Review: Whey Isolaat XP van Body en Fit

Review: Whey Isolaat XP van Body en Fit

Whey Isolaat XP is het ultieme eiwit voor sporters en mensen die op een eiwit dieet zitten. De meest biologische waarde en het hoge eiwitgehalte betekent gram voor gram het meeste resultaat in opbouw van spiermassa, behoud en herstel.

Deze vorm van eiwitten is ongelooflijk puur en zuiver en wordt geproduceerd door Europa’s grootste zuivelproducent waarmee body en fit samenwerkt.
Het eiwitgehalte ligt nog hoger dan bij de Whey Isolate Perfection met 25 gram zuiver eiwit per portie.

Nummer 1: Whey Isolaat XP

Op nummer 1 met 94 procent puur eiwit op droge stof, wat betekent dat de XP slechts 0,4 gram koolhydraten bevat en daarnaast suiker en vetvrij is, ongelooflijk. Dit eiwit wordt op een professioneel maar uiterst speciale manier verkregen en geproduceerd waardoor de meest zuivere eiwit isolaat overblijft. Daarnaast blijven alle natuurlijke eigenschappen behouden.

De Whey Isolaat XP is exclusief verkrijgbaar bij Body en Fit in de gehele Benelux.

Samenstelling:

De samenstelling is zorgvuldig gedaan en bestaat uit 94% puur eiwit, geproduceerd met de grootste zorgvuldigheid. 98% wei-eiwit isolaat (bij de smaken) en hierbij wordt sucralose als zoetstof toegevoegd. De naturel variant is helemaal vrij van toevoegingen zoals zoetstof en is 100% wei-eiwit isolaat.

Smaken:

Banana, chocolate, naturel, strawberry en vanilla.

Voordelen:

  • Het eiwitpoeder met het hoogste eiwitpercentage
  • Het zuiverste whey eiwit isolaat dat verkrijgbaar is in de gehele Benelux
  • 100% whey-eiwit isolaat en 25 g eiwit per portie(naturel)
  • 94% eiwit op droge stof
  • Low carb, bevat slechts 0.4 gram koolhydraten en is suiker en vetvrij
  • Super goed oplosbaar door een speciale manier van filteren
  • Isolaat XP is exclusief verkrijgbaar bij Body & Fit
  • Bevat maar liefst 28g aminozuren per portie, per shake

Prijs:

Voor een verpakking van 2000gram (71 shakes) betaal je €50,99 en betaal je €0,71 per portie (shake). Ook hier geldt dat als je meer volume koopt, je shakes per stuk goedkoper worden.

Conclusie:

De whey Isolate Perfection loopt in de schaduw van de Isolaat XP. Hoewel ik fan ben van de Isolaat Perfection, mag de XP er zeker zijn vanwege zijn unieke eigenschappen en zeer hoog eiwitgehalte. Er zijn 5 smaken, niet veel keuze, maar de meest gangbare, heerlijke smaken zijn verkrijgbaar.

Wat betreft de prijs valt de Isolaat XP in het hogere segment van eiwitpoeders en dat kan vanwege de unieke positie met een eiwitgehalte op droge stof van maar liefst 94%. Al met al is dit een zeer krachtige eiwitshake die op de meest effectieve manier het lichaam voorziet van de meeste zuivere eiwitten en aminozuren voor opbouw, behoud en herstel van de spieren. Daarnaast goed toepasbaar in een eiwitdieet vrij van koolhydraten en vet.

Plaats een reactie