Review: Whey Isolate Perfection van Body en Fit deel 2

Review: Whey Isolate Perfection van Body en Fit

De eiwitshake met maar liefst 24 gram eiwit per portie maakt toch wel een persoonlijk favoriet. Persoonlijk ben ik fan van deze eiwitshake en dan zonder smaak. Geen gekke toevoegingen en verborgen ingrediënten. Puur whey eiwit dat bijdraagt aan spiermassa opbouw, behoud van spiermassa en optimaal herstel.

Lees snel verder!

Nummer 2: Whey Isolate Perfection

Als je een hoogwaardige eiwitshake zoekt, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Heerlijk van smaak, tegen voor een zeer scherpe prijs die bijna afdoet van de kwaliteit die deze shake heeft. Voor diverse doeleinden kun je deze shake inzetten. Of het nu voor spiermassa opbouwen is of voor een dieet, hoogwaardige eiwitten nodig hebt, laag in koolhydraten of laag in vet moet zijn. De Isolaat Perfection is de nummer 1 als het gaat om Whey proteïne.

Het zijn de natuurlijkste eiwitten die jou effectief naar elk doel leiden. Het is eiwit in de zuiverste vorm die je kunt bedenken waarvan de eiwitten niet zijn beschadigd in het proces, wat vaak gebeurd door verhitting. Elke milligram van deze eiwitten worden opgenomen door je lichaam en zullen elke spier opbouwen.

Samenstelling:

De samenstelling bestaat uit hoogwaardig koud geproduceerde eiwitten die snel worden opgenomen door je lichaam en spieren omdat deze licht verteerbaar zijn. De samenstelling kan worden samengevat als: de zuiverste vorm van eiwit.

Smaken:

Banana sensation, chocolate sensation, cookies&cream sensation, naturel, strawberry sensation, vanilla sensation.

Voordelen:

  • Nummer 1 whey eiwit isolaat in kwaliteit en smaak
  • Het hoogste eiwitgehalte dat je kunt bedenken met maar liefst 24 gram per portie
  • Effectief tot op de milligram die je helpt bouwen naar elk doel
  • 100% aspartaam en cyclamaat vrij
  • Geweldige lekkere smaken waar je U tegen zegt
  • Goede eiwitbron voor in de ochtend maar ook voor het slapen gaan
  • Eiwitten, voor herstel van spieren na je training en krachtbron voor het trainen
  • 1 shake bevat slecht 99 calorieën
  • Geen toegevoegde suikers en laag in vet, koolhydraten en lactose

Prijs:

Voor een verpakking van 2000gram betaal je €42,49 en dat is per shake(portie) €0,59. Koop je een grotere verpakking, dan betaal je minder per portie. Whey isolaat is redelijk duur als je het vergelijkt met andere whey eiwitpoeders. Maar bedenk dan dat dit de meest pure vorm van Whey eiwit is en dan speelt de prijs een minder belangrijke rol.

Conclusie:

Isolaat Perfection bevat whey eiwit in de puurste en zuiverste vorm. Het whey isolaat eiwitpoeder is ultra fijn en wordt zeer goed opgenomen door je lichaam. Body en fit heeft veel geld gestoken in deze Whey Isolaat zodat hier de meest hoogwaardige samenstelling uit is ontstaan voor bodybuilders, krachtsporters en andere atleten. Dit is een whey eiwit dat een extreem hoog eiwitgehalte bevat, nagenoeg vrij is van vet, koolhydraten en lactose.

Whey Isolaat Perfection is de beste keuze als het gaat om de puurste eiwitten!


Plaats een reactie