hart en ogen. De uiterst schone olie heeft ook nog meer voordelen namelijk:

Een perfecte smaak zonder vis-nasmaak of oprispingen
Ook geschikt voor gebruik in salades, yoghurt, shakes en smoothies
Vrij van conserveringsmiddelen, kleur- en zoetstoffen
Een zeer lage oxidatie-waarde heeft (door snelle verwerking na vangst in koud Noord-Noorwegen)
Omega-3 vetzuren bevat in de natuurlijke triglyceride vorm zoals ze in de vis voorkomen (voor optimale opname in het lichaam).

Wat krijg je als je dit product koopt?

Pure vloeibare omega 3 visolie van arctic blue voor jong en oud
Pure vloeibare omega 3 visolie van Arctic Blue voor jong en oud.

Het product wordt geleverd in een glazen flesje verpakt in een kartonnen doosje. De flesjes hebben een inhoud van 150ml en dat is bij een dagdosering van 5ml genoeg voor een maand(30 dagen).
In 5 ml zit 480mg DHA, 340mg EPA en 400IE vitamine D3 (Cholecalciferol). Een maatlepeltje is bijgesloten.

Arctic Blue heeft zich voorgenomen ook steeds duurzamer te willen opereren wat betreft het gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal, minder plastic en dergelijke.

Ingrediënten:

Kabeljauwolie (vis), natuurlijk sinaasappelaroma, vitamine D, rozemarijn extract, antioxidant (tocoferolrijk extract en ascorbylpalmitaat).

Aanbevolen gebruik per dag:

Tijdens of na een maaltijd:
Volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar:
1 maat (dessert)lepel (5ml)
Kinderen vanaf 1 tot 3 jaar: ½ maat (dessert) lepel (2,5ml).
Het advies is om het aanbevolen gebruik niet te overschrijden.

Wat vinden klanten van dit product?

Review pure vloeibare visolie van arctic Blue
Review pure vloeibare visolie van arctic Blue

Over het algemeen zijn klanten erg goed te spreken en positief over Arctic Blue als leverancier van goede visolie en algenolie producten. Er zijn op trustpilot 7 reviews gegeven over dit specifieke product van Arctic Blue en scoort een 4,6 uit 5 sterren (7 reviews). Zelf gebruik ik het product ook evenals voor mijn kinderen en kan ik zeggen dat dit een ontzettend fijn product is om in te nemen.

Zelf houd ik niet bepaald van de vissmaak die je misschien wel kent van bepaalde supplementen.
Dat heb je bij deze olie totaal niet en dat is voor kinderen ook erg fijn. De zachte sinaasappelsmaak is erg prettig en dat maakt het een super product.

Ook duurzaamheid van deze producten staat erg hoog in het vaandel en dat vind ik persoonlijk ook erg belangrijk. Dat er wordt omgekeken naar natuur en milieu.

Prijs:

Het product wordt aanzienlijk voordeliger in een abonnementsvorm. Het abonnement zorgt ervoor dat je nooit meer zonder zit. Eerst uitproberen? Dat kan zonder risico’s!

Dit zijn de abonnementsvormen:
1 maand 1 flesje: geen €17,90 maar €16,90 (maandelijks opzegbaar)
Per kwartaal 3 flesjes: geen €53,70 maar €47,70 (elk kwartaal opzegbaar)
En per jaar 12 flesjes: geen €214,80 maar €178,80 (jaarlijks opzegbaar na het eerste jaar)

Alle bestellingen worden GRATIS thuis bezorgd!

1 flesje visolie uitproberen zonder abonnement? Klik HIER!

Eindoordeel/conclusie:

De pure vloeibare omega 3 visolie van Arctic Blue mag er zeker wezen. Ben je opzoek naar een goede visolie voor je kind? Dan hoef je niet verder te zoeken. Deze pure visolie wordt gemaakt uit verse Arctische wilde kabeljauw vis. De olie is verrijkt met vitamine D en met de modernste technologie gezuiverd.

Zoals voor alle Arctic Blue visolie producten geldt, wordt ook deze visolie enkel gemaakt van filet-snijresten. Er wordt geen extra vis voor gevangen. Door deze werkwijze heeft Arctic Blue het belangrijkste en strengste MSC keurmerk voor vis ontvangen. Dit staat voor gecertificeerde duurzame visserij wat erg belangrijk is.

Deze olie bevat bouwstenen voor kind en volwassene en het enige wat je hoeft te doen is de dosering aan te passen naar leeftijd. Een gezonde levensstijl is belangrijk evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Toch kan dit supplement goed van dienst zijn als je weinig vis eet of geen andere voedingsmiddelen eet die geen of weinig omega 3-vetzuren bevatten.

De olie bevat een hoge dosis DHA en EPA omega 3-vetzuren en is geschikt voor jong en oud. Met maar liefst 480mg DHA en 340mg EPA per 5ml dagdosering.

Bij klachten/opmerking zal Arctic Blue altijd voor de beste oplossing kiezen voor jou als klant. Een service zoals de 100 % geen-opboer-garantie en bij niet tevreden=geld terug!

Zoek niet verder en kies voor de meest zuivere vorm van visolie met de hoogst mogelijke biologische opneembaarheid!

CIJFERS:

Prijs: 8

Materiaal: 8 (glas en karton)

Kwaliteit: 9,5

Betrouwbaarheid: 9

Support: 9,5 (via Arctic blue zelf)

Ervaring/beleving: 9

Bedankt voor het lezen van deze product review en tot de volgende!

Jeff
Beste Voedingssupplementen.nl

Plaats een reactie