Review: Arctic Blue Wilde Arctische Zalmolie

Review: Arctic Blue Wilde Arctische Zalmolie

Wilde zalm uit Alaska, die bekend staat om zijn een zeer breed vetzuur profiel die bestaat uit omega 3 en omega 6 vetzuren. Dat verwekt is in een zuivere zalmolie variant van Arctic Blue.

In deze review gaan we weer een prachtig product beoordelen van een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in visolie en nauwverwante producten daarvan. Zelf ben ik een groot fan van de supplementen die Arctic Blue in het assortiment heeft en verkoopt.

In de afgelopen tijd heb ik dan ook al verschillende supplementen mogen gebruiken, testen en ervaren. Hier heb ik vervolgens reviews over geschreven om jou mogelijk te inspireren of het iets voor je kan betekenen of juist niet.

Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt en dat geldt natuurlijk ook voor de keuze die je maakt wat betreft voedingssupplementen. Omdat er ongelooflijk veel keuze is, wil ik je daarbij helpen en schrijf ik krachtige, eerlijke maar vooral betrouwbare reviews. Dit doe ik zodat jij de beste supplementen gaat gebruiken die je ondersteunen in optimale gezondheid.

Wil je misschien de arctic blue wilde zalmolie kopen? Lees snel verder!

Wat is er zo speciaal aan deze zalmolie?

De meeste zalmolie capsules die je in de winkel ziet liggen, zijn eigenlijk altijd gemaakt van gekweekte zalm. Hierin zit dus al een gigantisch verschil: deze zalmolie is namelijk gemaakt van 100% wilde zalm.

Wilde zalm is één van de rijkste bronnen van omega-3 die rondzwemmen in onze oceanen. Daarnaast bevat deze geweldige wilde zalm nog eens 3x meer omega-3 dan een gekweekte zalm. De verhoudingen omega-6 liggen ook heel anders. Zo heeft een geweekte zalm meer omega-6 en is een wilde zal dus wel 10 keer beter dan de gekweekte.

Wilde zalm bevat overigens ook een Full Spectrum Olie: het bevat maar liefst 11 verschillende Omega-3 vetzuren, Omega-7 en Omega-9 vetzuren. Je kunt je dus voorstellen dat zalmolie je voorziet van alle omega’s die je nodig hebt.

Is deze zalmolie geschikt voor iedereen?

Ja zeker! Alleen mogen kinderen tussen de 1 en 3 jaar maximaal een half theelepeltje per dag. Voor zwangere vrouwen is de citroenvariant het meest geschikt. Dit komt omdat anijs (te veel hiervan) niet goed zou zijn voor de foetus. Al vanaf 250 mg DHA inname door de moeder, komt dit ten goede bij de ontwikkeling van het ongeboren kind.

Hoeveel omega-3 bevat een dosering zalmolie?

1 dessertlepel bevat 470 mg DHA + 440 mg EPA + 100 mg DPA.

De verkoper Arctic Blue:

Lees via de volgende link wie er achter het bedrijf van Arctic Blue zit, klik HIER.

Wat beweert Arctic Blue over deze wilde zalmolie?

Deze zalmolie is afkomstig van de wilde zalm die leeft in de Arctische wateren rondom Noorwegen. Dit is tevens één van de schoonste wateren ter wereld en zo heeft deze vis ook bijna geen verontreinigingen in het lichaam, wat weer terecht komt in de olie.

De zalmolie heeft een hoge dosering EPA, DHA en DPA en is te verkrijgen met een natuurlijke citroen of anijssmaak. Ook is deze zalmolie vrij van vis geur en oprispingen. Je gaat dus geen nare, vieze vissmaken opboeren.

Ook is deze zalmolie voorzien van het MSC-keurmerk. Het strengste keurmerk dat toeziet op het feit dat de vis echt wild gevangen wordt en dat het beleid hier duurzaam op afgestemd is. Voor de olie wordt bijvoorbeeld alleen gebruik gemaakt van de filet snijresten om daar de olie uit te halen.
Er wordt niet speciaal extra vis gevangen voor deze olie.

Zelf vind ik de olie erg fijn en geef ik geen voorkeur aan de smaken (citroen of anijs) omdat ze allebei erg fijn smaken en natuurlijk zijn. Na opening kan je de olie 6 maanden bewaren in de koelkast. Het kan wat troebelig worden maar als je de fles schudt, dan verdwijnt dit ook weer. Het kan geen kwaad in ieder geval.

Bij een grotere behoefte aan Omega-3 vetzuren is het veilig voor volwassenen om een dubbele dosis in te nemen.

Wat krijg je als je deze wilde zalmolie koopt?

De olie krijg je uiteraard zeer snel thuisbezorgd en wordt duurzaam verpakt. De olie zit in een aluminium flesje van 250 ml waar je 50 dagen mee vooruit kunt, mits je de dosering aanhoudt die op het flesje staat.

In tegenstelling tot de visolie van kabeljauw, bevat zalm iets meer DHA-vetzuren, namelijk het full spectrum en dat is zalmolie in mijn ogen gunstiger maar ook effectiever voor je gezondheid. Ook is DPA in zalmolie aanwezig en staat voor: docosapentaenoic acid en staat voor de 3e omega-3 vetzuur, aanwezig in vis.

