Review Vita-Mine C Poeder Van Vita Producten (ascorbinezuur)

Review Vita-Mine C Poeder Van Vita Producten (ascorbinezuur)

Vitamine C wordt gezien als de vitamine die ontzettend krachtig is om je weerstand te verhogen en een sterk immuunsysteem te onderhouden. Persoonlijk zie ik C als 1 van de basis vitamines om dagelijks binnen te krijgen, dan wel door je voeding of in een voedingssupplement.

In deze review hebben we het over een ascorbinezuur variant die doorgaans door veel mensen wordt gebruikt. Deze review is, zoals alle andere, om inzicht te krijgen of dit supplement werkt en zo ja het waard is om te gebruiken. Je kunt dus stellen dat je door deze review een goede afweging kan maken of je het wel koopt of niet.

Je wilt natuurlijk de beste vitamine c kopen en alles te weten komen over deze Vita-Mine C poeder, voor je überhaupt een voedingssupplement gaat kopen.

Voor we gaan reviewen nog een aantal vragen over Vitamine C.
Lees dus snel verder!

Wat is een goede vitamine c?

Een goede vitamine c is biologisch goed opneembaar en is niet synthetisch gemanipuleerd of nagemaakt. Vitamine C werkt het beste als dit in een natuurlijke vorm wordt gebruikt. In voeding zoals paprika, komkommer, camucamu zit van nature zoveel meer vitamine c in dan een sinaasappel. Toch zit er tegenwoordig minder in dan vroeger door de uitgeputte landbouwgronden.

Vitamine C voordelen:

Versterkt het immuunsysteem
Verhoogt het natuurlijk afweersysteem
Vult je energie niveaus aan
Heeft een antioxiderende werking en beschermt lichaamseigen cellen tegen schade
Zorgt voor vernieuwde vorming van bindweefsel
Helpt bij het opnemen van ijzer


De verkoper:

De verkoper is Vita Producten B.V. dat zich al ruim 20 jaar richt op de natuurlijke gezondheidshandhaving zoals ze dat zelf noemen op de website. En al meer dan 20 jaar ontwikkelen zij deze producten zelf in eigen beheer.

Het meeste is gericht op de energeia, de zelf ontwikkelende energie. Dat was een term die Aristoles gebruikte vroeger. Vita Producten is wat dat betreft een bedrijf dat zich op authentieke wijze onderscheid en hele mooie producten produceert.

Vita Producten B.v. is gevestigd in Zeewolde.
Wil je Vita producten bestellen dan kan dit heel gemakkelijk via de online drogist.

Wat beweren de verkopers (Vita Producten B.V.)?

Energie is hun kracht.
Het idee achter Vita Producten, bestaande uit Vita Beheer, Producten en opleiding B.V. is heling in de ruimste zin van het woord. Dat betekent dat het de bedoeling is mensen terug te brengen in hun van oorsprong natuurlijke status.

Vita Producten staat voor het handhaven van de natuurlijke gezondheid door middel van haar voedingssupplementen die blokkades in de ruimste zin van het woord kunnen weg halen. Het team bestaat uit verschillende disciplines, uit de reguliere geneeskunde en uit de alternatieve geneeswijzen.

Wat krijg je als je Vita-Mine C poeder van Vita Producten koopt?

De vitamine c poeder wordt geleverd in een plastic potje(hdpe). HDPE plastic is geproduceerd uit aardolie, is goed recyclebaar maar niet echt duurzaam. De inhoud is 150 gram en er zit een heel handig maatschepje bij en hierdoor kun je precies doseren (1gram). Dit is direct de dagdosering van deze vitamine c. Hoewel dit ascorbinezuur is, is dit wel een zuivere vitamine c. Het product is verder zonder andere toevoegingen. Je kunt 150 dagen vooruit met 1 potje.

De producten worden snel geleverd door de online drogist voor een super scherpe prijs.

