Review: Puur Arctisch Collageen Met Vitamine C van Arctic Blue

Review: Puur Arctisch Collageen Met Vitamine C Van Arctic Blue

In deze review gaan we jou precies vertellen wat collageen is en of het de moeite waarde is om dit product van Arctic Blue te kopen. Voor we dieper ingaan, behandelen we een aantal vragen over collageen zodat je meer weet over het product is en haar oorsprong.

Weet je dit misschien al? Scrol dan snel naar beneden of lees verder.

Wat is collageen precies?

Collageen wordt gemaakt van vis en heeft naast dit feit alleen een dierlijke oorsprong, plantaardig collageen bestaat niet. Puur Arctisch Collageen wordt gemaakt van de huid van de wilde Noorse kabeljauw. Het meeste collageen wordt gemaakt van tilapia (kweekvis). Bij Arctic Blue is dit dus NIET het geval.

Het is dus viscollageen van wilde vis. Collageen is een aminozuur keten (eiwitten) die we van nature ook bezitten, alleen neemt dit af naarmate we ouder worden. Viscollageen lijkt het meest op menselijk collageen en daarom heeft Arctic Blue hiervoor gekozen. Van al het eiwit dat we bezitten is 30% collageen. Dit is belangrijk voor ons bindweefsel in huid, botten, kraakbeen en gewrichtsbanden.

Wat doet collageen met je?

Het is het eiwit dat ons van binnen verbind en lijmt. Het geeft kracht, structuur en elasticiteit aan je huid, pezen, botten, kraakbeen en bloedvaten. Omdat dit afneemt naarmate je ouder wordt, is het dus van belang dat je genoeg collageen in je lichaam blijft houden.
Hiervoor is Puur Arctisch Collageen van Arctic Blue dus uitermate geschikt!

Welk collageen is het beste?

Die van Arctic Blue natuurlijk! Waarom? Het is de meest pure viscollageen die je kunt bedenken. Verkregen uit Wilde Noorse kabeljauw die gevangen worden voor consumptie en waarvan de huid word gebruikt voor viscollageen. Er wordt dus geen extra vis gevangen! Daarom heeft Arctic Blue ook als enige ter wereld de MSC het strenge keurmerk voor Wilde vis, gevangen op duurzame wijze.

Waarom collageen innemen?

Viscollageen kan ontzettend goed bijdragen om je meer stevigheid en structuur te geven in je lichaam. Zoals gezegd is het ontzettend goed voor je bindweefsel en neemt collageen gehalte af naarmate je ouder wordt. Als je dus extra collageen inneemt, versterk je niet alleen je botten en spieren maar onderhoud je deze dus ook.

Voor oudere mensen maar ook voor sporters is dit een zeer geschikt supplement. Het bevordert bijvoorbeeld spieropbouw, herstel en onderhoud. Ideaal voor sporters dus!

Review Puur Arctisch Collageen
Review Puur Arctisch Collageen

Het bedrijf Arctic Blue:

Klik hier voor informatie. (Let op! De pagina opent in een nieuw venster op de website).

Wat kan Puur Arctisch Collageen voor jou betekenen?

Iedereen heeft een teruglopend collageen aanmaak, daar is geen omkomen aan. Of je nu man of vrouw bent, dit product kan voor jou in verschillende opzichten voordelen geven. Denk hierbij aan versteviging van de huid, maar ook intern zoals het versterken van je botten, spieren en kraakbeen.

Ik gebruik dit product omdat het spieropbouw bevordert, ik sneller herstel en mijn spieropbouw kan blijven onderhouden. Daarnaast zorgt collageen voor meer hydratatie in de huid, waardoor er bijvoorbeeld minder rimpels zichtbaar zijn. Wel moet ik zeggen dat de vorming van rimpels meerdere factoren heeft.

Wat krijg je als je Puur Arctisch Collageen koopt?

Naast een lekkere smaak (aardbeien) die is toegevoegd aan het viscollageen(viscollageen peptiden 86%), wat tevens het belangrijkste ingrediënt is, is er natuurlijke vitamine C aan het product toegevoegd. De vitamine C is toegevoegd in poedervorm van de acerola vrucht. Dit is een soort kers uit de tropen met een enorm hoog natuurlijk gehalte aan vitamine C.

Deze kers bevat 30 keer meer vitamine C dan een sinaasappel. Naast het beste viscollageen van Arctic Blue is deze vorm van vitamine C een natuurlijke vorm. De meeste producenten kiezen voor de synthetische variant, die ascorbinezuur heet.

Vitamine C is namelijk nodig om de aminozuren op een goede manier op te nemen en dan heb je wel een goed opneembare nodig. Zodra deze aminozuren worden opgenomen door het lichaam worden ze omgezet tot collageen.

Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat de huid verstevigt
Het speelt een rol bij de aanmaak/opbouw van kraakbeen
En draagt bij aan de instandhouding van sterke botten

Puur Arctisch Collageen zit in een potje van 150 gram. Bestel je 2 of meer potjes, dan betaal je minder. Het potje past helaas niet door de brievenbus maar boven de €20,- is de levering gratis.

review puur arctisch collageen artic blue ingredienten
review puur arctisch collageen artic blue ingrediënten

Dit product:

Heeft een heerlijke aardbeiensmaak
Lost goed op, zelfs in koude dranken en yoghurt
Bevat acerola poeder met natuurlijke vitamine C, wat van belang is voor de vorming van lichaamseigen collageen
Heeft als enige het strenge MSC keurmerk
Bevat de hoogste dosering EPA (400mg) en DHA (800mg)
Geeft perfecte smaak en mondgevoel, direct van de lepel
Geeft geen vissige boeren of nasmaak
Bevat de zoetstof Stevia glycosiden

Wat vinden klanten van dit product?

