Review: Shea Nilotica van Natural Heroes bij Rosacea.

Review: Shea Nilotica van Natural Heroes bij Rosacea.

Review over Shea Nilotica boter van Natural Heroes. Helpt dit bijvoorbeeld tegen de huidaandoening Rosacea of eczeem?

Voordat we je een uitgebreide review geven over dit product willen we eerst uitleggen wat Shea Nilotica eigenlijk is.

Shea Nilotica is een zachte boter gemaakt van de vruchten van de Shea bomen die groeien in de afgelegen gebieden van Oost-Afrika (Uganda). De verrassende rijke, romige en heilzame Shea boter met zeldzame eigenschappen wordt daar duurzaam geproduceerd.

Deze anti-aging wonder crème is zeer rijk een vitamine A en E, zeer zacht voor de gevoelige huid, smelt weg op je lichaam en doet helend werk wanneer het diep in je huid weg trekt.

De Shea boter wordt duurzaam geproduceerd zonder enige raffinage en koud geperst waardoor er een milde aroma ontstaat. De West-Afrikaanse Shea butter daarentegen heeft een sterkere ‘nootachtige’ geur.
Shea Nilotica groeit in de groene gebieden waar het vochtiger is dan op de plaatsen van het West-Afrikaanse zusje.

Review: Shea Nilotica van Natural Heroes en Rosacea
Review Shea Nilotica

In deze review kijken we specifiek naar het product Shea Nilotica van Natural Heroes. We hebben uit eigen ervaring Shea Nilotica gebruikt bij rosacea en eczeem. Alles over dit product lees je in deze uitgebreide review.

Lees dus snel verder

De verkoper(s)

Shea Nilotica wordt verkocht door Natural Heroes. Een bedrijf gevestigd in Utrecht en bestaat sinds 2014 en verovert dan ook letterlijk Nederland en België. De founder en eigenaar is Nevil Hulspas.
Zij geloven in een gezond en duurzaam bestaan waar geen giftige stoffen in thuis horen, maar meer natuurlijke ingrediënten.

Er staan duidelijke contact gegevens vermeld op de website en het contact is ook zeer snel gemaakt. Ook is de klantenservice klantgericht en heb je snel antwoord op eventuele vragen(binnen 2 uur).

Het doel van Natural Heroes is om de wereld te overtuigen dat het gebruik van natuurlijke ingrediënten effectieverduurzamer en betaalbaarder is dan synthetische varianten. 

De meeste cosmetica en huishoudelijke producten bevatten namelijk giftige stoffen en dat is natuurlijk erg schadelijk. Dit zorgt ervoor dat de giftige stoffen in de lucht verdwijnt maar ook dat deze giftige stoffen zich opbouwen in ons lichaam.

Wat beweren de verkopers (Natural Heroes)?

Ze verkopen 100% natuurlijke producten zonder vage ingrediënten. Je kunt er dus vanuit gaan dat er pure en eerlijke ingrediënten gebruikt worden om de producten van Natural Heroes te vervaardigen.

De producten die niet bewerkt zijn en er wordt niets aan toegevoegd. Ze bevatten van nature de aanwezige vitamines en mineralen. Dit komt omdat de inspiratie voor de producten uit de natuur komt.

Ooit zijn ze zelf, waaronder founder en oprichten Nevil Hulspas, begonnen met enkel natuurlijke producten te gebruiken en willen iedereen hiermee in contact brengen. Om onze wereld te ontlasten en de wereld een stukje beter te maken door de duurzame ontwikkelingen van hun producten.

Zo hebben ze Vega producten, recyclebare verpakkingen en willen ze zo duurzaam mogelijk de producten verkopen.

Wat krijg je als je producten van Natural Heroes koopt?

Zoals je misschien al hebt gelezen in de ervaring van Paulien is dat je pure en natuurlijke producten krijgt die onbewerkt zijn en geïnspireerd zijn vanuit de natuur.

De producten van Natural Heroes zijn betaalbaar en helpen ontzettend goed tegen verschillende huidproblemen. Je kunt er terecht voor ongelooflijk veel producten. Deze review gaat over Shea Nilotica bij het gebruik van Rosacea. Maar ook om je huid te hydrateren is Shea Nilotica heel geschikt.

Als je dit product koopt kun je er bijna van op aan dat het je vele voordelen oplevert. Dat Shea Nilotica je gaat helpen om onder andere rosacea en eczeem te verminderen.

