Review: Visolie DHA en EPA met vitamine D3 Vloeibaar

Review: Visolie DHA en EPA met vitamine D3 Vloeibaar (visolie vloeibaar)


Op Bestevoedingssupplementen.nl reviewen we alleen de BESTE voedingssupplementen! We kunnen dit doen omdat we de voedingssupplementen ECHT uitproberen en we jou hierdoor kunnen helpen naar de supplementen die bij jouw levensstijl passen.

In deze review een kort persoonlijk verhaal over een vrouw, Annelies, van 59 jaar jong, die al verschillende producten van Arctic Blue had geprobeerd maar verschillende klachten kreeg van die producten. Het ging hierbij om visolie vloeibaar en algenolie producten van Arctic Blue.

Arctic Blue staat erom bekend dat ze enorm veel tijd investeren in de kwaliteit en de zuiverheid van alle producten die zij aanbieden. Hierover valt zeker niet over te twijfelen en ik zelf ben ook een groot fan van de visolie, algenolie, viscollageen en gummies van Arctic Blue. Ze bezitten zo allemaal hun eigen bijzondere krachtige eigenschappen waarvan Omega-3 vetzuren de basis vormen.

Annelies werd bijvoorbeeld ontzettend misselijk van de visolie en algenolie capsules maar ook haar darmen raakten hierdoor van slag. Ze vond ze makkelijk in te nemen met wat water, maar toch was dit het niet. Omdat ze weet van de verschillende voordelen die Omega 3 kan geven voor haar gezondheid besloot ze verder te zoeken, maar niet alleen. Waarschijnlijk kwamen deze klachten door de rundergelatine die in de capsules zitten. Zo zie je maar dat iedereen anders reageert en zo is elk lichaam anders en uniek. Deze klachten komen zeker niet bij iedereen voor.

Ze schreef Arctic Blue eerst een review en naar aanleiding daarvan nam Nando van Arctic Blue contact met haar op en hielpen ze Annelies met het zoeken naar een geschikt visolie supplement. Dit zegt natuurlijk ontzettend veel over hoe zij met hun klanten omgaan. Na de visolie en algenolie capsules te hebben geprobeerd, besloot ze de vloeibare visolie variant uit te proberen.

En dat was de beste keuze die zij kon maken!

Arctic Blue stuurde al deze producten gratis naar haar toe om te ervaren wat het beste bij haar past!

Waarom?

Arctic Blue staat 100% achter de producten die zij verkopen en willen voor iedereen de beste keuze.

Na aanleiding van de review werd Annelies kort erop gebeld, dat is toch een super klantenservice! Op een gegeven moment gebruikte Annelies al een paar weken de vloeibare visolie. Het beviel zo goed dat ze ook nog even een bedankmail stuurde naar Ludo van de Wiel (eigenaar Arctic Blue).

Voor je dit mailtje leest, wist je dat:

Dat visolie Omega 3 vetzuren bevat in de vormen EPA en DHA? En dat dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA of 250 mg EPA/DHA? Het mooie hiervan is dat dit ook wettelijk goedgekeurde gezondheidsclaims zijn. 20% van onze hersenen bestaat namelijk uit Omega-3 DHA en dit is een hele belangrijke bouwsteen voor onze hersenen, zoals calcium voor botten.

Review Visolie DHA en EPA met vitamine D3 Vloeibaar

Annelies schreef dit mailtje aan Ludo:

Hallo Ludo,
Een tijdje terug had ik visolie capsules bij jou gekocht. In een review had ik laten weten dat mijn darmen daar heel erg op reageren. Toen heeft Nando mij telefonisch benaderd om mij de vloeibare visolie te laten proberen. En nu wil ik dus laten weten dat de visolie goed bevalt, en ik er zelfs lekker van kan slapen, ik neem de visolie na de avond maaltijd. Ik ben dus super tevreden! 
Groetjes,
Annelies W.
uit Groningen

Per dosering bevat deze vloeibare visolie maar liefst: 450mg DHA + 380 mg EPA + vitamine D3!!
Je kunt dus zeker zijn van de hoogste dosering die je kunt krijgen in de puurste en schoonste vorm die er bestaat in combinatie met alle voordelen voor je lichaam en geest!

Ik hoop dat je door deze review weer meer inzicht hebt gekregen en hierdoor overtuigd bent geraakt om ook visolie in je leefstijl te integreren. Want de voordelen liegen er niet om! Niet om je iets te verkopen maar omdat onze eigen ervaringen de voordelen bevestigen van het belang wat een goede visolie kan doen.

Dus deze visolie heeft de wetenschappelijke onderbouwing en voordelen:

Het is wetenschappelijk bewezen dat deze hoeveelheid EPA en DHA goed is voor het hart,
Goed is voor je zicht (helpt om scherp te blijven zien)
Goed is voor je hersenfunctie (bij inname van minimaal 250 mg EPA/DHA

Daarnaast versterkt omega-3 je immuunsysteem, ondersteunt het spieropbouw/herstel (vit. D3), kan het depressie voorkomen/sneller herstellen, verbetert je focus, zorgt het voor meer kwaliteit in je slaap en nog meer voordelen.

Overtuigd? Koop via onderstaande knop en gebruik de code: Charge10 voor 10% korting!Plaats een reactie