Klanten scoren Arctic Blue 4.8 van de 5 sterren op Trustpilot uit 632 reviews. Klanten van Arctic Blue zijn over het algemeen zeer tevreden over het bedrijf. Vooral ook over de levering van de producten, afwikkeling van vragen en klachten (klantenservice) en de resultaten die van invloed zijn op gezondheidsniveau.

Klanten kiezen bewust voor Arctic Blue en haar producten omdat zij op hun beurt ook de keuze maken om duurzame producten te ontwikkelen. Als voorbeeld kun je het MSC keurmerk nemen die aangeeft dat het gaat om duurzaam gevangen wilde vis en niet om gekweekte vis. Ook denkt Arctic Blue na over het verpakkingsmateriaal. Zo zijn de meeste verpakkingen plasticvrij en biologisch afbreekbaar.

De verpakking van de Puur Arctisch Collageen zit op dit moment van schrijven nog in een plastic pot, maar daar komt binnenkort een glazen ‘verpakking’ voor in de plaats.

Deze soort van collageen zorgt voor veel mensen positieve veranderingen in gezondheid. Denk aan een strakkere huid, sneller herstel van spierpijn, spieropbouw en aanmaak van collageen in het lichaam, waardoor men zich sterker voelt, flexibeler en gezonder.

De prijs van Puur Arctisch Collageen:

1 pot a 150 gram €24,90
2 potten a 150 gram €47,80
4 potten a 150 gram €91,60
8 potten a 150 gram €175,20

1 pot Pure Arctisch collageen los bestellen? Klik dan HIER!

Ook zijn er abonnementen verkrijgbaar die nog voordeliger zijn!

Eindoordeel van Puur Arctisch Collageen:

Wat is de beste collageen?
Puur Arctisch Collageen past in een gezonde leefstijl, dat kunnen we vaststellen. Dit vooral om de voordelen die het op onze gezondheid kan hebben.

Wat doet viscollageen?
Naarmate we ouder worden wordt het eigen menselijk collageen minder in ons lichaam en ook de flexibiliteit en sterkte van onze botten. Ook zorgt het voor meer hydratie in de huid dat rimpels kan voorkomen of verminderen. Collageen schijnt dan ook anti-aging te werken.

Ook helpt viscollageen bij spiermassaopbouw, herstel en onderhoud hiervan. Hierdoor is het ook erg geschikt voor krachtsporters en sporters.

Waarom viscollageen?
Viscollageen lijkt het meeste op die van het menselijke collageen en daarom zal ons eigen lichaam dit beter verwerken en weer extra collageen aanmaken. Collageen van Arctic Blue wordt verwerkt van vers gevangen vis (kabeljauw) die geen vieze visboeren of nasmaak geeft, juist vanwege deze versheid.

Het lost ontzettend goed op in je yoghurt of kwark en heeft daarnaast een fijn, niet te zoete aardbeiensmaak. De natuurlijk toegevoegde vitamine C van de acerola kers zorgt voor betere opname en ondersteunt de aanmaak van collageen in ons lichaam.

Alle producten, dus ook Puur Arctisch Collageen, van Arctic Blue hebben het MSC keurmerk. Het strenge keurmerk geeft aan dat de vis ‘echt’ wild gevangen is, gecontroleerd wordt en de visstanden in de gaten worden gehouden. Duurzaamheid in het gehele proces van vangst tot aan het product op de plank.

De prijs van Puur Arctisch Collageen?
Als je kijkt naar vergelijkbaar viscollageen producten stijgt dit viscollageen van Arctic Blue boven alle producten uit. Dit heeft te maken met de kwaliteit maar ook met de transparantie van het bedrijf. Heel veel andere producenten vermelden namelijk niet om welke specifieke vis het gaat of welke andere stoffen zijn toegevoegd.

De prijs is dan niet te hoog, als je bedenkt dat dit product van echt verse vis wordt gemaakt en dit op een duurzame manier wordt geproduceerd. Het is dus echt een puur product.

Cijfers:

Prijs: 8,5
Materiaal: 6 (plastic potten)
Kwaliteit: 9,5
Betrouwbaarheid: 9
Support: 9,5
Ervaring/beleving: 8

Klantenservice?
Om deze review af te sluiten wil ik de klantenservice nog even benoemen, deze is namelijk ontzettend goed. Ludo van de Wiel, de eigenaar van Arctic Blue doet ook de klantenservice en wil er alles aan doen om je als klant goed van dienst te kunnen zijn.

Op maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur is de klantenservice geopend via de mail, telefoon en chat op de website. Is er niet direct iemand beschikbaar, dan zal je zo snel mogelijk een email terug krijgen of een telefoontje.

Ook is er een vraagbaak met veel gestelde vragen op de website die vaak al een antwoord kan geven op je vraag.

De 100%-Geen-Op-Boer-Garantie!
Mocht je niet blij zijn met een product, dan kun je binnen 60 dagen contact opnemen en krijg je je aankoopbedrag terug. Zelfs als je product al gebruikt is. Wat een klantenservice!

Al met al kunnen we stellen dat Puur Arctisch Collageen een aanrader is om toe te voegen aan een gezonde leefstijl. De gezondheidsvoordelen spreken voor zich. Puurheid, kwaliteit, duurzaamheid en resultaat.

Een product uit de natuur met oog voor de natuur.

We hopen dat deze review jou de antwoorden hebben gegeven die je had over dit product!

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Laat ze gerust achter in de reacties!

Check hier ook andere reviews!

Plaats een reactie