Review: Arctic Blue Pure Vegan Omega-3 Algenolie DHA én Epa Vloeibaar

Review: Arctic Blue Pure Vegan Omega-3 Algenolie DHA én Epa Vloeibaar

Deze olie gemaakt van algen, is de enige olie ter wereld die precies dezelfde Omega-3 vetzuren EPA en DHA bevat als pure visolie. Dat is helemaal zo gek nog niet als je bedenkt dat vette vissoorten zoals haring en makreel afhankelijk zijn van het eten van algen of het eten van andere kleine visjes die algen hebben gegeten.

De smaak van deze algenolie is perfect om bijvoorbeeld toe te voegen aan je yoghurt of zo direct van de lepel. Wat ook super is, is dat er geen kans bestaat op vissmaak of het opboeren hiervan.

Ben je benieuwd of deze vloeibare vegan omega-3 algen olie iets voor jou kan betekenen? Lees dan deze review door!

Waarom algenolie?

Algen bevatten ontzettend veel omega-3 vetzuren en deze behoren tot onze essentiële voedingsstoffen. Dat betekent dat, zoals bij de meeste vitamines, dat je ze via je voeding moet binnenkrijgen. Veel mensen eten niet vaak vette vis zoals haring, makreel of sardientjes en daarom kan een omega-3 supplement zoals deze algenolie, de uitkomst zijn.

Hoe gezond is algenolie?

Algenolie bevat enorm veel gezonde omega-3 vetzuren zoals DHA en EPA. Onderzoek toont aan dat het percentage omega-3 uit algen gehaald kan worden, bijna hetzelfde is dat uit vissen komt. Daarnaast is algenolie het beste plantaardige alternatief voor visolie. Dit is ideaal voor mensen met bijvoorbeeld een vegetarische leefstijl.

Wat is de beste algenolie?

Die van Arctic Blue natuurlijk! Wat betreft de gehaltes aan DHA en EPA is deze van Arctic Blue het hoogst. Voor alle supplementen is het natuurlijk zo dat je kunt kijken wat het beste past bij je persoonlijke doelen. Wat het belangrijkste is denk ik, dat de kwaliteit goed is, het de meest hoogste dosering bevat en dat het te betalen is.

Welke algenolie kopen?

Een complexe algenolie zoals deze vloeibare variant van Arctic Blue zit vol EPA en DHA. De opneembaarheid is vele malen beter dan een andere soort die bijvoorbeeld alleen DHA bevat. Heb je een vegetarische of veganistische leefstijl dan zit je helemaal goed met deze algenolie. Het is daarnaast natuurlijk altijd belangrijk om de ingrediënten te controleren. De vloeibare algenolie is gemaakt op basis van de micro-alg schizochytrium.

De verkoper:

De verkoper van dit fantastische product is Arctic Blue. Klik HIER om meer over dit bedrijf te lezen.

Wat beweert Arctic Blue over de Vegetarische Algenolie EPA en DHA?

Deze algenolie is 100% plantaardig en is daarnaast ook vegan gecertificeerd. Arctic Blue beweert dat deze algenolie 100% vrij is van mogelijke verontreiniging uit vis. Dit komt omdat deze algen worden gekweekt in speciale kweekbaden.

De Vegan Omega-3 Algenolie is duurzaam geproduceerd omdat rekening gehouden wordt met de natuur. De algen worden niet uit het wild gevangen en zo wordt voorkomen dat er voedselschaarste ontstaat voor andere dieren, zoals vissen, die zich voeden met deze micro algen.

Er zitten minimaal 60 doseringen in het flesje als je dagelijks een theelepel inneemt van 2,5 ml. Hierdoor krijg je dagelijks 400 mg EPA en 800 mg DHA binnen die je gezondheid aanzienlijk kan verbeteren.

Het heeft een heerlijke zachte sinaasappelsmaak en je krijgt een 100% geen-opboer-garantie. Je zult dus geen last hebben van vieze visachtige smaken en/of boeren. De algenolie is ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en dit komt door het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren, die goed zijn voor de ontwikkeling.

Ook is het geschikt voor zwangere en borstvoeding gevende vrouwen. Wanneer de moeder dagelijks minimaal 250 mg DHA binnenkrijgt zal dit bijdragen tot een goede ontwikkeling van de ogen en hersenfunctie van de foetus en van zuigelingen die borstvoeding krijgen.

Vegan Omega-3 Algenolie bevat GEEN allergenen en is hiermee hypoallergeen. In tegenstelling tot visolie bestaat er geen kans op allergische reacties (uitzonderingen daargelaten).

Wat krijg je als je deze Vegetarische algenolie koopt?

Het flesje is gemaakt van bruin glas en daardoor is de lichtdoorlaatbaarheid stukken minder, is glas duurzamer en beter recyclebaar. Je krijgt 150 ml in een flesje wat goed is voor 60 dagen als je een theelepel per dag a 2,5 ml gebruikt. Je mag meer gebruiken, maar niet meer dan 5,000 mg epa en dha (2 maatlepels). Dit flesje wordt verzonden in eco-vriendelijk verpakkingsmateriaal.

