Review: Whey Isolate Perfection van Body en Fit

Review: Whey Isolate Perfection van Body en Fit

In deze review gaan we het hebben over de Whey Isolate Perfection (Natural) van Body en Fit.
(Whey Isolate review)

Er zijn zoveel verschillende wei-eiwit poeders op de markt, dat je letterlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Verschillende merken maar ook zeker het verschil in kwaliteit is duidelijk.

In deze review gaan we het dus specifiek hebben over deze wei-eiwit isolaat poeder zonder smaak, naturel. Waarom?

Review: Whey Isolate Perfection van Body en Fit
Review: Whey Isolate Perfection van Body en Fit

Hier vind je reviews op het gebied van gezondheid (voedingssupplementen) waar het uitgangspunt ‘gezond’ altijd centraal staat. Ik wil dan ook geen voedingssupplementen gaan reviewen die hier niet bij past.

Zo heb ik zelf ook al jaren ervaring met verschillende wei-eiwit poeders en merken. En er zit wel degelijk verschil met een aantal duurdere merken.

Als je aan krachttraining doet of wilt gaan doen, dan zal je hoogst waarschijnlijk extra eiwitten tot je moeten gaan nemen om vooruitgang te willen boeken. Dat kan je door middel van je voeding doen, wat heel goed kan, maar je kunt ook voor supplementen aanvulling gaan.

Wei-eiwit kan daar heel goed in passen omdat je dit kunt timen en dan de juiste hoeveelheid binnenkrijgt. Het is dus heel gemakkelijk en dat is een heel groot voordeel. Je leest in deze review dus ook de ervaring die ik heb met deze whey isolaat.

Belangrijke vragen over Whey Isolaat:

Is whey isolaat beter dan normale whey?
Wanneer je concentraat extra zuivert, krijg je een nog puurdere vorm van whey: de zogenoemde isolaat. Dit poeder bevat meer eiwit dan concentraat en bestaat voor meer dan 85 procent uit eiwit. Nog een voordeel van het zuiveren is dat isolaat daardoor minder koolhydraten (waaronder lactose) bevat, net als vetten en vezels.

Welke Whey Isolaat?
Zoals gezegd zijn er heel veel verschillende merken te koop. Ik ga specifiek in op de Whey Isolaat Perfection van Body en Fit en dit product raad ik dan ook aan. Deze vorm van Whey is zoals je ook hebt kunnen lezen de meest pure vorm.

Waar is Whey Isolaat goed voor?
Eiwitten dragen enorm veel bij de groei van spiermassa maar ook van herstel van je spieren en lichaam. Door de Whey Isolaat te gebruiken in je voedingsschema krijg je altijd de juiste hoeveelheid eiwitten binnen, die nodig zijn voor groei en herstel.

Wat is het verschil tussen (caseïne)eiwit en Whey?
Wei eiwitten zijn de snelle eiwitten. Deze eiwitten zorgen voor een snelle aanmaak van  aminozuren. Caseïne eiwit werkt juist anders dan whey eiwit, deze worden namelijk langzaam door je lichaam opgenomen. Dit kan een aantal uren duren. Whey eiwit wordt dus snel opgenomen.

Wat doet Whey Isolaat Perfection?
Er zijn geen andere eiwitbronnen toegevoegd, dit product bestaat voor 100 procent uit whey eiwit. Bij het maken van deze isolaat wordt de natuurlijke structuur van de eiwitten niet beschadigd door verhitting. Wat betekent dat de eiwitten maximaal hun werk kunnen doen in jouw lichaam en volledig worden opgenomen.
Dit zijn extreme voordelen van Whey Isolaat Perfection van Body en Fit.

Wil je erachter komen of deze Whey Isolate Perfection goed in jouw voedingspatroon en training past?

Lees dan snel verder en dan kom je gauw achter het antwoord!

