Review: Whey Perfection van Body en Fit

Review: Whey Perfection van Body en Fit

In deze top 5 van reviews over eiwitshakes nemen we de Whey Perfection onder de loep en bekijken we de eigenschappen van dit product. Whey Perfection is misschien wel de meest verkochte eiwitshake van body en fit. Iedereen kent deze shake wel en ik heb deze in het verleden ook veelvuldig gebruikt. Op dit moment gebruik ik alleen de Isolaat perfection.

Lees snel verder!

Nummer 4: Whey Perfection van body en fit

Hoogwaardig kwaliteit eiwit
Niet alle eiwitpoeders zijn op dezelfde manier gemaakt. Deze whey Perfection is een combinatie van wei eiwitisolaat, concentraat en hydrolysaat wat zorgt voor 22 gram eiwit per portie. De blend zorgt voor een snelle opname van het eiwit in je lichaam waarna je spieren worden voorzien van nieuwe bouwstenen.
Dit eiwit bevat alle negen essentiële aminozuren voor groei en het behouden van je spiermassa.

Samenstelling:

Whey Perfection is een blend van isolaat, concentraat en hydrolisaat. Deze proteine poeder is laag in koolhydraten, vet en hoog in eiwitten. De samenstelling is uitstekend uitgebalanceerd en hierdoor is spiermassa opbouwen makkelijker dan ooit. Dit komt ook door de 9 essentiële aminozuren die je door deze shake binnen krijgt.

Smaken:

Er zijn 20 smaken om uit te kiezen en er is een shake voor elke smaak en een smaak voor elk persoon. Je kunt alle kanten op met zoveel smaken. De smaak is heerlijk en de shake heeft een romige, zachte smaak. De shake is zelfs lekker als je het mixt met water.

De smaken:
Chocolate cereal milk, chocolate hazelnut, cinnamon bun, matcha green tea, orange popsicle, salted caramel, caramel brownie, teasted marshmallow, banana, banana strawberry, cappuccino, chocolate brownie, chocolate cookie, chocolate, creamy coconut, frambozen, ice coffee, naturel, peach mango, red velvet, stracciatella, stroopwafel, tiramisu, vanilla almond, vanilla icecream, vanilla, white chocolate.

Voordelen:

  • Hoogwaardige eiwitten gemaakt van 50% isolaat
  • 22 g hoogwaardig eiwit per portie
  • 5 g natuurlijk aanwezige BCAA’s per portie
  • Laag in suikers en vetten

Prijs:

Voor een verpakking van 896 gram (32 shakes smaak naturel) betaal je €19,49 en dat is €0,61 per shake, als je de aanbevolen dosering per shake gebruikt.

Conclusie:

Eiwit is één van de bouwstenen die zorgen voor spiermassa opbouw maar ook voor sterke botten. Whey Perfection is goed uitgebalanceerd wat betreft de eiwitten opbouw en aminozuren. Deze eiwitpoeder is daarnaast laag in koolhydraten en vet wat erg fijn is. Als je een smaakje kiest, dan is er wel zoetstof aan toegevoegd, de zoetheid kan per smaak verschillen. Ook lost de shake goed op en kan je prima uit de voeren met een shake beker. Al met al een fijne shake die je zeker eens geprobeerd moet hebben.


Plaats een reactie