Omega 3 algenolie voordelen:

Vegan gecertificeerd (100% plantaardig)
Zachte sinaasappelsmaak wat heel lekker is
100% vrij van mogelijke verontreiniging uit vis
60 doseringen: 400 mg EPA + 800 mg DHA per theelepel (2,5 ml)
100% plasticvrij
100% geen-opboer-garantie
Geen allergenen
Praktisch en goed te doseren
Elke dag voldoende omega-3 vetzuren
Goede vervanger voor vette vis
Duurzaam
Uitmuntende kwaliteit en prijs
Natuurvriendelijk
Goed voor hart, ogen en hersenen

Beste omega 3 supplement op de markt

Nadelen:

Na opening in een koelkast bewaren
Innemen voor, met of na een maaltijd met andere vetten zoals kwark of noten.
Er blijven altijd wat druppels algenolie achter wanneer het flesje op is (heel minimaal)
Verder geen nadelen te benoemen

Ingrediënten Vegan Omega-3 Algenolie:

Olie van de micro alg Schizochytrium, natuurlijk sinaasappel aroma(uit echte sinaasappels), rozemarijn extract(uit echte rozemarijnblaadjes), antioxidant (tocoferolrijk extract en ascorbylpalmitaat).
Het vitamine-E houdende, natuurlijke antioxidant tocoferolrijk extract beschermt de gevoelige Omega-3 vetzuren.

Wat vinden andere klanten van dit supplement?

Klanten zijn erg goed te spreken over deze algenolie van Arctic Blue. Ze waarderen dit supplement met een 4,7 uit 5 sterren. Een enkeling wordt misselijk van de olie en geeft de voorkeur aan capsules met een hoge dosering EPA en DHA. Misschien nog iets om te overwegen voor Arctic Blue. Ik zal ze dit terug koppelen.

Verder is men blij met de frisse, zachte sinaasappelsmaak en is het ook heel goed toe te voegen in bijvoorbeeld salades als een soort dressing of ingrediënt hiervan. Ook is het bestelproces ook van belang, want Arctic Blue verzend razend vlug en is daarnaast ook erg klantvriendelijk.
De klantenservice is dan ook erg goed en zeer goed te bereiken op werkdagen.

Arctic Blue Omega-3 pure algenolie DHA en EPA review beoordeling
Arctic Blue Omega-3 pure algenolie DHA en EPA review beoordeling

‘’Eenvoudig te doseren en past in een vegan leefstijl. Een echt puur product en heeft absoluut geen vissmaak’’

Mijn ervaring sluit ook heel goed aan op wat andere gebruikers ervaren. Wat ik ook goed vind om te delen is dat ik door dit supplement meer focus ervaar en dat ik merk dat mijn zicht verbeterd is en minder vaak mijn bril hoef te gebruiken. Erg fijn!

De prijs:

De Vegetarische algenolie is los verkrijgbaar en hoe meer flesjes je koopt, hoe voordeliger ze per stuk zijn:
1 fes 150 ml (60 dagen) € 44,90

2 fles 150 ml (120 dagen) geen € 89,80 maar €87,80 (BESPAAR 2 EURO)

4 fles 150 ml (240 dagen) geen €179,60 maar € 167,60
(BESPAAR 12 EURO)


8 fles 150 ml (480 dagen) geen € 359,20 maar € 319,20 (BESPAAR 40 EURO)

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIE VANAF €20 EURO

Eindoordeel/conclusie Vegan Omega-3 Algenolie:

De keuze algenolie of visolie is persoonlijk, maar eigenlijk heel simpel. Eet je weinig vis of leef je vegan/veganistisch, dan kan dit algenolie supplement ideaal zijn om aan je dagelijkse hoeveelheid omega-3 vetzuren te komen. Om zo gezond mogelijk te leven, heb je deze Omega’s echt wel nodig. Ze zijn ontzettend goed voor je ogen, hart en hersenen. Op deze manier blijven ze sterk en verminder je de kans op ongemakken later.

Zelf gebruik ik dit supplement ook om hooikoorts te verminderen en de kans op depressie. Arctic Blue algenolie is geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar oud en helpt zelfs al bij de ontwikkeling van de baby in de buik als je zwanger bent. De algen worden op een duurzame en natuurvriendelijke wijze gekweekt en zijn 100% vrij van verontreiniging uit vis, allergeenvrij en is de beste vegan omega 3 in mijn beleving.

Arctic Blue is een betrouwbare leverancier van visolie en algenolie supplementen die bijzonder hoog zijn gedoseerd in de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Wil je algenolie kopen, dan is dit supplement van uitzonderlijk hoge kwaliteit die je zeker geprobeerd moet hebben.

Het product helpt zeker om je gezondheid te verbeteren en dat mag ik tot heden nog dagelijks ervaren. De eigenschappen van deze algenolie staan in lijn met de ervaring van mezelf en die van anderen en daarom is dit product, afgezien van de prijs, zeker het geld waard. Zelf stel ik me dan ook altijd de vraag; wat levert het me op en niet wat kost het.

Ik ben zeer positief over dit product. Goed te doseren, elke dag je dagelijkse hoeveelheid EPA en DHA, goed voor je ogen, hart, hersenen, kan hooikoorts verminderen, preventieve werking tegen depressie, natuurlijkvriendelijk en duurzaam geproduceerd en de prijs staat naast de kwaliteit van het supplement.

Wij hopen dat deze review antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper?
Is het supplement duurzaam?
Helpt het supplement en draagt het bij aan je gezondheid?
Komen eigenschappen overeen met ervaringen van anderen?
Is het supplement het geld waard?
Zijn anderen positief over dit supplement?

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 8
Kwaliteit: 9
Materiaal: 8
Betrouwbaarheid: 8
Support: 9
Ervaring: 9

Check hier ook andere Visolie en algenolie reviews

Plaats een reactie