Voordelen:

Hoge dosering EPA+DHA+DPA
Met natuurlijke citroen- of anijssmaak
Vrij van visgeur of opboeren hiervan
MSC-keurmerk
Gemaakt van echte Wilde Noorse zalm
Ook heerlijk direct vanaf de lepel
Ontzettend goed voor je hart, ogen en hersenen
Heeft een ontstekingsremmende werking
Wordt supersnel thuis geleverd
50 dagen verpakking
Na openen een half jaar houdbaar in de koelkast
Gemakkelijk te doseren
Geschikt voor iedereen van jong tot oud
Superieure kwaliteit
Vóór 23.45 uur besteld, morgen in huis!

Nadelen:

Buiten de koelkast niet geopend houdbaar
Moet voor of na een maaltijd zoals bijvoorbeeld yoghurt worden ingenomen
De zalmolie zit in een aluminium fles, glas is beter
De smaken citroen of anijs zijn best specifiek

Ingrediënten:

Wilde zalmolie (vis), natuurlijk citroenaroma, antioxidant (natuurlijk tocoferolrijk extract).
Wilde zalmolie (vis), natuurlijke anijsolie, antioxidant (natuurlijk tocoferolrijk extract).
Het vitamine E houdende natuurlijke antioxidant beschermt de gevoelige Omega-3 vetzuren.
De olie is vrij van kunstmatige aroma’s, conserveringsmiddelen, kleur- of zoetstoffen.

Wat vinden klanten van deze wilde zalmolie?

Echt goede ervaringen zijn er helaas niet te vinden op google of op andere vergelijkbare websites waar deze zalmolie wordt verkocht. Op Arctic Blue kan ik gelukkig wel zien dat de algemene beoordeling van alle supplementen erg goed worden beoordeeld.

Persoonlijk vind ik deze zalmolie iets dikker van structuur dan de Pure Arctische Visolie met D3. Verder is de smaak erg fijn en kun je kiezen tussen citroen of anijs. Dat is dan persoonlijk wat je lekkerder vindt. Beide zijn erg lekker en doen hun werk.

Hoe merk je dan dat deze zalmolie werkt? Ja, dat is een goede vraag maar ik merk dat ik meer concentratie heb dan voorheen en dat ik minder ontstekingen heb (eczeemachtige ontstekingen)
Dat is voor mij een absoluut voordeel en waarom ik visolie gebruik.

Klanten beoordelen Arctic Blue en haar zalmolie gemiddeld met een 4.8 uit 5 sterren.

Beoordelingen klanten Wilde Zalmolie Arctic Blue
Beoordelingen klanten Wilde Zalmolie Arctic Blue

De prijs van deze wilde arctische zalmolie:

1 fles a 250 ml goed voor 50 dagen €29,90
2×250 ml (bespaar €2euro)
4×250 ml (bespaar €4euro)
8×250 ml (bespaar €24euro)

Ook goedkoper verkrijgbaar in een abonnement-–>

Eindconclusie voor de Wilde Zalmolie:

Ik hoop dat ik je een goed beeld heb kunnen geven van deze zalmolie in combinatie met mijn eigen persoonlijke ervaring. Misschien lees je voor het eerst een review op mijn website of heb je wellicht al eerder een review gelezen. Daarvoor wil je ik je in ieder geval bedanken.

Wat betreft de Zalmolie van Arctic Blue, wil ik zeggen dat ik bijna alle supplementen heb gebruikt, getest en heb mogen ervaren en ben ik van mening dat zij uiterst goede kwalitatieve supplementen produceren. Hierbij houden ze extreem rekening met het welzijn van dieren en het milieu.

Arctic Blue is naast betrouwbaar, ook eerlijk en transparant in alles wat ze doen. Vanaf het moment dat de vis gevangen wordt tot en met je flesje visolie of algenoliecapsules thuis. Arctic Blue doet alles voor haar klanten en dat zie je terug in het bestelproces, levering, klantenservice en visolie supplementen.

De zalmolie bevat een Full Spectrum aan Omega-3 vetzuren en kan hierdoor je gezondheid zeker positief beïnvloeden. Visolie is wetenschappelijk bewezen effectief te zijn in gezondheidsvoordelen voor hart, ogen en hersenen. Daarnaast is het ontstekingsremmend, helpt het tegen allergische reacties en de ontwikkeling van ongeboren foetussen.

De eigenschappen staan parallel met de ervaringen en dat komt omdat Arctic Blue er alles aan doet om hierin mee te deinen. De missie en visie zijn verweven in elk product, elke capsule en elke druppel visolie die wordt geproduceerd uit de filet snijresten van de zalm.

Naar mijn mening en van vele andere naast mij heeft gezondheid geen prijs. Dit visolie supplement is zijn geld meer dan waard. Als je bedenkt dat je een los flesje zalmolie koopt voor nog geen €30 euro en daar 50 dagen mee kunt doen. Wat neer komt op: €0,59 cent per dag.

Aansluitend op het bovenstaande kan ik concluderen dat anderen, net zoals ik, zeer positief zijn over deze zalmolie. Zelf zeg ik altijd, probeer het gewoon uit. Bevalt het niet, dan stop je. Bevalt het wel, dan blijf je het door gebruiken.

Ik hoop dat deze review je de volgende antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie is de verkoper?
Is het supplement duurzaam?
Helpt het supplement en draagt het bij aan je gezondheid?
Komen eigenschappen overeen met ervaringen?
Is deze zalmolie het geld waard?
Zijn anderen positief over deze zalmolie?

Cijfers op de schaal van 10:

Prijs: 8
Kwaliteit: 9
Materiaal: 6
Betrouwbaarheid: 9
Support: 9
Ervaring: 8,5

Plaats een reactie