Review Whey Isolate Perfection van Body en Fit
Review Whey Isolate Perfection van Body en Fit

De eigenaren van Body en Fit

In 1995 werd Body en Fit opgericht door twee Friese jongens Ilco Bos en Laurenz Roelevink. Ze zijn begonnen met 2 fysieke winkels in Zwolle en Amersfoort en zijn toen de online markt ook gaan veroveren. De winkels bestaan overigens nog steeds.

In 2011 hebben ze een groot distributiecentrum in Heerenveen opgezet aan de Mars 10. Als je vaker bij Body en Fit hebt besteld, dan herken je het afzendadres meteen.

Body en Fit heeft de missie om de wereld te inspireren een gezond en fit leven te leiden. Je hebt grote ambities en zij helpen je deze waar te maken door middel van de producten te leveren van hoge kwaliteit.

In 2017 hebben de twee heren het bedrijf body en Fit verkocht aan Glanbia Performance Nutrition (GPN). De reden voor deze samenwerking is omdat je samen veel sterker staat dan alleen.

Op dit moment is Nicholas Redmond de bestuurder van Body en Fit Nutrition en gevestigd in Heerenveen aan de Mars 10 Nederland.

Wat kan de Whey Isolate Perfection voor jou betekenen?

Deze Whey Isolaat is puurder dan de normale Whey. Dit komt omdat de Whey alle natuurlijke structuren bevat omdat deze niet beschadigd zijn door verhitting. Dit gebeurt normaliter wel bij de andere Whey vormen.

De Whey isolaat bestaat voor 100 procent uit pure eiwit.

Als je dus een pure vorm van eiwit zoekt die je helpt om spiermassa op te bouwen maar tegelijkertijd ook sneller laat herstellen van de zware kracht trainingen, dan is dit de beste Whey Isolaat die je kunt krijgen volgens ons.

Review Whey Isolate Perfection van Body en Fit
Review Whey Isolate Perfection van Body en Fit

Wat krijg je als je deze Whey Isolate Perfection koopt?

De Whey Isolaat perfection krijg je thuis in een grote plastic pot van 900, 2000 of 4000 gram.

Je kunt kiezen uit verschillende smaken maar ook naturel. De smaken zijn banana sensation, chocolate sensation, cookies and cream sensation en vanilla sensation.

Daarnaast krijg je natuurlijk alle voordelen die je hebt met deze Whey Isolaat:
#1 whey eiwit isolaat in kwaliteit en smaak!

Het hoogste eiwitgehalte
Effectief tot op de milligram dankzij cross-flow ultra & microfiltratie
100% aspartaam en cyclamaat vrij
Waanzinnig lekkere smaken
Goede eiwitbron voor ’s ochtends
Eiwitten, voor herstel van spieren na je training
Slechts 99 calorieën per shake
Suikeram, 0 toegevoegde suikers en low fat
(bron:body en fit)

Deze Whey Isolaat is werkzaam tot de laatste grammetjes Whey poeder in de pot. Werkzaam tot in elke vezel van je spier. Met deze Whey Isolaat ga je resultaten boeken, echte resultaten!

Wat vinden de klanten van de whey isolate Perfection?

Op de website van Body en Fit staan op dit moment van schrijven 870 reviews over de Whey Isolaat Perfection. Gemiddeld 4 uit de 5 sterren en wij hebben zelf natuurlijk ook zo onze positieve ervaring.

Over het algemeen vinden klanten dat het een Whey Isolaat is die goed oplost, lekker smaakt en goed bijdraagt in het succes van spiermassa opbouw en herstel van het lichaam.

Het is laag in suikers en vet. Wat ook een groot voordeel van whey isolaat blijkt te zijn is dat dit kan bijdragen in het proces van afvallen in gewicht en vet. Zoals we allemaal denk ik wel weten zijn eiwitten in elke maaltijd een must om spiermassa te kweken maar ook om af te vallen (cutten).

