Review: Swanson 100% Puur En Zuivelvrij Calcium Citraat Poeder

Review: Swanson 100% Puur En Zuivelvrij Calcium Citraat Poeder

Calcium is een voedingssupplement dat veel wordt geadviseerd om je zenuwstelsel gezond te houden en de prikkels naar het brein optimaal te laten verlopen. Ook is Calcium goed voor je spierwerking, spijsvertering, sterke botten en tanden.

De citraat vorm is nog beter opneembaar door je lichaam en dat merk je als je dit supplement gebruikt in de meest pure en natuurlijke poedervorm.

In deze review lees je uiteraard of dit voedingssupplement bevalt en of het bijdraagt aan je gezondheid en levensstijl.

Heb je een actieve levensstijl waarin bijvoorbeeld zuivel geen plek heeft? Dan zou ik zeker aanraden deze review te lezen!

Lees dus snel verder!

Is calcium alleen voor oudere mensen?

Je denkt misschien bij calcium aan zwakke botten en oude mensen, maar calcium kan bij iedereen een positieve bijdrage leveren. Hoewel de link snel is gelegd naar Osteoporose of botontkalking, is calcium voor iedereen, jong of oud, belangrijk.

Vaak na een botontkalking onderzoek wordt geadviseerd om extra calcium te nemen vanuit de voeding. Helaas kunnen we door persoonlijke omstandigheden niet alles uit de voeding halen en kunnen we gelukkig voedingssupplementen gebruiken om dat tekort te compenseren.

Ook bij botontkalking pijn is het vaak raadzaam om calcium bij te nemen. Voedingsmiddelen waar zuivel de basis is, bevatten vaak grote hoeveelheden calcium. Ook in groente, fruit en noten zit calcium, alleen wordt dit minder goed opgenomen door het lichaam.

Waarom calcium?

Calcium is een belangrijk onderdeel, mineraal, van een uitgebalanceerd dieet. Het ondersteunt niet alleen het energie metabolisme, maar helpt ook om gezonde spieren en botten te behouden en te laten werken. Calcium doet meer dan dat en ondersteunt de spijsvertering door bij te dragen aan de normale functie van de spijsverteringsenzymen.

Waarom calcium en vitamine D samen?

Vitamine D (Cholecalciferol), wat eigenlijk een hormoon is in plaats van een vitamine, draagt bij in de opneembaarheid van calcium en fosfaat uit je voedsel. Calcium zorgt voor een goede opbouw van je botten en gebit. De combinatie van calcium en vitamine D wordt vaak gebruikt bij botontkalking, waar vaak een vitamine d en calcium te kort aanwezig is.

De verkoper Swanson:

Wil je meer informatie over de verkoper Swanson? Klik dan HIER.

Wat beweert Swanson over dit Calcium citraat supplement?

Dit voedingssupplement van Swanson is een smaakloze poeder dat bestaat uit 350 mg 100% calcium per portie. Het is geschikt voor iedereen, jong (niet jonger dan 17 jaar) en oud, en voor mensen die een actieve levensstijl hebben.

Het is een supplement dat puur alleen het mineraal calcium bezit, zonder andere onnodige toevoegingen zoals: glansstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen of bijvoorbeeld vulstoffen. De calcium citraat van kruidvat wordt best vaak gezocht op google, omdat men zoekt naar een goedkoop supplement. Vaak bezitten de goedkopere voedingssupplementen veel onnodige stoffen die geen positief effect hebben op je gezondheid en alleen als vulstof worden gebruikt.

Swanson Health Products is een toonaangevend merk in de Verenigde Staten en verkoopt kwalitatieve voedingssupplementen aan iedereen met elk budget. Zij doen dit al sinds 1969 en voorzien jou van de beste vitamines en supplementen.

De calcium citraat zal je dan ook bevallen omdat het een supplement is die te betalen is en daarnaast een positieve bijdrage levert aan je gezondheid. De meest pure vorm van calcium wordt gebruikt voor dit supplement en Swanson staat garant voor de beste kwaliteit die je in deze poeder zal aantreffen.

Persoonlijk vind ik dit een prima supplement en vooral vanwege de prijs en kwaliteitverhouding. De poeder lost goed op in bijvoorbeeld vruchtensap als je het blijft roeren. Smaakloos betekent niet per definitie dat er geen smaak is, maar meer dat er geen smaak aan is toegevoegd. Je zult misschien iets proeven van het product zelf.

Wat krijg je als je de Calcium Citraat van Swanson koopt?

De voedingssupplementen van Swanson worden onder andere verkocht en geleverd door Bodyenfit. De fijne, pure poeder zit in een plastic potje van ongeveer 230 gram totaal. In dit potje zit per portie 350 mg calcium citraat en is goed voor ongeveer 135 doseringen!

De 350 mg calcium zorgt voor 44% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid die je per dag nodig hebt en is zeer geschikt voor mensen die geen zuivel kunnen eten of drinken. Zelf heb ik een periode gehad waarin ik geen zuivel kon eten of drinken. Mede om deze reden ben ik calcium gaan gebruiken om eventuele tekorten te compenseren.

