Review: Royal Green Camu Camu Vitamine C Capsules

Review: Royal Green Camu Camu Vitamine C Capsules

Vitamine C is een vitamine die ontzettend belangrijk is voor je lichaam en met name voor je immuunsysteem. Het is daarom ook goed om te weten welke vitamine c goed is en het beste wordt opgenomen door je lichaam.

Een natuurlijke hoog gedoseerde vitamine C zonder chemische toevoegingen zoals de Royal Green Camu Camu is de beste vitamine c die je kunt kopen naar mijn mening.

Ben jij benieuwd of jij energieker wordt van deze vitamine c? Dan zou ik deze zeker proberen. Als je kunt kiezen tussen een synthetische variant of een 100% plantaardige vitamine c, dan is de keuze snel gemaakt lijkt me.

In deze review weer mijn eigen ervaring met dit voedingssupplement en die van anderen.

Lees snel verder!

Wat is het nut van vitamine c?

Deze vitamine heeft een belangrijke functie als antioxidant en is nodig om bindweefsel in je lichaam te vormen. Ook helpt het bij de opname van ijzer en houdt het je weerstand op een goed niveau zodat virussen geen kans maken om je ziek te maken.

Wat zijn de gevolgen van een vitamine c tekort?

Hoogwaardig (biologisch) voedsel is natuurlijk de beste bron om je vitamines uit te halen. Toch ontstaan er tekorten omdat ons voedsel tegenwoordig niet meer de juiste hoeveelheden vitamines en mineralen bevat. En als je niet biologisch eet, heb je ook te maken met meer bestrijdingsmiddelen.

Wanneer je een tekort aan vitamine c hebt dan kun je dit merken aan gewichtsverlies, lage weerstand, vermoeidheid, slechte genezing van blauwe plekken, wondjes en gewrichtspijn in je lichaam.

Welke vitamine c is beter?

Ik vind dat de vorm die het dichtst bij de natuur staat ook direct beter is. Hoe dichter bij de natuur, hoe beter de opneembaarheid is. Denk daarbij dat je dit ook zo door middel van voeding in je lichaam absorbeert. De synthetische variant ascorbinezuur komt dichtbij de natuurlijke variant van vitamine c, maar zal nooit 100% worden opgenomen, camu camu wel.

De verkoper Royal Green:

Lees HIER meer over de verkoper.

Wat beweert Royal Green over deze Camu Camu Vitamine C capsules:

Royal Green staat voor 100% natuurlijk en willen voorbijgaan aan geïsoleerde voedingssupplementen zoals de synthetische vitaminen, mineralen of gestandiseerde kruiden. Royal Green is ervan overtuigd dat plantaardige of gecertificeerde biologische voedingssupplementen betere bronnen zijn voor jou die een bredere werking en opname hebben in je lichaam.

Zo dus ook de Camu Camu vitamine c capsules. Zij laten zich namelijk inspireren door de kracht van moeder natuur en zij verwerken dit in de voedingssupplementen voor jou.

Dit voedingssupplement is een 100% full spectrum vitamine C

Camu Camu is een klein boompje die overal te vinden is in het Amazonegebied van Peru. De capsules bevatten naast de 100% pure Camu Camu ook heel veel verschillende extra plantenstoffen, waaronder bioflavonoïden en enzymen.

De vitamine C in deze Camu Camu capsules is puur natuur en bevat absoluut geen synthetisch ascorbinezuur of een ester-C.

Als je al vitamine c gebruikt dan is die waarschijnlijk niet echt puur natuurlijk. Van alle vitamine C voedingssupplementen op de markt is 99% synthetisch. Voorbeelden hiervan zijn ascorbinezuur, calciumascorbaat (ester-C) of kaliumascorbaat. Deze vormen zijn verre van natuurlijk en plantaardig.

Wat krijg je als je de Royal Green Camu Camu capsules koopt?

De capsules zitten in een doorzichtig plastic potje verpakt in een kartonnen doosje. Je kunt het potje openen door een plastic strip los te trekken en dan trek je deksel open en je kunt hem na gebruik weer dichtklikken.

De veggie capsules zijn gevuld met 180 mg camu camu en zijn niet groot om in te nemen. Zelf pak ik een groot glas water, neem een slok en neem tegelijkertijd de capsule in mijn mond. Hierdoor wordt de capsule glas en is de capsule zo weg.

De capsules neem je in bij een maaltijd om zo de opname te garanderen.

Voordelen:

100% wild uit het Amazonegebied
Full spectrum vitamine c (60-80 vitamine c per capsule)
Hoogste concentratie ter wereld (30:1)
Vrij van Maltodextrine (suiker) en maniok wortel
Volledig plantaardig
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Van nature glutenvrij
Versterkt je immuunsysteem
Helpt bij de bescherming van je cellen tegen oxidatieve stress
Vermindert vermoeidheid en moeheid
Ondersteunt de normale werking van je zenuwstelsel
Perfecte biologische opneembaarheid
Makkelijk in te nemen capsules
Prima prijs kwaliteitsverhouding
Meer energie!
1 capsule per dag is voldoende
Gegarandeerde kwaliteit en zuiverheid

Nadelen:

Capsules glijden soms niet altijd goed door je slokdarm.