Bij Natural Heroes staat klantenservice hoog in het vaandel. Zo wordt Natural Heroes door klanten beoordeeld met een 9,4(kiyoh)

Bij vragen of opmerkingen heb je gemiddeld binnen 2 uur een reactie, als je voor 23.30uur besteld heb je je bestelling de volgende dag in huis en bezorgen ze je bestelling gratis als je boven de €35,-aan producten bestelt. Onder dat bedrag slechts € 3,99 en heb je keuze uit datum, afhaalpunten en avondlevering.

Wat vinden klanten van Shea Nilotica?

Op de website staan 250 beoordelingen waarvan 85% positief is over het product. Veel mensen zeggen dat deze vorm van Shea goed smeerbaar is, hydrateert, een milde geur heeft en dat je huid erg zacht wordt en aanvoelt.

De Shea boter is zeer goed voor de gevoelige huid en er zijn ook beoordelingen van mensen die dit ook hiervoor gebruiken en gebruiken voor allerlei andere huidproblemen.

Er zijn mensen die door het gebruik van Shea Nilotica géén hormoonzalven en andere medicatieve zalven of crèmes meer hoeven te gebruiken. Wat natuurlijk aangeeft dat dit een zeer goed en puur product is, dat geschikt is voor alle huidtypes.

Er zijn enkele beoordelingen van mensen die aangeven dat de Shea niet lekker ruikt of toch niet helpt bij een droge huid. Maar deze beoordelingen vallen eigenlijk in het niet tegenover de positieve beoordelingen.

De prijs van Shea Nilotica

Het product is te koop in verschillende hoeveelheden die je thuis krijgt in een duurzaam recyclebaar glazen potje. Een potje van 100ml kost €9,99, 250ml €22,99 en 500ml €42,99.

Hoe groter de pot, hoe voordeliger je uit bent. Uit eigen ervaring kunnen we ook zeggen dat je extreem lang doet met de shea butter omdat je er niet heel veel van nodig hebt. Het smelt door je eigen lichaamswarmte in je handen waardoor het makkelijk smeerbaar is.

We vinden dat de prijs/kwaliteitsverhouding super is en uit eigen ervaring kunnen we stellen dat dit product werkt en dat je het veel oplevert.

Eindoordeel over Shea Nilotica bij Rosacea en eczeem

We kunnen eigenlijk best kort en bondig zijn over het eindoordeel want Shea Nilotica van Natural Heroes doet wat het moet doen en vooral bij rosacea en een eczeem huid.

Review: Shea Nilotica van Natural Heroes bij Rosacea.
Review: Shea Nilotica van Natural Heroes bij Rosacea.

Natural Heroes verkoopt alleen producten die zo puur en natuurlijk mogelijk zijn. Staat het product niet dicht bij de natuur, dan verkopen zij dit niet.

We kunnen een eerlijke en betrouwbare review geven omdat we zelf ervaring hebben met het gebruik van Shea Nilotica. Hadden we dit niet gehad, dan hadden we zeker niet deze review kunnen schrijven.

Een aantal eigenschappen van deze speciale Shea Nilotica:
100% natuurlijk, fairtrade, proefdiervrij, vegan, biologisch, ongeraffineerd, vrij van alcohol, vrij van (synthetisch) parfum, vrij van conserveringsmiddelen, Vrij van ftalaten, parabenen, minerale oliën, nano-deeltjes, SLS, triclosan, talc, siliconen, aluminium, Bisfenolen (BPA), PEG’s, DEA, TEA, MEA

Kortom, we kunnen lovend zijn over de producten van Natural Heroes en in het speciaal over Shea Nilotica. Heb jij nu ook rosacea, een droge huid, eczeem of een andere huidaandoening, dan is deze shea butter zeker aan te raden.

Wij hopen dat deze review aantwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is eigenlijk de eigenaar van Natural Heroes?
Verkoopt Natural Heroes écht gezonde en duurzame producten?
Helpt Shea Nilotica echt tegen rosacea en eczeem?
Komen de eigenschappen van het product overeen met de ervaringen?
Is Shea Nilotica het geld waard?
Zijn er meerdere klanten positief over dit product?

Heb je zelf vragen of ervaring met het gebruik van Shea Nilotica? Laat dan zeker even een reactie achter. Op deze manier kunnen we dit product nog beter beoordelen. Daarnaast waarderen we het dat je een reactie achterlaat.

Cijfers op de schaal van 10

Prijs: 8
Materiaal: 9
Kwaliteit: 9
Betrouwbaarheid: 9
Support: 9

Check hier de review van Paulien over Shea Nilotica!

Plaats een reactie