Klanten vinden het een top product die goed aanvult op de eiwitbehoefte en is gemakkelijk om te nemen voor of na het trainen.

Je hebt natuurlijk de duurdere merken maar eigenlijk is er geen verschil te merken en klanten de Isolaat van Body en Fit zelfs nog beter vinden dan de duurdere A-merken.

Review Whey Isolate Perfection van Body en Fit beoordeling
Review Whey Isolate Perfection van Body en Fit beoordeling

De prijs van deze Whey Isolate Perfection?

De prijs van de Whey Isolaat Perfection is per verpakkingsinhoud verschillend zie hieronder:
900 gram = € 20,90
2000 gram = € 37,90
4000 gram = € 64,90

(let op: prijzen kunnen met de tijd veranderen)

Eindoordeel over de Whey Isolate Perfection van Body en Fit:

Ik heb de Whey Isolaat zelf natuurlijk ook gebruikt en gebruik deze nog steeds in mijn eigen levensstijl.  Omdat dit enorm bijdraagt in spiermassa opbouw, herstel maar ook in de periodes dat we vet willen verliezen, het afvallen.

De Isolaat is in verhouding tot de ‘normale’ whey eiwitten puurder en het eiwitgehalte is hoger. Ook is het suikergehalte lager en worden er geen zoetstoffen gebruikt (in de naturel).

Ik vind dat deze Isolaat zeker niet onder doet aan de duurdere A-merken. Volgens klanten maar wat mij ook betreft is deze Whey Isolaat zelfs beter dan de duurdere merken.

Het eiwitpoeder mengt zich goed met melk, maar ook met water en lost goed op. Er vormen zich dus geen klonten en dat is ook heel fijn. Als je de naturel gebruikt, kun je gerust een banaan mee mixen (in een blender) voor extra smaak en energie.

Whey Isolaat is perfect voor in de ochtend vanwege de snelle eiwitten en na de training, al met al een goede aanvulling om aan je dagelijkse eiwitten te komen.

Heb je nog vragen over het product? Dan staat de Body en Fit klantenservice klaar om je vragen te beantwoorden via de mail, chat of bij direct antwoord op je vragen kan je lekker ouderwets bellen.

Aandachtspunt:
Wel wordt er soja gebruikt als emulgator. Dit kan, ook in kleine hoeveelheden een allergische reactie veroorzaken. Wij hebben hier verder geen last van ondervonden.

Deze Whey Isolaat Perfection van Body en Fit is zeer geschikt voor krachtport, fitness en helpt bij het afvallen.

Wil je dus een Whey Isolaat kopen? Doe dit dan bij Body en Fit! Want deze Whey Isolaat gaat bijdragen aan het succes die jij wilt gaan bereiken!

Wij hopen dat deze review antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie zijn de eigenaren van Body en Fit?
Wat is de Missie van Body en Fit?
Verkoopt Body en Fit een goede Whey Isolaat?
Wat zijn de voordelen van het gebruik van Whey Isolaat Perfection?
Komen de eigenschappen van de Whey Isolaat overeen met de ervaringen?
Is deze Whey Isolaat  het geld waard?
Zijn er meerdere klanten positief over deze whey isolaat?
Dat je het verschil weet tussen Whey en Whey Isolaat?
Waar Whey Isolaat goed voor is
Is er een goede klantenservice?

Heb je zelf vragen of ervaring over het gebruik van de Whey Isolaat Perfection van Body en Fit? Laat dan zeker even een reactie achter. Op deze manier kan ik deze Whey Isolaat nog beter beoordelen en dit met jullie delen.

Daarnaast waardeer ik het enorm als je een reactie achterlaat.

Cijfers op de schaal van 10

Prijs: 8,5
Materiaal: 6 (plastic potten)
Kwaliteit: 9,5
Betrouwbaarheid: 9
Support: 9
Ervaring/beleving: 9

Check hier ook andere reviews!            

Plaats een reactie