Review: Arctic Blue MSC Viscollageen Poeder Naturel

Review: Arctic Blue MSC Viscollageen Poeder Naturel

Viscollageen Poeder Naturel is een supplement gemaakt uit vis en zoals je misschien al wel weet bevat vis naast de gezonde vetten ook hoogwaardige eiwitten. En eiwitten zijn onze bouwstoffen, onze bouwstenen voor het lichaam.

Het is vooral belangrijk naarmate we ouder worden of gaan sporten. Wist jij dat van al het eiwit in ons lichaam, 30 % collageen is? Bindweefsel geeft ons lichaam structuur en stevigheid, en daar is collageen het belangrijkste onderdeel van.

Andere weefsels en structuren zoals huid, botten, pezen, kraakbeen, gewrichtsbanden, bloedvaten en tanden bestaan uit collageen. Zodra we ouder worden, neemt de productie van collageen ook af. Gebruik je dan viscollageen, dan worden de lichaamseigen cellen geprikkeld om te blijven produceren.

In deze review gaan we het hebben over de Viscollageen (marinecollageen) van Arctic Blue. De naturel variant zonder vitamine C met het MSC keurmerk!

Wil je meer lezen over de viscollageen met vitamine C? Klik dan HIER!

Lees anders snel verder!

Wat is viscollageen?

Viscollageen wordt uit de huid gehaald van de Wilde Noorse kabeljauw. Deze mooie vis zwemt in de arctische wateren in het arctisch gebied. Het zijn eiwitmoleculen die bestaan uit 95% eiwit. Deze grote eiwitmoleculen worden in stukjes gehakt en dat noemen ze hydrolyseren. In ons eigen lichaam wordt dat ook gedaan zodat deze in losse aminozuren beter worden opgenomen in het bloed.

Wat is beter vis collageen of runder collageen?

Die vraag kunnen we vrij makkelijk beantwoorden. Viscollageen lijkt namelijk het meest op het menselijk collageen en wordt daardoor ook beter opgenomen. Hierbij is ook een proef gedaan door de wetenschap met collageen van vis. Daaruit is gebleken dat viscollageen poeder innemen, naast je voedingspatroon, kan zorgen voor zeer grote verbeteringen in je huid (hydratatie), rimpel vermindering, sterkere botten, pezen, kraakbeen e.d.

Welke viscollageen is de beste?

Arctic blue heeft zonder twijfel de Beste viscollageen poeder. Waarom? Dit supplement is gemaakt van wilde vis dat zwemt in de meest schoonste wateren ter wereld. Op een duurzame manier wordt viscollageen gewonnen uit de huid van deze Noorse kabeljauw. Hoe? Nadat de vissers de kabeljauw hebben gefileerd voor de supermarkten, blijft er huid en filet-resten over. Arctic blue gebruikt dit voor de visolie en viscollageen. Vanwege deze werkwijze heeft Arctic Blue het strengste MSC keurmerk ter wereld gekregen. Kies je voor viscollageen, kies dan voor duurzaamheid, puurheid, kwaliteit met de liefde voor de natuur.
Kies voor Arctic Blue!

Welke (vis) collageen werkt echt?

Na gemiddeld een aantal weken kun je daadwerkelijk al verschil merken in de stevigheid van je huid. Dat is 1 van de eerste signalen dat viscollageen echt zijn werk doet. Zodra je dit ervaart, wat tevens mijn ervaring is, dan weet je ook dat dit binnen in je lichaam werkzaam is.
Viscollageen van Arctic Blue is de beste keus!

De verkoper Arctic Blue:

Ik heb inmiddels al een aantal reviews geschreven over de supplementen van Arctic Blue.
Hieronder een aantal linkjes die verwijzen naar de informatie:
Missie
Over

Wat beweert Arctic Blue:

Zoals je misschien al hebt kunnen lezen verkoopt Arctic supplementen die duurzaam zijn, puur, eerlijk, natuurvriendelijk en van hoge kwaliteit. Omdat er zoveel verschillende verkopers zijn van collageen, wil Arctic hier bovenuit steken door niet alleen de beste te zijn, maar ook supplementen te vervaardigen en verkopen die zo min mogelijk impact hebben op de natuur.

Als je supplementen koopt, wil je dat er zoveel mogelijk in het product zit. Koop je viscollageen, dan wil je dat er zoveel mogelijk viscollageen inzit en geen andere vul en hulpstoffen e.d. Bij Arctic zorgen ze ervoor dat je krijgt waarvoor je betaalt. Een schoon, puur en werkend supplement.

Wat krijg je als je Arctic Blue Viscollageen poeder naturel koopt?

Je krijgt viscollageen in de puurste vorm die verkrijgbaar is. Zelf ben ik ervan overtuigd, na een paar andere collageen soorten te hebben gebruikt, dat dit niet te evenaren is. Het viscollageen wordt geleverd in een plastic potje van 150 gram waar je 30 dagen mee vooruit kunt.

Het plastic wordt op een gegeven moment vervangen voor glas. Dit omdat er altijd een kans bestaat dat er hormoon verstorende stoffen uit het plastic in het product kunnen komen. In het potje zit een handig maatschepje die je elke dag kunt gebruiken voor de juiste dosering.