Voordelen:

350 mg calcium citraat per portie
100% puur en zuivelvrij
Geschikt voor jong en oud (behalve voor kinderen tot en met 17 jaar)
Voor optimale werking 2 tweemaal daags een portie
Goed voor 135 doseringen per potje
Calcium ondersteunt je lichaam om energie vrij te maken uit vet, eiwitten en koolhydraten
Goed voor je zenuwstelsel (ondersteunt prikkels tussen functies)
Ondersteuning voor optimale werking van je spieren
Positieve ondersteuning voor je spijsvertering
Calcium behoudt sterke botten en tanden
Makkelijk in te nemen
Lost goed op in vruchtensap of je (vegetarische) eiwit shake
Super prijs en kwaliteit verhouding
Best opneembare vorm van calcium
Goed in te zetten bij botontkalking en osteoporose
Werkt tegen botontkalking pijn

Nadelen/mogelijke bijwerkingen:

Lost niet altijd goed op in water
Vitamine D is noodzakelijk voor betere opname
Obstipatie door overdosering
Plastic potje
Meerdere doseringen moet je verdelen over de dag
NIET geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Ingrediënten:

100% pure calciumcitraat

Review: Swanson 100% Puur En Zuivelvrij Calcium Citraat Poeder ingrediënten

Wat vinden anderen van de Swanson Calcium Citraat?

Persoonlijk vind ik dit een prima calcium supplement als het gaat om aanvulling in je levensstijl. Dit voedingssupplement gebruik ik dan zelf alleen in periodes waarin ik geen zuivel gebruik en zodoende het tekort wil compenseren. Dit doe ik in combinatie met goede vitamine d druppels zoals de vitamine d van Bonusan.

Anderen waarderen dit supplement met 4 uit 5 sterren. Deze beoordelingen kun je ook vinden op Bodyenfit. Calcium is ontzettend goed voor je botten en tanden. Je kunt ze hierdoor in goede gezondheid houden en als je geen dierlijke producten eet, is dit ook nog eens een goed alternatief om te gebruiken.

Voor een scherpe prijs krijg je de allerbeste kwaliteit die Swanson voor jou op de markt brengt. Ben je benieuwd naar een aantal ervaringen van anderen? Lees ze dan hieronder:

‘Prima product en laat zich goed mengen in de whey perfection shake’
Beoordeling door: Jimmy

‘Prima product voldoet aan verwachtingen’
Beoordeling door: Hillie

‘Grote pot van goed opneembare calcium voor een redelijke prijs. Je hebt er weinig van nodig dus je doet er lang mee. Wel handig om een weegschaaltje te hebben zodat je er niet onnodig te veel van neemt’.
Beoordeling door: Ineke

De prijs van de Swanson Calcium Citraat Poeder:

De normale prijs van dit voedingssupplement ligt rond de €10 euro.

Eindoordeel over de zuivelvrije calcium citraat poeder van Swanson:

De verkoper Swanson doet er alles aan om jou te voorzien van de beste voedingssupplementen met de beste ingrediënten die zo puur mogelijk zijn. Zonder gekke toevoegingen kan je er zeker vanuit gaan dat je pure voedingsstoffen binnenkrijgt die jouw lichaam ondersteunt in optimale gezondheid.

Ga je bijvoorbeeld voor een calcium citraat van de kruidvat, dan zijn er verschillende onnodige toevoegingen die werkelijk niets met de werkzame stof te maken hebben en zinloos zijn. Ga dus voor kwaliteit en een scherpe prijs die Swanson voor jou op de markt brengt.

De grondstoffen die Swanson gebruikt zijn de meest pure en natuurlijke die voor handen zijn. Daarbij denken ze aan duurzaamheid door duurzaam te produceren in eigen omgeving. Daarbij laten ze alle producten testen door externe partijen om zo vast te stellen dat er inzit wat erin hoort te zitten.

Calcium draagt bij aan je gezondheid doordat het je botten en tanden versterkt en gezond houdt, zorgt voor een gezond zenuwstelsel en optimale spierwerking. In combinatie met een goede vitamine d van Bonusan ben je verzekerd van goede opname in je lichaam. Op deze manier zorgt je het beste voor je lichaam en geest.

De eigenschappen zoals oplosbaarheid, geen smaak bevatten, opneembaarheid en ondersteunen van je spijsvertering zijn eigenschappen die overeenkomen. Dit met mijn eigen ervaring en die van anderen die dit voedingssupplement positief beoordelen.

Swanson wil kwaliteit voor de laagste prijs aanbieden en dat vind ik erg fijn. Kwalitatieve supplementen zijn over het algemeen vrij prijzig. Dit calcium supplement voldoet aan de juiste prijs en kwaliteitverhouding.

Als je kijkt naar de ervaringen van mij en anderen kun je zeker stellen dat dit supplement doet wat het moet doen en dat jij dit ook met een goed gevoel kan gebruiken en proberen.

Check hieronder een alternatief van Orthica:

Ik hoop dat deze review je antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper Swanson?
Is dit voedingssupplement duurzaam?
Helpt deze vorm van Calcium en draagt het bij aan je gezondheid?
Komen eigenschappen overeen met de ervaringen?
Is dit voedingssupplement het geld waard?
Zijn anderen positief over de zuivelvrije Calcium van Swanson?

Review: Swanson 100% Puur En Zuivelvrij Calcium Citraat Poeder beoordeling

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 8,5
Kwaliteit: 9
Materiaal: 5
Betrouwbaarheid: 9,5
Support: 7
Duurzaamheid: 7
Ervaring: 9

Plaats een reactie