Nadelen:

Ascorbinezuur is een synthetische variant van de natuurlijke vorm van vitamine c
Het word minder goed opgenomen door het lichaam
De poeder zit in een plastic potje, gemaakt van HDPE plastic
Plastic verpakkingen kunnen hormoon verstorende stoffen afgeven
Teveel ascorbinezuur kan nierstenen veroorzaken >1000mg per dag

Voordelen:

Je voelt je fitter en energieker door het gebruik van dit supplement
Verhoogt de weerstand en versterkt het immuunsysteem
Het veroorzaakt geen diarree ten opzicht van ander vitamine c(ascorbinezuren)
Lost goed op door te mengen in vruchtensap
Aangename zurige citroensmaak (in water)
Helpt bij vermoeidheid en moeheid
Draagt bij aan de aanmaak van collageen
Heeft een positieve werking op het zenuwstelsel
Is een antioxidant en beschermt het lichaam tegen schade

Ingrediënten Vita-Mine C:

Acidum Ascorbicum (ascorbinezuur)
Zuivere vitamine C

Wat vinden klanten van dit product?

De vitamine c poeder van Vita Producten is voor elke dag en goed te gebruiken. Je hoeft het enkel op te lossen in bijvoorbeeld water of vruchtensap, een beetje roeren en drinken maar. Zoals je kunt lezen bij de voordelen geeft dit supplement je ondersteuning en draagt het bij aan je gezondheid.

Wel is het goed om te weten dat dit supplement ascorbinezuur bevat en dus een synthetische variant is. Wil je echt een natuurlijke variant die 100% wordt opgenomen in het lichaam? Kies dan voor CamuCamu of Acerola.

Zelf vind ik het een prima product voor een scherpe prijs en kan ik stellen dat het zeker bijdraagt aan een sterker immuunsysteem. Als je kijkt naar de gebruiksvriendelijkheid en smaak is dit hartstikke prima. Het wordt geleverd door de online drogist met een top klantenservice.

Welke vitamine C gebruiken?

Elk voedingssupplement is persoonlijk en zo ook de Vita-Mine C (vitamine c 1000 mg) van Vita producten. Het is altijd van belang dit te testen en uit te sluiten dat je geen allergische reacties of andere sensaties krijgt van een bepaald supplement. Zelf ben ik vrij gevoelig voor verschillende supplementen en kan ik door onderzoek en het testen hiervan de beste voedingssupplementen kiezen die bij mij passen.

Vita Producten ervaringen?

Vita Producten wordt onder klanten beoordeeld met een 9,1 uit 10 met 14 reviews (bron:www.gezondheidaanhuis.nl).
De prijzen van Vita Producten producten variëren over het algemeen van €17,99 tot €30,84.

De prijs:

Voor een potje Vita-Mine C poeder met een inhoud van 150 gram betaal je €17,99.
Omgerekend betaal je per dag: €0,119 cent per dag.

Eindoordeel/conclusie:

Dit voedingssupplement, deze vitamine c poeder helpt het ondersteunt je immuunsysteem en je gehele gezondheid. Je voelt je fitter en energieker want het helpt bij vermoeidheid en bij moeheid. Het supplement zelf heeft een frisse citroensmaak wat best zuur kan zijn wat wel een specifieke eigenschap is van ascorbinezuur.

Het lost goed op in water en vruchtensap als je het hierdoorheen roert. Het ascorbinezuur is een zuivere vitamine c zonder verdere toevoegingen. Zie ook het kopje voordelen!

Mijn ervaring met dit product is positief, alleen is het van belang dat je kijkt of dit supplement past bij je doel en persoonlijke omstandigheden. Wil je 100% volledige opneembaarheid? Dan kun je beter kiezen voor een voedingssupplement zoals CamuCamu of Acerola.

Je kunt via de onderstaande knop bestellen bij de onlinedrogist en vanaf €20 euro word je bestelling GRATIS verzonden!

Al met al is dit een prima product voor een scherpe prijs en betaal je nog geen €0,12 cent per dag!

We hopen dat deze review antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper?
Is dit supplement duurzaam?
Helpt het supplement?
Komen de eigenschappen overeen met de ervaring(en)?
Is dit supplement het geld waad?
Zijn klanten positief over dit voedingssupplement?

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 7
Materiaal: 3 (plastic)
Kwaliteit: 8
Betrouwbaarheid: 6,5
Ervaring: 7
Support: 9 (klantenservice via DOD)Plaats een reactie