Als je viscollageen wilt kopen, koop je de viscollageen die het beste getest is.

Voordelen:

De puurste vorm van viscollageen
Gemaakt van wilde Noorse kabeljauw
Voorzien van het strenge MSC keurmerk
Duurzaam
Voordelige maandverpakking
Geen opboeren van vis of nasmaak hiervan
Lost gemakkelijk op in water
Goed voor je huid
Goed voor andere bindweefsels en structuren in je lichaam
Bestaat uit 95% eiwit
Zonder toevoegingen van smaak of zoetstof
Geeft ondersteuning bij spieropbouw
Ondersteunt het lichaamseigen collageen opbouw
Goede opname door het lichaam
Je kunt zonder problemen meer innemen

Voor zowel mannen als vrouwen
Goedkoper in abonnement
Gezondste vorm van viscollageen

Nadelen:
Bevat allergenen (vis)
De naturel variant smaakt wel iets naar vis
Plastic verpakking
Merkbaar na een aantal weken


Ingrediënten:

De naturel variant bevat enkel viscollageen peptiden. De viscollageen met Vitamine C vind je hier.

Wat vinden klanten van Arctic Blue Viscollageen Naturel?

Op de website van Arctic Blue zijn nog geen actuele reviews bekend. Over het algemeen scoren ze een 4.8 van de 5 sterren uit 892 reviews. Daaruit blijkt dat ze alles doen om klanten te bedienen en naast de goede supplementen ook top klantenservice te verlenen. Mijn eigen ervaring is hartstikke goed en beoordeel ik de naturel bijna net zo goed als de variant met vitamine C. Zelf vind ik een kleine toevoeging van smaak wel prettig. Dit omdat ik persoonlijk niet zo van de vissmaak ben en met de naturel variant komt dit wel iets meer naar voren. Ik moet wel zeggen dat geen enkel product een vieze nasmaak, boeren of oprispingen geeft.

Onderstaande afbeelding geeft weer hoe klanten Arctic beoordelen.

De prijs van Viscollageen poeder naturel:

De prijs is vergelijkbaar met die van andere aanbieders. Wel heb je veel verschil in inhoud en soorten collageen. Dit is viscollageen type 1 wat het meeste lijkt op het menselijk collageen. Ik vind de prijs prima. Zelf vind ik bij andere aanbieders het MSC keurmerk niet, wat ik persoonlijk weer heel belangrijk vind en graag voor wil betalen.

Prijs los per pot:
a 150 gram voor 30 dagen € 24,90

Ook goedkoper verkrijgbaar in abonnement

Eindoordeel:

In dit eindoordeel kan ik weer luidkeels zeggen dat Arctic Blue steeds weer mijn verwachtingen overtreft. Het zijn keer op keer geweldige supplementen die ik mag testen voor jullie. Dit om een goede indruk te geven of iets werkt of juist niet, een goede smaak heeft, duurzaam is, puur is, eerlijk gemaakt wordt enzovoort.

De Viscollageen wordt duurzaam gewonnen uit wilde kabeljauw. De meeste (vis) collageen wordt namelijk gewonnen uit kweekvis zoals tilapia die vol met antibiotica zitten. Dat wil je niet in je lichaam als je de beste supplementen gebruikt ter ondersteuning van je gezondheid.

Viscollageen geeft merkbaar verschil in de elasticiteit van mijn huid en ik merk dat ik minder pijn in mijn gewrichten heb (dat heb ik namelijk geregeld) en kan ik lekker blijven trainen (krachttraining en kickboksen). Het helpt daarnaast om sneller spiermassa op te bouwen en te behouden en herstel van na het trainen is beter. Dit merk ik door de vooruitgang die ik nu sneller maak in herstel en veel kracht behoudt, ook tijdens koolhydraatarme dagen. Het lost ook gemakkelijk op in water en het geeft geen vieze boeren of oprispingen. De naturel heeft wel een lichte vissmaak.

Vanaf dag 1 ben ik fan van Ludo en zijn visolie en viscollageen producten. Eigenlijk alle eigenschappen die viscollageen heeft, komen overeen met de ervaringen. Niet alleen met die van mijzelf maar ook die van anderen zijn uiterst positief.

We kunnen stellen, ik en namens anderen dat dit viscollageen supplement het geld zeker waard is. Vind je het ook belangrijk om de natuur te beschermen, duurzaamheid en een supplement zo puur mogelijk te houden? Dan kies je voor Arctic Blue!

Van alle 892 ervaringen die geplaatst zijn op trustpilot zijn er enkele die niet helemaal positief of overtuigd zijn. Dat heb je natuurlijk altijd. Niet elk supplement sluit naadloos op de behoefte van de ander, het is soms uitproberen of het helpt of niet.

Ik hoop dat deze review antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper?
Is het supplement duurzaam?
Helpt het supplement en draagt het bij aan je gezondheid?
Komen eigenschappen overeen met ervaringen?
Is Viscollageen poeder naturel het geld waard?
Zijn anderen positief over dit supplement?

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 7,5
Kwaliteit: 9
Materiaal: 4 (Plastic pot)
Betrouwbaarheid: 8
Support: 9
Ervaring: 9

Plaats een reactie