Ingrediënten en gebruik:

Camu Camu/fruit uit Peru (Myrciaria dubia) 500 mg & plantaardige cellulose (capsule).

1 capsules per dag met de maaltijd innemen.

Review Royal Green Camu Camu Vitamine C Capsules afb 1
Review Royal Green Camu Camu Vitamine C Capsules

Wat vinden anderen van deze camu camu vitamine c capsules?

Anderen, maar ook ik ben ontzettend positief over deze 100% plantaardige natuurzuivere vitamine c. Vooral omdat er geen andere onnatuurlijke hulpstoffen aan zijn toegevoegd. Veel merken van voedingssupplement vullen de camu camu poeder aan met maltodextrose en maniok wortel.

Het is een hoog gedoseerde vitamine c die je echt in huis moet hebben en gebruiken, om je lichaam gezond te houden. Deze is vele malen beter dan onnatuurlijke ascorbinezuur, vooral omdat de opname beter is en dat merk je o.a. aan je energielevel.

Enkele ervaringen van anderen:

“Nam eerst dagelijks 1, na een week een paar per week i.v.m. hoge dosering, ondertussen geen last meer van benauwdheid door slijm diep in de longen, tevreden dus.” Marion

‘’Ik gebruik bovenstaande al jarenlang naar volle tevredenheid’’ Jaap-jan

‘’ Op aanraden van mijn therapeut besteld en past mooi in het behandeltraject’’ Jilte

‘’ Ik nam synthetische vitamine C, maar dit vertrouw ik meer, omwille van ook andere natuurlijke componenten. Sinds inname voel ik me wel veel beter en energieker’’ Nanon

Review Royal Green Camu Camu Vitamine C Capsules afb 2
Review Royal Green Camu Camu Vitamine C Capsules

De prijs van de Camu Camu Vitamine C capsules van Royal Green

Eindoordeel over de Royal Green Camu Camu Vitamine C Capsules:

In 2008 heeft Roy Jongens Royal Green opgericht en is gevestigd in Hoorn. Omdat er zo ontzettend veel onnatuurlijk voedingssupplementen op de markt zijn die niet dicht bij de natuur staan, is Royal Green ontstaan.

Zo dicht mogelijk bij de natuur blijven en vertrouwen op de kracht van moeder natuur. Royal Green staat voor plantaardig en natuurzuiver. Dat vind je terug in de voedingssupplementen maar ook in de werking en ervaring ervan.

Zo wordt er rekening gehouden met de natuur en daarom zijn deze capsules duurzaam. We mogen ontzettend dankbaar zijn dat we gebruik mogen maken van de kracht van de natuur. Laten we daar dan ook zuinig mee omgaan en daar houdt royal green rekening mee.

Zoals je kunt lezen in deze review zijn de ervaringen eigenlijk oneindig. Google maar eens op dit voedingssupplement en je komt overal positieve ervaringen tegen. Deze camu camu capsules hebben een snelle en goede opname door je lichaam en je zult snel ook positieve effecten ervaren in bijvoorbeeld meer energie en een betere weerstand.

Eigenschappen zoals het gebruik van plantaardig materiaal voor de capsules wat dit supplement weer geschikt maakt voor iedereen. Het is een full spectrum vitamine c en dat kun je teruglezen in ervaringen, dat men zich fitter en energieker voelt, maar ook minder vaak ziek is.

De capsules kosten gemiddeld rond de €20 euro en je kunt ze zowel online als fysiek in de bekendere reformwinkels kopen. Vaak heb je aantrekkelijke aanbiedingen zoals op de onlinedrogist.

Of dit een supplement is die een bijdraagt aan je gezondheid dan kunnen we dat zonder twijfel vaststellen. Zelf vind ik het een erg fijn supplement omdat je dagelijks de juiste hoeveelheid vitamine c binnenkrijgt. Je kunt de dosering verhogen, maar doe dat wel in overleg met iemand die er kennis van heeft.

Zonder twijfel ben ik erg positief en enthousiast over deze camu camu capsules. Puur natuur en ze hebben een super goede werking!

Ik hoop dat deze review je antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper Royal Green?

Zijn deze capsules duurzaam?

Helpt dit voedingssupplement en draagt het bij aan je gezondheid?

Komen eigenschappen overeen met de ervaringen?

Zijn deze capsules het geld waard?

Zijn anderen positief over deze capsules?

Review Royal green Camu Camu Vitamine C Capsules afb 3
Review Royal green Camu Camu Vitamine C Capsules

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 8

Kwaliteit: 9

Materiaal: 7

Betrouwbaarheid: 9

Support: 9

Ervaring: 9

2 gedachten over “Review: Royal Green Camu Camu Vitamine C Capsules”

  1. De beste vitamine C die er bestaat. Camu camu is 100 % natuurlijk en merkt heel snel verschil in je energie level en weerstand. Minder snel en vaak ziek.

    Beantwoorden

Plaats een reactie